Roof terrace

Acoperis Terasa: Tipuri si Importanta

O terasă pe acoperiș este un moment frumos pentru a petrece singur sau cu cineva drag. Când vremea se înrăutățește , și tot ce doriți este un loc pentru a scăpa, unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge va fi terasa . Gândiți -vă la pandemie ne confruntăm, iar acoperișul este undeva puteți merge și împrospăta mintea ta după toate hassle. În secțiunile următoare, veți ajunge să cunoască toate ab o ut terasa de pe acoperiș .

Importanța terasei de pe acoperiș

R ăă terasa funcționează ca magie , în unele cazuri. Pentru unii oameni , este un loc pentru a obține aer proaspăt. Pe de altă parte, o terasă se poate transforma într- un spațiu valoros pentru oameni. În multe cazuri, putem vedea că oamenii folosesc terasa pentru a ajuta studenții să studieze pentru examene. În plus, oamenii se pot bucura , de asemenea , anotimpurile , de exemplu , este ploua , si doriti sa se bucure de ea cu o ceașcă de ceai.

Tipuri de un Terrace

T aici sunt diferite materiale din care vă puteți construi o terasă pe acoperiș. Având provocarea de a alege din mai multe plăci , h ERE sunt unele lucruri să se gândească înainte de a decide cu privire la acest capitol:

Amplasarea Construction

Sunteți de planificare pentru a construi un acoperiș terasă pe munți, mare , sau câmpii , dar vremea este plin de noroi sau r elatively uscat? E factori nvironmental pot afecta în mod direct puterea materială, de aceea este esențial să fie conștienți de ele . Cel mai bine ar fi să luați în considerare și direcția fluxului de aer pentru a determina forma acoperișului.

Terasa Resistance Structure

Greutatea pe care o poate ține terasa este un factor esențial . D epending în scopul construcției, în diferite scopuri și pe noi e anumitor materiale poate fi chiar imposibilă. În plus, un acoperiș ușor este, în general, o alegere plăcută și poate părea tentant. Dar nu este potrivit pentru toți .

În general, oricine este interesat să facă un acoperiș de terasă poate primi sfatul să contacteze în prealabil o echipă de experți pentru sfaturi de specialitate.

Diferite Tipuri de TIles

Acum, că știm despre unele aspecte care trebuie luate în considerare la executarea proiectului, cele mai frecvent utilizate materiale pentru crearea acestor acoperișuri sunt:

Plăci Metale

M etal acoperișuri țiglă sunt l um în greutate și ridicată în putere. M aterial de placi de metal este una dintre cele mai populare materiale pentru acoperișuri din România.

Ceramic Tiles

Un bine – cunoscut soluti o n este placi ceramice din România. Plăcile ceramice sunt mai grele decât metalele , iar acoperișurile terasei necesită o construcție rezonabilă . Cu toate acestea, placi ceramice au excelente de izolare , si nu te vei simti disconfort din cauza temperaturii externe nefavorabile.

Concrete Dale

Plăcile din beton sunt o versiune modernă a unor plăci ceramice. Nu numai că are proprietăți termice excelente, dar îmbunătățește și rezistența la impact. De asemenea, acoperișuri cu țigle din beton sunt construite în toate tipurile de mediu s .

Tabelul nu a reușit

Placa ondulată c este din tablă clasică modelată folosind echipamente speciale. Deși este ușor de instalat pe acoperiș, este mai economic decât țiglele metalice. De asemenea, acoperișurile ondulate nu sunt ruginite , iar sistemul de fixare nu include perforații .

Tipuri de Roof

Alegerea clasică este foarte ieftină și economică, dar producătorii oferă soluții noi pentru construirea de terase pe acoperiș. Alte tipuri de acoperișuri din care puteți alege sunt:

Acoperiș retractabil din aluminiu

Retractabil din aluminiu acoperis pentru terase este în același timp foarte modern, eficient , și versatil . Un avantaj este că acoperișul funcționează rapid atunci când beneficiarii au acces la vreme. Aluminiu este, de asemenea, un metal ușor care nu împovără structura de rezistență și este, de asemenea, foarte bun la izolația terasei.

