Case din containere

Case de containere: ușor de construit, la prețuri accesibile și durabile

Casele de containere devin foarte populare la nivel global în aceste zile. Aceste case au devenit o alternativă excelentă pentru mulți oameni. Este mult mai ușor de construit și de întreținut.

Casele de containere reprezintă o abordare accesibilă în materie de cazare. Este una dintre cele mai durabile opțiuni de locuință. Deci, locuirea într-un container de transport ar putea fi o decizie excelentă pentru dvs.

Dacă sunteți încă confuz, acest articol va oferi o descriere completă a locuințelor containerizate. Există multe argumente pro și contra unor astfel de carcase. Și vom analiza, de asemenea, câteva sfaturi pentru a construi case de containere.

Ce sunt casele de containere?

Deci, ce înseamnă casele de containere? Definiția este ușor de înțeles din nume. Casele de containere sunt construite din containere de transport.

Veți vedea multe containere de transport maritim, în principal pe un șantier. De obicei sunt fabricate din metale. Muncitorii le folosesc pentru stabilirea temporară în timpul construcției. Și când lucrătorii sunt plecați, containerele de transport pot funcționa ca niște case atractive.

Oamenii au început să observe case de containere în epoca minieră din Anglia. După aceea, a început să devină celebru după al doilea război mondial. De atunci, oamenii au folosit case de containere ca opțiuni de locuință la prețuri accesibile.

Puteți modifica containerele în ideile dvs. arhitecturale de vis și puteți îmbunătăți designul locuințelor cu alegerea interioarelor atractive. De asemenea, puteți adăuga geamuri, instalații electrice și de apă.

5 Avantaje ale construirii de case de containere

O casă construită din containere are multe avantaje. Acestea fac din ele o alegere foarte populară. Iată o listă cu 5 avantaje de a construi case de containere.

Durabilitate și durabilitate

Oamenii au o concepție greșită a faptului că locuințele containerizate sunt opțiuni vulnerabile. Dar acest lucru nu este deloc adevărat. Casele de containere sunt durabile. Ele pot susține calamități naturale pentru o lungă perioadă de timp, deoarece structura lor este solidă. Și pot transporta, de asemenea, greutăți mari pentru că sunt fabricate din metale.

Disponibilitate și accesibilitate

Puteți găsi containere situate în jurul lor pe multe șantiere vechi. De asemenea, puteți cumpăra containere de la multe companii. Prețurile sunt extrem de mici. Se face containere de transport maritim o resursă foarte accesibil pentru a găsi.

Proces de modificare mai simplu

Casele de containere sunt cunoscute sub numele de case modulare. Acest lucru se datorează faptului că puteți construi case de containere jucându-vă cu piese Lego. Este foarte ușor să modificați și să proiectați containere în lucrările dvs. arhitecturale de vis. Este un proces mult mai simplu de a modifica casele de containere decât casele de cărămidă.

Mediu prietenos

Transformarea unui container de transport în casă înseamnă că reciclați metale și oțel. Acesta reduce resturile metalice totală a lumii. De asemenea, puteți adăuga un acoperiș verde deasupra casei. Este o modalitate excelentă de a realiza izolația naturală. Toate acestea fac casele de containere foarte ecologice.

Mobilitate

Acesta este un n exci Ting beneficia de case de containere. Nu puteți muta un tradițional ho ne e de locația sa inițială. Dar dacă ai o schimbare de inimă în legătură cu locul în care trăiești? Casele de containere pot veni în salvarea ta. Vă puteți muta ușor cu containerul acasă într-un loc nou.

5 Dezavantaje ale caselor de containere

În ciuda multor avantaje, casele de containere pot avea unele puncte slabe. Este foarte diferit de opțiunile tradiționale de locuințe. Deci, ar exista unele dezavantaje ale utilizării containerelor ca case.

Toxicitate chimică

Recipientele de transport au vopsele care pot fi toxice pentru sănătatea dumneavoastră. Acestea conțin substanțe chimice nocive care sunt toxice și pentru mediu. Ca urmare, este crucial să îndepărtați vopseaua înainte de a construi o casă din ele. Cel mai bine ar fi să consultați în prealabil un specialist.

P locuințe ermits și coduri

Casele de containere sunt încă o idee nouă în multe regiuni. Ca urmare, este posibil să vă fie dificil să obțineți un permis pentru ei. Și este posibil ca unele localități să nu aibă nici măcar coduri adecvate pentru construirea de case de containere. Astfel, va trebui să vă faceți cercetările și să obțineți autorizația municipală.

Lipsa de flexibilitate

Casele pentru containere vă oferă oportunități creative. Dar totuși, există unele limitări. Dimensiunile și structurile containerelor fac dificilă alegerea ideilor convenționale. Va trebui să rămâneți la dimensiunile existente. Astfel, veți experimenta o lipsă de flexibilitate în proiectarea caselor de containere.

