betoniera ieftina si buna

Betoniera: Stiti Totul Despre Ieftin Si Bun

Când plănuiți să vă construiți casa de vis, trebuie să îndepliniți unele sarcini principale. Trebuie să vă consultați cu un inginer civil, să vă împărtășiți planul cu privire la viitoarea dvs. casă și să obțineți un constructor care, în cele din urmă, vă va construi casa pe teren, conform instrucțiunilor inginerului civil desemnat.

Dar, în cele mai multe cazuri, oamenii fac câteva greșeli majore aici. Una dintre aceste greșeli este că nu acordă prea multă atenție calității amestecului de ciment, beton și nisip, ceea ce asigură în cele din urmă cât de robustă va fi sau nu construcția generală! Faptul este că amestecul ar trebui să conțină porțiunea exactă a fiecărui element și, de asemenea, amestecarea adecvată.

Pentru a evita această problemă, oamenii conștienți din zilele noastre au început să folosească betoniere. Dar aceiași oameni tind să folosească produse ieftine în acest caz. In aceasta discutie va voi anunta informatiile in profunzime referitoare la betoniera ieftina si buna.

Cum să alegi o betoniera ieftină și bună?

Veți găsi mulți vânzători care dețin lista de betoniere de vânzare. Și susțin că produsele lor importate sunt de foarte bună calitate și rentabile. Dar înainte de a-ți cheltui banii prețioși pentru a cumpăra o betoniera ieftină și bună, trebuie să fii o persoană calculatoare în acest caz! Și având în vedere asta, mulți cumpără betoniere de la Harbour Freight.

Ți-am pregătit următoarele rânduri, astfel încât să poți economisi banii de la intrarea în jgheab și să obții betoniera potrivită pentru tine.

  • Utilizare Ocazională (Santier Mic): Dacă aveți nevoie de această unealtă pentru un singur șantier, va fi o decizie demnă de a cumpăra o betoniera cu rezervor de 60 de litri. Nu este nevoie să-l cumpărați pe cel mai mare.
  • Utilizare frecventă (Locuri medii): Pentru utilizare medie, betoniera cu un rezervor de 120 – 160 litri este suficientă. Dar, în funcție de volumul de muncă, puteți crește volumul cu 190 de litri.
  • Utilizare profesională (sarcini mari de lucru): Dacă trebuie să țineți mixerul pornit toată ziua, atunci veți avea nevoie de o betoniera robustă și robustă. În acest caz, ar trebui să alegeți o betoniera cu mai mult de 250 de litri de rezervor.
  • Verificați motorul: Există, practic, două tipuri de motoare într-o betoniere. Motor electric și motor cu ardere. Motoarele electrice sunt relativ ieftine și sunt folosite pentru șantiere mici. Pe de altă parte, motoarele cu ardere sunt foarte populare pentru sarcini grele.

Așadar, având în vedere bugetul și nevoia dvs., alegeți betoniera potrivită pentru dvs.

Citește și Despre: Proiect Bloc 6 Apartamente

De ce ar trebui să alegi o betoniera electrică?

Daca ai o sarcina medie de munca, atunci poti alege o betoniera electrica monofazata cu 220V . Puteți folosi acest instrument pentru a gestiona mai multă sarcină de lucru, dar în acest caz, recomandarea generală pentru dvs. este să alegeți o betoniera electrică trifazată cu 380V . Puterea unei betoniere electrice poate varia între 500-5000 wați .

Există însă câteva avantaje suplimentare pe care le puteți lua în considerare pentru cumpărarea unei betoniere ieftine și bune.

  • Pornire instantanee: Nu este nevoie să rotiți manual niciun obiect pentru a porni motorul. Doar conectați mixerul la linia electrică, porniți mixerul, asta este!
  • Eficient din punct de vedere al costurilor: în comparație cu celelalte mixere, mixerele electrice sunt întotdeauna rentabile, deoarece acest instrument este conceput pentru a gestiona sarcini de lucru mici până la medii.
  • Dimensiune compactă : Având în vedere forma generală, betonierele electrice au o mobilitate suplimentară pentru dimensiunea lor compactă în majoritatea cazurilor. Pe de altă parte, este nevoie de relativ mai puțin spațiu la sol.
  • Mai puțin zgomotoase: în comparație cu betonierele cu motor cu ardere, bateriile electrice sunt întotdeauna mai prietenoase cu mediul. Acesta creează un zgomot semnificativ scăzut și nu eliberează particule nocive care poluează aerul.
  • Mai puțină întreținere: Cu excepția unor defecțiuni majore, cum ar fi arderea bobinei motorului sau încălzirea extrem de mare, betoniera electrică în general nu necesită întreținere.

Puține dezavantaje

  • Veți avea nevoie de o sursă de alimentare la fața locului pentru a porni acest instrument
  • Comparativ mai puțin alimentat

De ce să alegeți o betoniera cu motor cu ardere?

Având în vedere multe aspecte, betonierele electrice sunt la îndemână. Dar pentru a face față unei sarcini de lucru masive, nu există altă alternativă decât alegerea unei betoniere cu motor cu ardere. Dar pe langa avantaje, trebuie sa suporti si unele dezavantaje. Chiar dacă are o construcție robustă cu o putere robustă pentru a gestiona cu ușurință sarcina de lucru, este mai zgomotos și eliberează gaze de carbon. Bine! Să ne prezentam mai întâi avantajele sale.

