Case cu podea și mansardă

Case cu Etaj și mansardă

Houses and Attic

Casa cu mansardă poate fi o soluție pentru cei care doresc spațiu suplimentar, dar nu vor să construiască un etaj suplimentar. O mansardă vă oferă mai mult spațiu cu un buget limitat. Este o opțiune bună dacă nu aveți prea mult buget pentru o casă. Acest spațiu suplimentar poate fi foarte util, dar mulți nu își dau seama. Este util și atrăgător.

Attic Room

O mansardă are o instalație multifuncțională. Spațiul poate fi folosit pentru camere pentru copii sau adolescenți, studii sau camere pentru relaxare. Cu unele renovări, mansarda poate fi transformată într-un birou sau un lounge. O puteți menține simplă cu mobilier simplu sau o puteți decora mai mult.

Tea Attic

Mansarda ceaiului poate fi un spațiu de vis pentru tine. Fereastra înclinată va permite cea mai mare lumină solară pe care o putem obține în casa ta. Pe de altă parte, poți să te uiți de la mansardă. Dacă te bucuri de cer, mansarda poate fi cel mai bun loc din interiorul casei tale.

Proiectul Casei cu Floor

House Attic

Puteți proiecta podeaua puțin diferit dacă doriți să aveți o mansardă. Veți obține o cameră în pod; prin urmare, veți obține mai mult spațiu de utilizat la parter. De exemplu, dacă doriți să creați mansarda ca birou sau birou, nu aveți nevoie de ea la parter. Puteți folosi acel spațiu pentru un alt dormitor.

Floor And Attic

Serviciul nostru oferă cea mai bună soluție pentru casele cu podea și mansardă. Avem o echipă de experți care au ani de experiență în construirea mansardelor și construirea de case în consecință. Dacă intenționați să aveți o mansardă, parterul trebuie să aibă suficient suport pentru a menține mansarda.

Floor and attic expert team

De obicei, mansardele nu sunt făcute pentru a ține multă greutate. Deci, construirea unei camere în casa deja existentă poate fi dificilă. Podeaua poate susține numai acoperișul. Cu toate acestea, înainte de a construi casa, puteți solicita experților o mansardă, iar aceștia vor proiecta întreaga structură a casei în consecință.

Mansarda Avantaje

Ce promitem

Echipa noastră de experți este foarte calificată în construirea oricărui tip de casă, în special case cu mansarde. Casa cu parter și mansardă este o alegere populară printre clienți și avem experiență în îndeplinirea dorințelor clienților noștri de mai bine de 15 ani.

Indiferent dacă doriți o mansardă simplă sau o mansardă cu podea pentru a face din ea o cameră, o putem construi perfect pentru dvs. Avem deja peste o sută de modele cu mansarde din care să alegem. Chiar dacă doriți un plan de etaj personalizat pentru mansarda dvs., vă putem oferi și asta.

Avem peste 150 de angajați, inclusiv ingineri civili profesioniști, arhitecți, constructori, dulgheri, instalatori. Asigurăm servicii pentru orice problemă legată de casa ta. Experții noștri sunt dedicați să vă satisfacă cu munca lor.

Importăm materiale de cea mai înaltă calitate pentru a construi casa visului tău. Nu facem niciodată compromisuri cu serviciile noastre și ne asigurăm că nu va fi loc pentru dezamăgire.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Intrați în legătură Cu noi

Pentru orice întrebare, ne puteți contacta. Asistența noastră pentru clienți este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta. Consultanții noștri se vor ocupa de cerințele dvs. și vă vor prezenta constructorilor noștri profesioniști. În funcție de modul în care doriți să vă construiți casa cu mansardă, vă vom oferi o estimare.

Do not hesitate to send us an e-mail to: contact@constructorii.ro