Ustensile de bucătărie

Cum să aranjați bucătăria de vară: știți totul

Când este vară, toată lumea vrea să iasă și să-și recreeze experiențele din afară. Pentru că sentimentul de a petrece timp cu familia în zilele de vară este incomparabil cu orice. Iar atunci când poți găti în grădina sau curtea casei tale, va oferi o experiență uimitor de minunată.

În unele cazuri, în ciuda nevoii de a găti afară, este posibil să nu aveți o curte spațioasă sau suficient spațiu. Ca urmare, este posibil să nu puteți face acele activități. Dar, din fericire, dacă știi tehnica de a amenaja o bucătărie de vară, s-ar putea să poți trăi un moment uimitor alături de prietenii și familia ta.

Deci plănuiți să aranjați o bucătărie de vară? Dacă da, spune-ne cum poți amenaja o bucătărie de vară în curtea casei tale.

Diferite tipuri de bucătării de vară:

Există diferite tipuri de modele de bucătărie de vară. În funcție de materialul de construcție și bugetul dvs., trebuie să alegeți tipul potrivit pentru dvs. În primul rând, trebuie să decideți dacă aveți nevoie de o bucătărie deschisă sau de o bucătărie închisă.

Apoi vei vedea că există câteva avantaje și dezavantaje ale ambelor tipuri de bucătărie. După aceea, în funcție de criterii și buget, trebuie să selectați tipul corect de bucătărie pentru dvs.

O scurtă descriere a diferitelor tipuri de bucătărie este dată în următoarele:

1. Bucătărie deschisă de vară:

Acest tip de bucătărie nu este atât de popular în județele din sudul Europei, precum România, din cauza mediului în continuă schimbare. Deci, dacă construiești o bucătărie deschisă de vară, nu ai de unde să știi că va fi ploaie sau furtună. Ca urmare, acest tip de bucătărie nu este potrivit pentru acele locații geografice.

Dar pentru oamenii care vor să-și ia mâncarea pe cerul liber. Și, de asemenea, atunci când aveți o curte mică, puteți alege o bucătărie deschisă de vară. Cea mai bună parte a bucătăriei neacoperite este să vă bucurați de mâncare în aer liber, cu luminile naturale.

2. Închideți bucătăria de vară:

Acesta este un alt tip foarte popular de bucătărie de vară. Mai ales, bucătăria închisă este potrivită pentru o zonă separată a curții din spate. Cea mai bună parte a bucătăriei închise este că este foarte ușor de întreținut. Și vei obține toate caracteristicile necesare de la acest tip de bucătărie.

O bucătărie de vară apropiată este de obicei construită din lemn, cărămizi sau pietre. Aceste tipuri de materiale de construcție sunt foarte ușor de găsit. De aceea, majoritatea oamenilor preferă să construiască o bucătărie de vară apropiată. Mai ales pentru persoanele care locuiesc în zone reci sau muntoase, o bucătărie de vară apropiată poate fi o alegere bună.

3. Bucătărie tip turelă:

Acest tip de bucătărie este foarte popular în sudul Europei. Acest tip de bucătărie are un acoperiș deasupra, dar nu are pereți sau limite în jurul lui.

Deci, indiferent de vreme, această bucătărie va fi potrivită pentru orice vreme. Mai ales, acest tip de bucatarie poate fi foarte potrivit pentru a savura bucataria de vara.

Pentru persoanele care doresc să aibă mâncarea în peisajul natural cu aer curat, o bucătărie de tip turnuleț este o opțiune foarte bună. Puteți construi această bucătărie în spațiul scurt al curții. Veți putea construi o bucătărie foarte tradițională, stilată de tip sârgă, cu un buget minim.

Părțile bune ale bucătăriei de vară:

Dacă intenționați să amenajați o bucătărie de vară, s-ar putea să vă întrebați care este partea bună a bucătăriei de vară? Ei bine, sunt atât de multe avantaje ale bucătăriei de vară. Dacă ești o persoană care iubește aerul liber, natura și cerul liber, o bucătărie de vară este alegerea corectă pentru tine.

Prin urmare, bucătăria de vară vă va permite să vă apropiați de natură. O altă parte bună a bucătăriei de vară este că va elimina toate mirosurile în timpul gătitului.

Pentru că în cele mai multe cazuri, bucătăria de vară se bazează pe spațiul deschis. În unele cazuri, atunci când aveți o bucătărie exterioară în casă, aceasta va crește valoarea casei.

De asemenea, cea mai bună parte a bucătăriei de vară este că nu necesită aer condiționat. Puteți găti în aer liber și vă puteți bucura de vremea caldă de afară.

Lucruri de luat în considerare înainte de a amenaja o bucătărie de vară

Primul și cel mai important pas de care trebuie să vă preocupați este să găsiți curtea potrivită pentru a vă amplasa bucătăria de vară. În cele mai multe cazuri, este posibil să nu aveți suficient spațiu pentru a amplasa o bucătărie. În acest caz, este posibil să nu puteți construi o bucătărie spațioasă.

Dar dacă puteți avea un plan adecvat cu ajutor profesionist, este posibil să puteți construi ceva în curtea voastră mică. Trebuie să ții în minte anumiți factori. Cum ar fi scopul acelei bucătării, stilul și aspectul, funcționalitățile și așa mai departe.