Safe Glass R ăă

Un acoperiș din sticlă securizată este eas ily recogniz capabil . Th e de design oferă utilizatorului un spațiu pentru a respira și protejează utilizatorul de vremea de afară. Clădire S UCH acoperișuri sunt tipice în clădiri rezidențiale și comerciale, restaurante, cafenele, hoteluri , și multe altele. În plus , sticla poate provoca un efect de seră, astfel încât o terasă acoperită cu sticlă de siguranță poate necesita un sistem de ventilație performant.

Policarbonat Sheet Roof

Un p acoperiș olycarbonate este cel mai eficient din punct de vedere al timpului de construcție, precum și a costurilor. Este relativ ieftin pentru a cumpăra, ușor de configurat, și reduce costurile forței de muncă o e ea este , de asemenea , ușor ; lemn construct e structura acoperișului , care este , de asemenea , foarte accesibil. Policarbonatul, ca și sticla, se poate încălzi vara, deci dacă terasa este complet închisă, este necesară o soluție de ventilație .

Caracteristici Based pe Quality

În primul rând, amintiți-vă întotdeauna că prețul afectează în mod direct calitatea. În plus, în ceea ce privește durabilitatea, dacă există o problemă cu calitatea, costurile suplimentare și costul investiției cresc dincolo de imaginație. Prin urmare, nu compromiteți calitatea.

Principalele caracteristici ale calității acoperișului terasei sunt:

Rezistenţă

Materiale de construcție ing acoperiș terasă trebuie să asigure cel puțin o garanție minimă de rezistență la impact, de mediu , sau alți factori care influențează.

Elasticitate

Nu este neobișnuit pentru Pământ să se miște și în mod similar t erraces să se mute cu ea . Acoperișul terasei trebuie să aibă elasticitatea pentru a rezista la acest tip de stres cauzat de mișcare.

Asamblare

Nu este necesar să se ia în considerare numai calitatea materialului. Instalarea este, de asemenea, esențială .

De exemplu, unghiile sunt plasate strategic pentru a preveni posibile deteriorări. Amintiți-vă că este întotdeauna recomandabil să vă bazați pe o echipă de experți pentru astfel de lucruri.

Costul terasei pe acoperiș

De re sunt mulți factori care prețul pentru instalarea unui acoperiș terasă depinde pe . În special, materialele utilizate sau complexitatea proiectului determină direct costul. Este întotdeauna recomandabil să contactați echipa noastră de experți pentru a obține o ofertă personalizată. Ele pot fi specifice specificului proiectului dvs. și pot crea soluții care să se potrivească propriilor nevoi.

  • Tigla metalica: pretul incepe de la 25 Lei
  • Gresie ceramică sau beton : prețul începe de la 30 Lei
  • Tigla nereușită: prețul începe de la 35 Lei

Adecvată Maintenance

Indiferent de calitatea sau tipul de material, acoperișul terasei necesită o întreținere adecvată . Mai jos sunt s OME sfaturi despre modul de a gestiona terasa de pe acoperiș include curățarea și inspecția.

Curățare

Indiferent de materialul de construcție, praful și murdăria pot fi considerate principala considerație a acoperișului. Este esențial să înclinați acoperișul terasei cel puțin de două ori pe an pentru a evita costurile de reparații.

Inspecţie

de asemenea, este esențial să verificați suprafața acoperișului în mod regulat. Dacă identificați o problemă nouă , discutați cu un expert care vă poate ajuta să o rezolvați imediat . În caz contrar , se poate obține mai rău , iar acoperișul este ușor de a distruge capabil .

Linia de fund

După cum puteți înțelege , gestionarea acoperișului este o investiție, nu un cost. De asemenea, dacă vremea nu are grijă de acoperișul terasei în mod corespunzător, nu ezitați să luați legătura cu un expert n sau cu o companie profesionistă.

Prin urmare, acoperiș terase pot fi de mai multe tipuri de materiale cu diferite rata e de o terasă, iar calitatea nu poate Hamp er în nici un caz. În articol , am discutat informații esențiale . B út nu ezitați să contactați o echipă de experți dacă încă aveți întrebări cu privire la instalarea unui acoperiș terasă.