Casa de curățare Hacks Această Wi voi face ușoară viata ta

20 Casa de curățare Hacks Această voi face ușoară viata ta (2021)

Un mediu sănătos face în stare proaspătă mintea noastră și menține bo noastre d y sănătos. Noi toți trebuie să -și petreacă considerabl timp e în casa noastră , iar acum , în această situație de pandemie , noi cheltuim mai mult 24/7 în nostru ho m e. Literal , suntem blocați în casa noastră. Deci , dacă vrem să rămânem sănătoși și puternici, trebuie să fim curați și , în același timp , trebuie să ne curățăm și casa.

Poate că ești casa de curățare servicii din apropierea ta , b ut Noi credem că este inutil. Nu aveți nevoie de niciun serviciu de curățenie sau serviciu de menajeră. Întrucât ne petrecem întreaga zi la noi acasă, ne putem curăța cu ușurință propriul ho m e dacă dorim. Aici, în acest articol, vă vom oferi 20 de hacks de curățare a casei pentru a vă face curățarea mai ușoară . După ce ați citit acest articol , vă veți dori să știți mai repede aceste hacks.

20 Hacks de curățare a casei care vă vor ușura viața

Toată lumea trebuie să-și curețe casa în fiecare zi. Deci, dacă utilizați unele hacks în curățarea dvs., vă va ușura sarcina. Nu trebuie să angajați niciun serviciu de curățenie. Oricum, iată primele 20 de hackuri de curățare pe care ar trebui să le cunoașteți:

Primul hack: Păstrați-vă ușorele întotdeauna curate

Primul lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține curat casa vă păstrează întotdeauna covoarele curate, deoarece covoarele ajută la curățarea murdăriei și a picioarelor tuturor . Practic , murdăria vine cu oamenii de picioarele din afară. Dacă o poți opri, casa ta va fi mai puțin încurcată .

Al doilea hack: Folosiți lămâie pentru a curăța gunoiul

Puteți folosi detergenți diferiți și multe alte lucruri pentru curățarea gunoiului de oriunde în casă. În acest caz, puteți folosi lămâie pentru a curăța asta. La fel ca chiuveta dvs. ar fi devenit murdar , și ați utilizat diferite tipuri de detergenți pentru acest lucru , dar este posibil să nu găsiți cele mai bune rezultate. Dacă folosiți lămâie acolo , cu siguranță veți obține cel mai bun rezultat cu un miros proaspăt.

Al treilea hack: Ridicați bucăți mici de sticlă spartă cu pâine

Puteți folosi pâine pentru a ridica bucăți mici de sticlă sparte în loc de a folosi mâna b ecause există posibilități uriașe pentru a obține durere . Aici trebuie să iei o bucată de pâine și apăsați – l pe sticlă spartă , iar restul m va face pâinea pe care ați luat.

De Asemenea, Puteți Citi : Care este diferența: Placi vs. Mozaic

Al patrulea hack: Folosiți un burete pentru a curăța cuptorul cu microonde

A s ponge este un produs de curățare excelent . Bacteriile cresc în cuptorul cu microunde din alimentele blocate. În acel moment , puteți curăța cu ușurință toate acestea cu un burete. În caz contrar , există ha s o mare posibilitate de ședere bacteriile din cuptorul cu microunde.

Fifth Hack: Șterge zgârieturile din vasele tale

După utilizarea de câteva zile , feluri de mâncare pot avea unele zgârieturi de la un cuțit sau furculiță. Puteți elimina ușor zgârieturile cu bicarbonat de sodiu. Acesta este simplu de a face feluri de mâncare nou folosind acest. Trebuie să faceți o pastă de bicarbonat de sodiu și apă și apoi loviți-o în zgârieturi . Apoi trebuie să o clătiți. După aceea , veți observa că zgârieturile au dispărut.

Al șaselea hack: îndepărtați alimentele crude sau blocate din vase și tigăi

Nu aveți săpun sau produs de curățat pentru oale și tigăi? Nu-ți face griji. Tu Wil Am avea cu siguranță rubarbă în frigider sau gradina ta. Adăugați o câteva bețe de rubarbă la oala. Apoi adăugați puțină apă cu ele și fierbeți timp de cinci minute. După ce ați răcit apa , ștergeți-vă vasele. Totul va fi curat.

Al șaptelea hack: Curățați-vă covorul cu v inegar

Vă puteți curăța covorul pătat cu oțet. Ai nevoie pentru a amesteca otet cu apa într – un 1: 3 raport , apoi aplicați – l pe loc. Apoi acoperiți locul cu o cârpă umedă și aburiți cu un fier de călcat.

Al optulea Hack: Clean te r cotlet ping bord

După p Utting ceva la bord tocare, aveți nevoie pentru a curăța acest lucru. Cele mai multe dintre oamenii folosesc o mașină de spălat vase sau detergent pentru curățarea tocător. Dar dacă îl puteți curăța cu lămâie proaspătă, cu siguranță veți fi mulțumiți.

Al nouălea hack: Folosiți ingrediente simple pentru a vă dezlănțui chiuveta

În general , oamenii folosesc șaibe diferite pentru desfundarea chiuvetei. Dar putem spune că veți obține cel mai bun rezultat i f puteți utiliza unele oțet și bicarbonat de sodiu desfundarea chiuveta. Este cu siguranță cea mai puternică mașină de spălat.

