What Is the Strongest Foundation fora House

Care Este Cea Mai Puternică Fundație Pentru O Casă

Știți care este cea mai puternică fundație pentru o Acasă? Dacă nu, atunci ar trebui să citiți acest articol. Vom vorbi despre tot ce trebuie să știți despre asta. Este esențial să știi pentru că nu vei putea construi fundație casei tale de mai multe ori.

Un constructor celebru precum Tom Silva a spus: „Fără unul bun, ești scufundat”. Deci, cel mai bine ar fi dacă ați căuta cea mai puternică fundație pentru o casă. Dar fiecare Acasă nu este construită pe același tip de fundație.

Selecția tipului de fundație depinde de mai mulți factori, cum ar fi locația geografică, designul casei, solul, clima, starea de umiditate și bugetul.

Ce este Fundația?

Fundația este prioritatea numărul unu pentru construirea oricărei case. Este partea esențială și cea mai joasă, deoarece susține întreaga structură. Este capabil să rețină sarcini din partea superioară a casei.

Această sarcină grea se face de fapt transferând întreaga greutate pe pământ în siguranță. Prin urmare, o fundație ar trebui construită cu material robust pentru a o face durabilă chiar și în calamități naturale, cum ar fi cutremurele.

Așadar, puteți ghici cu siguranță că acestea sunt de obicei formate din beton, cel mai muscular material de construcție.

Citește și: Cum să construiești o scară în spirală pas cu pas

Importanța de Fundația

Durabilitatea unei case se bazează pe fundamentul acesteia. Chiar dacă obțineți cel mai ieftin mod de a construi o fundație de casă , trebuie să vă asigurați că calitatea este optimă.

Scopul construirii unei fundații pentru un loc este de a transporta structura de mai sus și de a o menține în poziție. Dar, o fundație prost construită poate fi dăunătoare locuitorilor și vecinătății.

Acest pas este construirea devine foarte popular pentru built -crească mari clădiri cu multe etaje. Există trei importante importanțe ale fundației în casă.

 1. Pentru a susține greutatea clădirii complete .
 2. O fundație robustă de calitate menține casa în picioare atunci când forțele naturii încearcă să o slăbească. Deci, oferă siguranță și siguranță în timpul calamităților, cum ar fi vânturi puternice, cutremure, inundații și multe altele.
 3. Fundația ar trebui construită pentru a restricționa pătrunderea umezelii solului pe peretele și pardoseala casei.

Care Este Cea Mai Puternică Fundație Pentru o Casă

Există 6 cele mai puternice și comune baze pe care multe le folosește în timpul construcției casei lor. O aleg în funcție de buget și de preferințele personale. Toate au aceleași funcții care susțin structura de mai sus, menținând apa subterană și împiedicând apa și solul să se vaporeze.

Continuați să citiți pentru a cunoaște tipurile în detaliu.

De Asemenea, Puteți Citi :  Proces De Instalare a Covorului (Ghid Expert)

Picioare de coloană izolate

Acest tip de fundație este utilizat în întreaga lume, deoarece este una dintre cele mai simple și populare fundații. Funcția sa principală este de a susține o singură coloană. În timpul bazei, fiecare coloană este livrată cu o bază de coloană diferită.

Dacă intenționați să construiți o casă joasă, cu mai puține coloane, acesta va fi tipul perfect de fundație. Este construit de un șanț excavator de dimensiunile sale de bază. Apoi, o coloană este ridicată de la acel picior la partea superioară a clădirii.

Această coloană se întoarce și se alătură grinzii. Sarcina este urmată de grindă până la coloană și apoi de la coloană la fundație. În cele din urmă, prin picior, este transferat în sol.

Această bază este utilizată în timp ce

 • t h mon este spațiu între coloanele
 • mai puține încărcături pe picioare
 • solul are o capacitate portantă mare

Există diferite tipuri de picioare de coloană izolate care trebuie utilizate. Sunt:

 • Talon înclinat (secțiune trapezoidală)
 • Picioruș tampon (cu grosime uniformă)
 • Picior în trepte (cu grosime neuniformă)

Fundația subsolului

Acest tip de fundație este cel mai potrivit pentru tavanul cu înălțimea de 8 ‘, care este cel mai adesea făcut pentru a fi locuit sau depozitat. Deși este un tip obișnuit de fundație pentru construcția de case, mulți oameni nici măcar nu știu despre asta. Acesta este construit cu beton pentru a crea un spațiu deschis sub nivelul solului.

