Căsuțe în Copac Din România

Top 12 Căsuțe în Copac Din România

Omul este pasionat să călătorească, să încerce noi experiențe și să străbată noi locuri. Una dintre cele mai interesante experiențe pe care nu le-ai încercat încă este alegerea unei casute in copac. Există locații specifice în România, care au vedere la cele mai frumoase peisaje, de obicei, în plină natură și pot fi benefice atât pentru dvs. cât și pentru familie sau persoana iubită.

În cazul în care dorești să servești cafeluța de la înălțime și să simți aerul curat al pădurii, această experiență poate fi ceea ce-ți dorești. Există numeroase locații de-a lungul țării, iar unul dintre avantajele noastre, ca și cetățeni români, este că trăim într-o țară frumoasă, bogată în peisaje și alte frumuseți unice în lume. În acest articol vom discuta despre 12 dintre cele mai frumoase casute in copac Romania. Acestea au un design unic, care reprezintă o creație unică a arhitecților pasionați de natură.

Transylvania Log Cabins

Această locație se află la aproximativ 40 de km de Castelul Corvinilor, în localitatea Peșteana din Hunedoara. Ideea locației a fost a unei foste top-model internațional și a unui globtrotter, plimbat prin toată lumea care au căzut de comun acord să se stabilească în inima României noastre. Putem spune că acest loc este ca un colț de rai clădit de acești doi parteneri și se află doar la mai puțin de 15 km de orașul Hațeg. Căsuța este de tip hippie, modern și cool, un loc perfect pentru cei tineri pasionați de noua modă, dornici să-și petreacă un sejur într-un loc cât mai liniștitor.

Numele întreg al complexului este “ Transylvania Log – the hidden village retreat “. Această zonă nu este un simplu loc în care sunt mai multe case tradiționale modernizate, ci este un loc special în care vibe-ul energic al tinerilor este în aer, aducându-ți un val de energie și încărcându-ți bateriile la maxim. Cel mai important loc aici este casuta in copac aflată pe terasa în care ai posibilitatea să admiri cel mai frumos view al zonei, simțindu-te în același vibe cu natura.

Această căsuță este des închiriată de către turiști din pură curiozitate pentru că este un loc în care trebuie să mergi cel puțin o dată în viață. Complexul este în plină dezvoltare de la un an la celălalt, în acest moment construindu-se o altă casuta in copac pentru cazare în cadrul acestuia.

Complex Harmonie

O altă locație aflată tot în zona de centru a României este Compelul Harmonie din Predeal, județul Brașov. Aici puteți admira priveliștea Munților Carpați Meridionali, cea mai mare parte din Bucegi, Piatra Craiului sau Pârâul Rece. În imediata apropiere a faimoasei Cabane Trei Brazi puteti găsi cazare casute in copac deoarece aici se află cele mai frumoase căbănuțe improvizate din zonă. Aici este locul în care te simți în largul tău, ca și cum ai fi într-o lume diferită și în care ai posibilitatea să te deconectezi de la toate problemele din rutină. Complexul are în componența sa 5 vile, 3 case in copac și un Observator.

Vadul Lupilor

Următoarea locație despre care vom discuta aparține unuia dintre cele mai importante sate din zona Maramureșului, și anume satul Moisei. Aici, în cadrul Parcului Național Munții Maramureșului, ai posibilitatea de a te caza într-o căsuță în copac, în care poți avea un sejur de neuitat alături de familie și de prieteni și în care te poți bucura la maxim de liniștea și frumusețea naturii. Interiorul este special amenajat clasic tradițional, însă cel mai fascinant lucru la această căsuță este locația. Aceasta se află pe malul unui lac și a unui râu care are cursul la doar câțiva metri de casă. Aceasta este face parte din categoria unor casute in copac pentru copii deoarece aici pot explora cât mai mult natura, locul fiind foarte mare.