  • Fără dependență: Betonierele cu motoare cu ardere funcționează întotdeauna cu benzină sau motorină. Deci, acestea nu au nevoie de nicio conexiune electrică la fața locului.
  • Capacitate de lucru robustă: Având în vedere puterea, acest tip de betoniere este întotdeauna gata să deservească șantiere mari.
  • Longevitate: durata medie de viață a unei betoniere cu motor cu combustie este mult mai bună decât a unei betoniere electrice pentru construcția sa super robustă.
  • Mobilitate mare: Acest tip de betoniera portabila vine cu patru roti neinflamabile care ajuta la mutarea betonierei dintr-un loc in altul.

Unele dezavantaje

  • Extrem de zgomotos
  • Greutatea este relativ mare
  • Uneori este greu să începi, mai ales iarna

Când și pe care anume ar trebui să alegi?

Bine! Acum știți toate avantajele și dezavantajele ambelor tipuri de betoniere ieftine și bune. Acum, având în vedere nevoia dvs., trebuie să alegeți cel potrivit pentru dvs. Nu vă faceți griji; înainte de a ridica o anumită betoniere, puteți urma următoarele sfaturi pentru a determina care anume ar trebui să alegeți.

  • Pasul 1: Luați în considerare locul dvs. de lucru. Este mic sau mare?
  • Pasul 2: Calculați volumul de muncă. Aceasta înseamnă că încercați să aflați cantitatea estimată de mixer care ar trebui pregătită în fiecare zi pentru șantierul dvs.
  • Pasul 3: Unde va fi pregătit mixerul și trebuie să țineți betoniera activă toată ziua, este o zonă dens populată? Consider că!
  • Pasul 4: Cât de des va trebui să vă mențineți activa betoniera? Ai nevoie de el doar pentru realizarea unor proiecte mici? Sau trebuie să vă ocupați și de multe proiecte mari?
  • Pasul 5: Unde vei lucra, cât de mult este necesar să te concentrezi asupra problemei poluării fonice?
  • Pasul 6: Dacă decideți să finalizați mai multe proiecte cu betoniera dvs., portabilitatea este elementul obligatoriu pentru betoniera dvs. Betoniera dumneavoastră are roți metalice inflamabile care vă pot permite să o mutați de la un șantier la altul fără inconveniente?
  • Pasul 7: Pe șantierul unde betoniera dvs. va fi activă toată ziua, există electricitate la fața locului?
  • Pasul 8: Dacă decideți să cumpărați o betoniera electrică, luați în considerare starea problemei de decădere a sarcinii în zona respectivă.

Citește și Despre: Fonoizolații

Acesta este setul general de reguli sau pași pe care ar trebui să-i urmați înainte de a cumpăra o anumită betoniere. În funcție de starea șantierului dvs. de lucru, de populație, de disponibilitatea energiei electrice, de portabilitate și de alți factori, trebuie să determinați ce betoniera ar trebui să cumpărați!

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o betoniera ieftină și bună

Indiferent dacă sunteți hotărât să cumpărați o betoniera electrică sau o betoniera cu motor cu ardere, în ambele cazuri, ar trebui să luați în considerare câțiva factori generali înainte de a vă cheltui banii prețioși. Pentru că există mulți producători care au o colecție frumoasă de betoniere de vânzare. Și aproape toți pretind – sunt cei mai buni!

Respectând următoarele rânduri, cred că puteți veni cu cea mai bună decizie în ceea ce privește cumpărarea produsului. Uită-te!

Mecanism de pornire:

Exista practic doua tipuri de mecanisme pentru a porni o betoniera. În primul rând, dacă betoniera funcționează cu energie electrică, puteți porni imediat betoniera pornindu-l. În al doilea rând, dacă un motor cu ardere alimentează mixerul, trebuie să rotiți arborele metalic în sensul acelor de ceasornic cu mâna pentru a-l porni.

Puterea motorului:

În funcție de sarcina de lucru a mixerului, puterea motorului este un factor vital de luat în considerare. Nu există altă alternativă mai bună decât cumpărarea unei betoniere cu motor cu combustie pentru a gestiona sarcini grele. Dar pentru utilizare ușoară, ridicarea betonierei electrice nu va fi atât de greșită.

Volumul tobei:

Cu cât volumul tamburului este mai mare, cu atât productivitatea este mai mare! În general, pentru un șantier mic, un tambur de 60 de litri este suficient. Dar cand trebuie sa manevrezi sarcini grele, tambur de 120-160 litri. Așadar, alege-l pe cel preferat în funcție de nevoile tale.

Frecvența de rotație a tamburului:

Pentru a obține amestecul potrivit de beton și toate celelalte elemente, doar menținerea proporției corecte a acestor elemente nu este suficientă. Mai degrabă, trebuie să mențineți și rotația corectă. Deci, înainte de a cumpăra, cereți vânzătorului să predea hârtia betonierei și să verificați frecvența de rotație a tamburului.

Raport calitate/preț:

Nu neaparat trebuie sa cumperi o betoniera cu 5000 Watt! Luați în considerare mai întâi volumul de muncă, apoi luați decizia. Și cel mai important lucru este să te întrebi cât costă să cumperi un mixer față de cât costă să închiriezi. Dacă vă puteți finaliza munca consultând un chiriaș de malaxor, atunci de ce ar trebui să cumpărați chiar și o betonieră?

Citește De Asemenea: Sapa Semiumeda

Notă de final

Așadar, a fost o discuție aprofundată cu privire la betoniera ieftină și bună. Dar există și alți factori de luat în considerare înainte și după obținerea betonierei alese. Dar am părăsit acea discuție pentru a face această discuție scurtă. În acest sens, este datoria ta să faci brainstorming pentru a găsi o soluție excelentă atunci când ești blocat.