Prin urmare, fundația subsolului este construită prin săparea unei tranșee sub parter. În general, adâncimea subsolurilor este de aproximativ 6 până la 8 picioare, în funcție de starea solului. După ce fundația este poziționată, aceasta face cea mai jos componentă portantă a casei și a subsolului.

De Asemenea, Puteți Citi : Puteți construi case din lemn fără o fundație?

Un subsol de fundație conține pereți de fundație structurali pentru a prelua o mulțime de picioare de fundație urmate de perimetrul subsolului. De obicei, aceste picioare se extind sub linia de îngheț, adâncimea în care pământul îngheață iarna.

Subsolurile pot fi parțial sau în întregime în pământ. Mulți oameni merg cu a doua alegere, deoarece permite mai multă lumină naturală în loc. Deși în zilele noastre este construit din blocuri de beton din ciment mortar, în trecut au fost văzuți ziduri de piatră.

Fundația plăcii

O fundație din plăci este, de asemenea, cunoscută sub numele de fundație de calitate. Este un strat solid de beton care se sprijină pe sol. Gradul este utilizat pentru a indica nivelul solului, în timp ce placa definește plăcuța de beton monolit.

Această fundație este utilizată mai ales în climă care nu se confruntă cu dezghețarea și înghețarea solului, deoarece acest lucru poate duce la fisuri în deplasarea fundației și beton. Costul său este, de asemenea, mai mic decât fundația completă a subsolului.

Veți obține o protecție mai bună împotriva infestării cu termite, care se observă mai ales în climă mai caldă. Dar are un dezavantaj. Conductele de drenaj și alimentarea cu apă sunt fixate în beton. Placa de beton trebuie tăiată pentru a accesa conductele dacă există vreo problemă. De asemenea, nu include niciun spațiu de locuit sau depozitare.

Fundația Wall Footing

Această fundație este împrăștiată sau cu picioare și benzi. Peste aceasta, se creează peretele care susține pereții structurali și nestructurali. Vor transmite și distribui greutățile către sol.

Toate picioarele rulează întotdeauna de-a lungul peretelui. Pe baza tipului de sol și a stării amplasamentului, dimensiunea și grosimea piciorului sunt definite. În general, piciorul este menținut de 2 până la 3 ori mai lat decât peretele.

Fundația zidului este construită folosind cărămidă din beton armat, piatră sau beton simplu. Deci, este cel mai bine pentru clădirile mici.

Fundația Pile

Este o fundație profundă din beton, oțel sau cherestea. Piloții sunt de fapt ca o coloană de diametru mic care este introdusă sau aruncată în pământ. Are, de asemenea, mai multă adâncime decât o fundație superficială.

Fundația stivei este în general construită acolo unde solul nu are o capacitate suficientă de reținere a încărcăturii de la sol adânc până la straturile dure. Principala sa caracteristică este de a transmite încărcături la nivelul inferior al solului prin combinarea grămezii portante de capăt și a grămezii de frecare la bază sau punctul de grămadă.

Potrivire :

O fundație de grămadă este utilizată atunci când

 1. stratul superior al solului este slab sau compresibil
 2. sunt prezente forțe orizontale
 3. se confruntă cu eroziunea solului
 4. solurile expansive sunt observate în fundație
 5. supus unor forțe înălțătoare

De Asemenea, Puteți Citi : Cum Să Construiești O Scară În Spirală Pas Cu Pas

Fundația Crawl Space

Este o combinație între fundația subsolului și fundația plăcii. Este cel mai ieftin dintre celelalte tipuri de fundații. Deci, este mai bine pentru cei care doresc să construiască o fundație într-un buget minim.

Există 2 până la 3 picioare spații sub casă, care îi vor oferi proprietarului acces la instalații sanitare și mecanice. Datorită acestui fapt, atât timpul cât și costurile de întreținere sau reparații pentru anul vor economisi.

Acest fond de ten este, de asemenea, alegerea potrivită pentru zona înclinată. Acesta este ales într – un mediu de congelare ca decalajul e între sol și primul act etaj ca un gard. Va proteja casa de inundații.

A Concluziona

Tipul de fundație pentru casă depinde de tipul de construcție și de tipul de sol al șantierului. Tipul de construcție înseamnă clădire cu mai multe etaje sau înălțime și casă mică. Pentru ambele forme, trebuie să alegeți un tip de fundație adecvat.

Prin urmare, din detaliile de mai sus, sperați să aveți o idee despre care este cea mai puternică Fundație pentru o Acasă. De asemenea, puteți obține ajutor de la experți pentru a găsi cea mai bună fundație pentru bugetul dvs. Consultați raportul de testare a solului unui inginer civil pentru a decide.