Proiecte de casă

Proiecte de case: construiește-ți casa cu o idee nouă și unică

Construirea unei case este o artă care îi sporește frumusețea prin atractivitate, asistență profesională, soluții practice și comunitatea investitorilor de case. Proiectele de case sunt făcute pentru a sublinia costurile de construcție, estetica, eficiența energetică și utilizabilitatea în viața de zi cu zi.

Build your dream house | contructiicivile.ro

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Livrăm fiecare idee unică pe hârtie, realizând o revistă inspirată de către arhitectul partener. În procedura inovatoare de brainstorming, selectăm cele mai bune idei care devin nucleul multor concepte. Creăm o viziune care este apoi dată personajului prin adunarea materialelor. În fazele ulterioare, sunt implementate animații HD, vederi fotorealiste și culori de fațadă.

Vă asigurăm că vom oferi întotdeauna idei noi, testăm și practică. În același timp, dezvoltăm continuu modele unice, care au câștigat recunoașterea clienților noștri.

Unique House Idea
Asset 1

Servicii de proiecte de case pe care le oferim

Asset 1

În Constructorii, pachetul nostru total de servicii include proiectarea, obținerea unui document de autorizație de construcție și construirea unei clădiri. De asemenea, oferim soluții de la achiziționarea terenului până la procesul de fabricație, completarea și cumpărarea de echipamente și mobilier. Această idee este perfectă pentru o viață fericită. Celelalte servicii de proiecte de case sunt următoarele:

Case la parter

Proiectul casei de la parter este esențial pentru a găsi un raport perfect între spațiul ocupat al casei și curte. Pot fi câteva camere pe un etaj. Spre deosebire de aceasta, modelele de case cu două etaje sunt cele mai bune și cele mai eficiente soluții pentru viața de zi cu zi și costurile.

Există, de asemenea, multe avantaje ale modelelor de case cu un singur nivel. Ca:

Ground Floor House

Case Cu Parter Și Mansardă

Proiectele caselor mansardate sunt pentru a obține spații suplimentare. Acesta va fi construit deasupra parterului sau etajului cu un buget minim. Este realizat din stâlpi, fermă, zidărie sumară și podele. Puteți avea o astfel de casă din următoarele motive:

Case cu parter și etaj

Mulți vor să aibă o clădire cu două etaje. Dar, înainte de a decide, trebuie să cunoască avantajele și dezavantajele unei astfel de case.

Avantajele includ un spațiu de locuit mai mare, multe camere și confort. Dacă aveți teren mic, puteți construi o clădire cu două etaje, cu spațiul de locuit la parter și zone de relaxare la etajul 1.

Vor exista scări care să suporte greutatea suplimentară a etajului 1. Aceste scări vor conecta cele 2 fundații, care pot fi realizate pe o structură metalică cu gips-carton.

Deoarece oamenii sunt mai predispuși la astfel de case, valoarea lor de piață va crește din cauza trecerii timpului. Veți primi, de asemenea, un număr mai mare de taxe dacă utilizați echipamente performante și tâmplărie. Este chiar o idee bună să păstrați un spațiu pentru parcare.

Wood Stair

Case cu parter și etaj 2

Dacă vă gândiți să aveți o casă cu un etaj, știți că există mai multe profituri într-o clădire cu două etaje. Diferența dintre aceste două case este investiția, valoarea de piață și spațiile.

Să presupunem că ați decis să mergeți pentru proiecte de case pe două etaje. În acest caz, un studiu geotehnic al terenului, o bază solidă și arhitectură sunt obligatorii.

Constructorii vă vor modela spațiul de locuit în funcție de așteptările și nevoile dvs. Cel mai bine va fi să aveți o casă cu două etaje dacă terenul dvs. este mic și doriți să aveți un spațiu verde. Această casă este o alternativă la un teren înclinat și este perfectă pentru o familie numeroasă sau două familii mici.

Puteți împărți clădirea în trei niveluri; spațiul de locuit de la parter și etajele superioare pentru zonele de relaxare.

Case Duplex

Casele duplex atașează două etaje diferite cu ajutorul unei scări în interiorul casei. Există două variante în casele duplex. Unul, spate în spate sau unul lângă altul, și al doilea, două niveluri.

Există o serie de avantaje de care te poți bucura o casă duplex. Acestea sunt:

Duplex House Design
Luxury Houses​

Case de lux

Echipa noastră profesională și experimentată lucrează din greu pentru ca visul dvs. să devină realitate cu arhitectura. Folosim întotdeauna cele mai elegante și cele mai bune materiale pentru ca casa ta să arate luxos cu personalitatea ta.

Nimeni nu vrea ca casa lor să arate normal, mai ales în fața oaspeților. Dacă vreunul dintre ei face un comentariu rău, veți fi rănit și știm asta. Deci, pentru a evita toate aceste situații îngrozitoare, vom adăuga următoarele instrumente:

Conform materialelor, prețul va fi fix, iar acestea vor fi foarte rezonabile.

Obțineți o idee gratuită de servicii de construcție de proiecte de case

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț accesibil. Puteți obține, de asemenea, o idee gratuită de la noi despre aceasta, dacă aveți încă dubii. Asistența noastră pentru clienți este deschisă non-stop pentru a răspunde la întrebările dvs. În afară de asta, ne puteți trimite și prin e-mail la contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna la un clic distanță de dvs. pentru a vă ajuta. Satisfacția dvs. este motto-ul nostru.