De asemenea, ar fi de ajutor dacă ai determina ce tipuri de utilități vei folosi, deoarece va depinde de bugetul tău. Dacă ai un buget mare, poți folosi echipamente moderne precum televizor, grătare profesionale, bar, frigider, mobilier de ultimă generație și așa mai departe. Acesta este modul în care puteți avea utilizatori mai buni și auto-satisfacție.

Cum să găsești o curte potrivită pentru bucătăria de vară?

Găsirea unui loc potrivit pentru bucătăria de vară este o provocare. Trebuie să găsești un loc care să fie spațios și funcțional în același timp. Bucătăria ar trebui să fie suficient de aproape de casa ta. Dacă bucătăria este departe de casa ta, este posibil să nu fie accesibilă în unele cazuri.

Așadar, trebuie să găsești un loc în care să poți avea proximitate cu casa. De asemenea, trebuie să rețineți că o bucătărie necesită niște ustensile, aragazuri, o chiuvetă și un frigider. Asadar, va fi mai bine daca gasesti un spatiu spatios si generos.

Deși construiți o bucătărie într-un spațiu scurt, aceasta va depinde de bugetul și scopul dvs. O bucătărie are nevoie și de alimentare cu apă și electricitate. Prin urmare, trebuie să selectați locul astfel încât să puteți accesa cu ușurință acele utilități.

Ustensile de bucătărie

Cum să amenajezi o bucătărie de vară?

După ce ai selectat locul potrivit, ești gata să aranjezi bucătăria. În primul rând, trebuie să alegeți stilul de aranjare. Există diferite tipuri de modele pentru bucătăria de vară. Poate fi în temă modernă, stil rustic sau temă mediteraneană.

Desigur, trebuie să alegi acele stiluri în funcție de spațiul tău, deoarece unele stiluri necesită spațiu cu adevărat mare și generos. După selectarea temei, trebuie să aranjați materialul, echipamentul, elementele și iluminatul. Și acestea sunt părțile esențiale ale construcției unei bucătării.

O scurtă descriere este dată în cele ce urmează:

1. Material:

Când alegi stilul bucătăriei, vei înțelege ce material ar trebui să folosești. De exemplu: dacă doriți să aveți o opțiune de grătar în bucătărie, trebuie să cumpărați ustensile de grătar. Când bucătăria este pe cerul liber, trebuie să selectați cu atenție materialul.

Așadar, pentru a evita orice probleme pe vreme rea, ar trebui să încercați să utilizați un material care este foarte durabil într-un climat dur. Materialul durabil include lemn, cărămidă, pietre și multe altele. Trebuie să-ți dai seama unde să folosești ce.

2. Echipament:

Acesta este al doilea pas important pentru amenajarea bucătăriei. Trebuie să faceți o listă cu ce echipamente veți avea nevoie pentru bucătărie. Înainte de a enumera echipamentul, trebuie să decideți scopul bucătăriei dvs. De exemplu, dacă doriți să aveți o zonă de grătar, trebuie să instalați un cuptor cu lemne.

De asemenea, trebuie să cumpărați mobilier, cum ar fi un scaun, o masă pentru un loc confortabil. Există, de asemenea, unele echipamente comune de care aveți nevoie pentru bucătărie, cum ar fi un filtru de cafea, aragaz, frigider și multe altele. De asemenea, puteți configura un minibar după gust.

3. Iluminat:

Următorul lucru de care trebuie să te ocupi este iluminatul. Iluminatul joacă un rol important în stilul bucătăriei. Mai ales când este o seară de vară, lumina naturală nu va fi suficientă pentru bucătărie. De aceea trebuie să ai un plus de iluminare pentru bucătăria ta.

Trebuie sa alegi sistemul de iluminat in functie de tematica bucatariei tale. Oferind o iluminare adecvată, puteți, de asemenea, să creați o atmosferă specială pentru bucătăria dvs. De asemenea, poți alege iluminatul cu LED pentru bucătărie, deoarece se potrivește cu orice stil și sunt, de asemenea, ieftine și ușor de instalat.

Dacă intenționați să faceți tema rustică pentru bucătărie, puteți alege o lampă veche de epocă. În plus, atâta timp cât este vorba de iluminat, trebuie să aveți în vedere și alimentarea cu energie electrică. Pentru că fără sursa de alimentare adecvată, nu veți putea rula întregul sistem.

4. Decorare:

Când aveți materialul, iluminatul și echipamentul potrivit, ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este decorarea. Acesta este pasul final și cel mai important. Dacă nu reușești să decorezi totul în mod corespunzător, nu vei obține aspectul dorit pe care îl dorești.

Indiferent cât de scumpe folosiți materialele și iluminatul, dacă nu reușiți să le așezați corect, totul va fi ruinat. Puteți, de asemenea, să primiți ajutor de la un service profesionist pentru a vă face o idee despre decorare.

În plus, puteți instala câteva plante și vopsele artificiale suspendate pentru un aspect plăcut.

Încheierea:

Amenajarea unei bucătărie de vară necesită multă muncă și timp. Cu toate acestea, alegerea stilului corect al temei pentru bucătărie este întotdeauna o provocare. Dar când poți face asta în mod corespunzător, rezultatul îți va pune mintea în aer.

De asemenea, puteți angaja un om profesionist care să vă ajute. Există o mulțime de experți și profesioniști disponibili în zona dvs. Trebuie doar să-l angajezi pe cel potrivit pentru tine. Sperăm că această scriere vă va ajuta să aranjați o bucătărie perfectă pentru vara care vine.