Al zecelea hack: Dezinfectați-vă tastatura

Ar fi util dacă ați păstra întotdeauna tastatura curată , cel puțin în această situație de pandemie. International Journal de Cercetare a Mediului și Sănătate Publică testat de mai multe aleatoare tastaturi în 2018 , și au descoperit că conține tulpini de multe bacterii dăunătoare din Bacillus la Staphylococcus aureus . De aceea, păstrați întotdeauna tastele și mouse-ul curate cu spray de dezinfectare.

Elevenh Hack: Abur pentru a curăța cuptorul cu microunde

Într-adevăr, veți petrece mult timp curățând cuptorul cu microunde. Poate folosiți diferite tipuri de produse de curățare pentru aceasta. Este un hack incredibil de utilizat . M ake un mediu aburos în cuptor , și apoi puteți curăța cu ușurință cuptorul dumneavoastră.

Twel f th Hack: Utilizați oțet pentru a curăța filtru de cafea

A c maker offee este unul dintre cele mai folosite lucru s în viața noastră de zi cu zi. De aceea ar trebui să fie întotdeauna curat. Aici puteți folosi oțet pentru a vă curăța cu ușurință aparatul de cafea . În caz contrar , unele bacterii și mulți alți germeni vă pot afecta cafeaua și , în cele din urmă , pe dumneavoastră.

Citește și: Acoperis in 2 Ape

Al treisprezecelea hack: Asigurați-vă că blenderul se curăță singur

Trebuie să folosim un blender în fiecare zi. După fiecare utilizare, ar trebui să-l curățați corect . Aici hack-ul este pus doar apă caldă în blender și apoi porniți blenderul. După amestecare timp de 50 până la 60 de secunde, acesta va fi automat curat. Apoi trebuie să-l ștergeți corect.

Al XIV-lea Hack: Curățați petele de mucegai cu vodcă

Dacă aveți mucegai în toaletă, poate fi o cauză a diferitelor tipuri de boli. O veți putea curăța cu ușurință dacă aveți o sticlă de vodcă. De fapt , nu este nevoie să folosiți o sticlă plină de vodcă în ea. Doar umpleți o sticlă de pulverizare cu 50-50 de vodcă și apă. Apoi se aplică la pete de mucegai. Apoi, lăsați-l timp de 10 minute și , după aceea , ștergeți-l.

Fifteenth Hack: Curățați-vă capul de duș cu oțet

Este posibil să observați unele la fața locului s pe showerhead. O puteți șterge cu ușurință folosind oțet alb. Trebuie sa f i ll o pungă cu oțet alb , atașați – l la cap de duș , și se lasă timp de o noapte. Dimineața, veți obține un cap de duș fără pete.

A șaisprezecea Hack: Curăță-ți salteaua cu bicarbonat de sodiu

Nu aveți pudră de detergent acasă? Vă puteți curăța salteaua fără ea. Tu trebuie sa aspirati salteaua cu un aspirator. Apoi aplicati bicarbonat de sodiu la saltea și lăsați – l timp de câteva ore. După aceea , aspirați-l din nou. Sperăm că veți obține soluția dorită.

Seventeenth Hack: Curățați ușa dușului cu lămâie și sare

O d ușă de duș irty este foarte ușor de curățat , prin utilizarea suc de lămâie și sare. Trebuie să tăiați o lămâie și să o înmuiați în sare. Apoi frecați-l pe ușă și apoi ștergeți-l. Cu siguranță veți obține cel mai bun rezultat.

Al XVIII-lea Hack: Curățați cada cu grapefruit și sare

Cel mai bun mod de a curăța o cadă este prin curățarea cu grapefruit și săruri . Acest grapefruit funcționează uimitor ly în cazul căzi de curățare. Amestecul de acid citric și sare este cel mai bun spălător. Trebuie să tăiați un grapefruit , să- l acoperiți cu sarea și apoi să-l frecați. Cada dvs. va fi ușor curată.

Al XIX-lea Hack: Îndepărtați rugina argintie cu pasta de dinți

Chiar dacă nu aveți nicio spălător de argint, puteți șterge rugina oricăror vase de argint pe care le aveți. Trebuie sa aplici pasta de dinti la locul afectat si frecati – l. Puteți folosi o periuță de dinți moale pentru aceasta. După ce faceți acest lucru, veți obține un vas de argint fără rugină .

Twenti e th Hack: Curățați ferestrele cu ziar

Există unele dezavantaje în curățarea ferestrelor cu un prosop de hârtie. Cel mai bine ar fi dacă l-ai curăța cu un ziar. Este cea mai ușoară și , în același timp , cea mai ieftină soluție pentru toată lumea.

Pe scurt

Păstrarea o casă curată pare c cepuit pe un mountai n . Fără îndoială, aceasta este o sarcină foarte complexă. Apoi , din nou , avem nevoie să o facem în fiecare zi. Oricum am lucrat cu această curățenie de mult timp. Cu toate acestea, nu vă vom curăța casa , dar știm câteva hacks de curățare pe care nu le cunoașteți , iar aceste hacks vă pot ușura viața.

În acest articol , le-am dat acelor hack- uri pentru a vă ușura curățarea casei. În principal aici , am purtat o discuție detaliată despre 20 de hacks de curățare a casei . Sperăm că acest articol vă va fi foarte benefic.