Acoperiș slab

Recipientele au în principal structuri solide. Dar acoperișul poate fi slab pentru unele containere. Este adevărat pentru cele deosebit de vechi și ruginite, deoarece au trecut prin multe coliziuni. S-ar putea să fi purtat și ele greutăți în exces. Toate acestea pot slăbi acoperișurile casei de containere.

Lipsa izolației

Containerele de transport au spații înguste. De asemenea, exteriorul containerelor nu are o izolație adecvată. Deci, nu veți obține deja sisteme de izolație construite în case de containere. Este ceva de care va trebui să aveți grijă singur.

5 sfaturi pentru construirea unei case de containere

Până acum, ar fi trebuit să vă hotărâți cu privire la casele de containere. Deci, este timpul să urmați câteva sfaturi înainte de a vă construi containerul. Iată 5 sfaturi pentru a vă ghida în acest proces.

Cercetează reglementările locale

După cum sa menționat deja, diferite localități vor avea reguli diferite pentru casele de containere. Deci, este crucial să vă cercetați mai întâi reglementările locale. Ar fi util dacă ați analiza codurile de construcție din regiunea dvs. Și apoi, asigurați-vă că luați autorizația municipală.

Cunoașteți piața containerelor de transport maritim

Cunoașterea pieței este esențială înainte de a cumpăra un container de transport. Este posibil să găsiți multe opțiuni diferite din cercetarea dvs. Ar ajuta să parcurgeți cataloagele fizic înainte de a cumpăra. De asemenea, include obținerea unui container care poate ușura procesul de modificare.

Luați în considerare îngrijirea singură a izolației

Un dezavantaj semnificativ al acestor case este izolarea. Nu obțineți acest lucru automat. Deci, trebuie să aveți grijă de ea atunci când vă construiți casa pentru containere. Ar fi de ajutor să știi cum să-ți izolezi casa înainte de a face una.

Pregătiți strategii pentru a aborda problemele legate de vânt și apă

Casele de containere sunt amplasate în spații goale. Aceasta înseamnă că nu vor exista probleme de vânt. Și, de asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu probleme de instalații sanitare. În consecință, este vital să existe strategii pentru rezolvarea acestor probleme.

Luați în considerare cumpărarea unui container pentru o călătorie

Un container cu o singură călătorie înseamnă că este expediat direct după fabricare . Containerul face o singură călătorie de la producție la vânzare. Cu toate că T s – ar putea să ia un pic mai mult de bani , cumpărarea-o excursie cntain ERS va fi o investiție demn.

Costurile construirii de case de containere

Costurile de casă ale containerelor pot varia în funcție de multe lucruri. Cele mai ieftine sunt containerele reciclabile. Prețul ar putea fi între 1200 $ la 1800 $ . Un container cu o călătorie vă va costa mult mai mult. Aceste containere noi pot ajunge până la 6000 USD.

Dacă doriți să cumpărați o casă gata, aceasta vă va costa și mai mult. O casă de containere de bază vă va costa între 10.000 USD și 35.000 USD. Dar o versiune mai modificată poate fi foarte scumpă. Poate că va trebui să cheltuiți până la 200.000 USD pentru unul.

Concluzie

Ideea de a locui în case de containere poate fi interesantă pentru noi. Ar fi, de asemenea, o opțiune de cazare ieftină și pașnică. Puteți lucra cu design-uri de casă unice.

Casele de containere au destul de multe avantaje. Știți deja că sunt ecologice. De asemenea, sunt accesibile și durabile. Dar va trebui, de asemenea, să luați în considerare problemele de izolare și instalații sanitare.

Cu toate acestea, vă puteți asigura că decizia nu va fi greșită să locuiți într-o casă de containere. 

FAQ

Cât durează casele de containere?

Containerele de transport sunt foarte rezistente. Sunt renumiți pentru că rezistă mult timp. S-a constatat că containerele de transport pot dura până la 25 de ani. Dacă vă întrețineți bine casa, poate dura și mai mult.

Merită să construiești o casă de containere?

Casele pentru containere sunt durabile, accesibile și durabile. De asemenea, vă oferă oportunități unice de proiectare. Deci, aceste case devin mai populare decât casele tradiționale. Va fi o investiție demnă de a investi în case de containere.

Este legal să construiești case din containere de transport maritim?

Legalitatea caselor containerizate poate varia de la o țară la alta. Este recomandat să verificați în prealabil reglementările locale. Este posibil să fie necesar să obțineți autorizație de la municipalitatea dvs.

Ruginesc casele containerizate?

Containerele de transport sunt fabricate din metale. Deci, ruginirea este o problemă obișnuită în cazul caselor cu containere. Climele umede pot crea cu ușurință rugină peste acoperiș.

Este casa mea de containere în siguranță împotriva dezastrelor naturale?

Construcția metalică a caselor containerizate le face foarte puternice. Acestea sunt un loc sigur și durabil în care poți locui. De asemenea, te pot proteja de cutremure și alte calamități naturale.