Sfaturi pentru repararea dulapului de bucătărie

10 Sfaturi ușoare și eficiente privind repararea dulapului de bucătărie

Dacă citiți această pagină, probabil că aveți un dulap de bucătărie rupt pe care doriți să îl reparați. Sau, poate căutați în general 10 sfaturi despre repararea dulapurilor de bucătărie !! Ți-am întors spatele.

Dulapurile sunt unul dintre lucrurile esențiale atunci când vă remodelați bucătăria. Dar trebuie să ții cont în mod necesar că schimbarea unui dulap de bucătărie nu este atât de imediată. Trebuie să dezasamblați, să eliminați, să depuneți, să fixați și toate acestea v-ar putea expune la cheltuieli suplimentare și la stresul aferent.

În toate aceste cazuri, vă sfătuim să luați 2 minute pentru a citi câteva rânduri pe care le-am scris pentru dumneavoastră. Puteți economisi o mulțime de avere dacă urmați câteva reguli simple. Iată cele 10 sfaturi de urmat la repararea unui dulap de bucătărie.

10 sfaturi despre repararea dulapului de bucătărie

Trebuie să utilizați produse specifice sau rețete de casă pentru a remedia toate aceste dezavantaje. Pentru cele mai frecvente probleme – zgârieturi, ciobire sau găuri – există o serie întreagă de soluții de afaceri rezonabile. Petele de grăsime sau de apă sunt ceva mai complicate de rezolvat, deși nu este niciodată prea târziu dacă urmați aceste sfaturi. Dar, aveți grijă, dacă cabinetul dvs. este prețios, înainte de a face ceva, consultați un profesionist. Vei evita relele mai mari.

Să vorbim despre câteva sfaturi de urmat în timpul reparației dulapului de bucătărie:

1. Zgârieturi și zgârieturi de suprafață

Este aproape imposibil să păstrați dulapul din lemn de zgârieturi și frecare. Din fericire, micile defecte nu sunt greu de reparat sau ascuns. Dacă sunt foarte superficiale, cel mai bine este să folosiți markeri de retoucher. După cum sugerează și numele, „pictați” zgârierea și faceți-o practic nedetectabilă. Este unul dintre cele mai simple sisteme, atât timp cât frecarea nu este sinceră.

Dacă zgârierea este mai marcată, folosiți ceară pentru atingeri. Este indicat, de asemenea, pentru mobilierul care are un mic lift pentru plăci. Aplicația este simplă: ceara vine cu bețișoare pe care trebuie să le frecăm peste zgârieturi. Cel mai indicat este să alegeți una dintre cele mai apropiate culori, să ascundeți zgârieturile.

Citește Și: Ghid Despre Lista De Întreținere A Clădirii Adecvate Pentru A Începe Orice Construcție

2. Fisuri și găuri

Pasta de lemn sau chit se folosește pentru umplerea și ascunderea jetoanelor și a scobitorilor mai mari. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a conecta fisuri mici și orificii pentru unghii sau șuruburi. Este o pastă flexibilă care, atunci când este uscată, se întărește. De obicei vine în căni sau tuburi.

Există o mare varietate de culori, precum și finisaje de mobilier. Având în vedere oferta de chituri comerciale, este dificil să nu găsim culoarea de care avem nevoie. Cu ajutorul unei spatule sau, de asemenea, cu degetele, puteți rezolva acest lucru. Când s-a uscat, va fi necesară șlefuirea. Poate fi vopsit sau cerat pe zona restaurată și este perfect.

3. Petele de grăsime

Dacă sunt recente, îndepărtați-le cu o hârtie absorbantă de bucătărie. Presărați pulberi de tac pe ele, astfel încât să absoarbă tot uleiul care încă nu s-a filtrat. Puteți utiliza, de asemenea, un produs de curățare specific pentru suprafețele din lemn.

Pe de altă parte, înălbiturile comerciale ascund petele. Însă, ca omolog, ele accentuează culoarea lemnului. Așadar, după aplicarea lor, va fi necesar să se ofere un finisaj similar cu cel al mobilierului.

4. Daune cauzate de scurgeri în conducte

Partea inferioară a dulapurilor de bucătărie tinde să se deterioreze acolo unde merg conductele. Peste orar, PVC conductele îmbătrânesc și articulațiile își pierd etanșeitatea. Apa începe apoi să scurgă în fundul dulapului. În cel mai rău caz, o îmbinare de țeavă va izbucni și va inunda dulapul.

Dacă dulapul începe să se încălzească, degajă un miros puternic, înlocuiește partea inferioară sau întregul dulap.

Dacă observați o deteriorare a apei destul de devreme, ștergeți-o înainte de a se reface și a hidroizola.

5. Când să restaurați dulapurile de bucătărie

Dacă un dulap este doar ușor denaturat, decolorat sau zgâriat, nu veți avea nicio problemă în repararea acestuia. Iată cum:

  • Începeți să șlefați ușor dulapul.
  • Apoi, încearcă să găsești un finisaj care să se potrivească cu restul. Renunțați la magazinul dvs. local de îmbunătățiri.
  • În cele din urmă, puteți utiliza un material de etanșare special pe dulap pentru a-l proteja de expunerea viitoare la umiditate.

Citește Și: Construiește-ți casa cu o idee nouă și unică

6. Dulap cu ușă spartă

Ca toate mecanicile care se mișcă, chiar și balamalele ușilor sunt supuse uzurii. Se pot rupe sau chiar sfâșia de pe scaunele lor (faimoasa ușă spartă).

În cazul unor dulapuri mai ieftine, ușile s-ar putea uza sau se pot rupe pe neașteptate, deoarece balamalele sunt din plastic, mai degrabă din oțel. Schimbați ușile și înlocuiți balamalele cu una metalică. Va economisi mulți bani în viitor.

7. Evaluează deteriorarea și ce a provocat-o

Gata, hai să remodelăm. Primul lucru este să evaluăm ce a stricat bucătăria pentru noi. De multe ori neglijăm acest element și nu avem grijă de investiția pe care o facem. Dacă există probleme de umiditate, este timpul să o remediați.

Verificați instalațiile electrice, vopseaua și podeaua. În acest fel, prevenim ca acesta să se deterioreze din nou la aceeași viteză. În acest pas, este posibil să fie nevoit să apelăm la un instalator sau zidar pentru cazuri foarte complicate.

8. Achiziționează materialele necesare

Planificarea este esențială pentru a cheltui doar pentru ceea ce vom avea nevoie. În ceea ce privește materialele, vă recomandăm să aflați tipurile de materiale de mobilier. Decide care te poate ajuta atunci când ai dubii. Au o orientare completă.

9. Reînnoiește piesele metalice

Pentru mânere, balamale și piese metalice, care sunt, în general, bronz, puteți utiliza o periuță de dinți înmuiată oţet. Dându-le, vor fi strălucitoare și ca nou. În cazul în care aveți foarte multe grăsimi, separați-le. Puneți-le într-un recipient cu oțet sau clor de casă. Puteți lăsa peste noapte și apoi periați-le. Vei surprinde rezultatele.

10. Vopsea sau lac

This has been the doubt of many. The painting must be in oil; another will not help us. In general, we recommend using varnish on furniture where you are most exposed to heat and humidity.

Always dry in ventilated places, but away from dust and particles that can stick and affect the quality of the finish.

summary

Many do not dare to  repair the kitchen cabinet . But I don’t know that they can save the economy a little and they have great results. You can also invite some friends with excellent craft skills to help them. Follow the 10 tips on repairing your kitchen cabinet and don’t forget to tell us how it went.