Tree Cottage

În continuare ajungem în inima Transilvaniei, tot în județul Hunedoara, satul Păulești. Povestea de aici este una unică deoarece proiectul acestei case aparține unui corporatist, pe nume Codrin, care a renunțat la cariera sa pentru a clădi un astfel de proiect. Acesta a fost pasionat dintotdeauna de natură și de frumusețea ei și a vrut să transmită aceaste sentimente și turiștilor care au de gând să viziteze locația lui. Tree Cottage este locul potrivit pentru cei care iubesc să trăiască la înălțime, în natură și cât mai departe de haosul și aglomerația întâlnită în oraș.

 Porumbacu Tree House

Minunea turistică din satul Castelului de lut “Valea Zânelor”, din Sibiu, nu putea să lipsească din această listă. Acest loc nu trebuie ratat deorece peisajul este deosebit și cel puțin o dată în viață trebuie să încercați și această experiență unică. Această casă din copac, din zona Porumbacu de Sus, face parte din complexul care-i poartă și numele, un complex autentic care cu siguranță te va fascina. În acest complex poți încerca pensiunea care a fost renovată și în care este reconstruită viața de la țară de acum un centenar. Totuși, principala atracție este căsuța din copac atât pentru sentimentul pe care îl ai atunci când te afli la înălțime cât și pentru frumusețea view-ului de acolo.

Rapsodia

Următorul colț de rai de la noi de țară se află în județul Suceava, la câțiva km de centrul orașului, în apropierea Cetății lui Ștefan cel Mare. Aici este locul potrivit pentru un sejur în care dorești să te relaxezi. Avantajul este că aceasta are un view frumos și este amplasată lângă o mulțime de alte atracții turistice, cum ar fi cetatea, Casa Memorială Ciprian Porumbescu, Muzeul Satului sau mănăstirile din această zonă.

Ferma Dacilor

În cazul în care v-ați săturat de rutina zilnică și de stresul acesteia, puteți încerca un sejur la comuna Gura Vadului, pe drumul Vinului, din județul Prahova. Aici veți fi într-o strânsă legătură cu natura și vă veți deconecta în totalitate de la toate acestea. Locul este autentic perioadei strămoșilor noștri daci care s-au confruntat cu romanii încă din primul secol d.Hr. View-ul este fascinant, căsuța este construită pe bușteni, având o podea din sticlă pentru a fi cât mai legat de natură și de frumusețea ei. Un alt avantaj aici este faptul că mâncarea tadițională este gustoasă și merită să fie încercată, alături de un vin bun de pe Valea Prahovei sau o țuică autentică. Aerul curat este și acesta benefic organismului uman, amplificând sentimentul de relaxare.

Căsuța Din Copac

Următoarea stațiune este situată în faimosul sat Poiana Negri, la doar 15 km de orașul Vatra Dornei. Cel puțin o noapte în această căsuță va fi de neuitat. Satul este foarte frumos, iar natura ce-l înconjoară este fascinantă. Căsuța are toate facilitățile necesare unei pensiuni.

Edenland Park

Frumusețea județului Ilfov se află în Edenland Park, din Balotești. În cazul în care vă aflați în capitală și stați cu gândul la un sejur în natură, acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră, la doar câțiva km de oraș. Există patru casute in copac în acest complex, renumite pentru numele amuzante ale acestora: Șoimu’, Ariciu’, Melcu’, Cloșca cu pui și Căsuța din Povești, ultima fiind la nivelul solului. Dotările de aici sunt foarte bune, exact ca la hotel cu baie proprie, încălzire, însa nu există televizor, dar acesta nu este o problemă foarte mare mai ales pentru cei care vor să se deconecteze de rutină și să se relaxeze în natură.

Pensiunea Seky

Complexul turistic Seky este unul dintre cele mai frumoase din Maramureș. Totalitatea turiștilor care au trecut pe aici au declarat că vor reveni și în viitorul apropriat datorită sentimentului de liniște creat în legătura cu natura. Căsuța de copac din acesta este construită pe munte și are un view de neuitat. De aici puteți admira satul Săliștea de Sus și Munții Maramureșului. Căsuța are un istoric frumos și lung, aceasta având peste 200 de ani, fiind dotată de-a lungul timpului și recondiționată.

Piece of Heaven

Aceasta este o căsuță în copac perfectă pentru 2 persoane care doresc să aibă parte de o experiență unică, aflată în orașul Râșnov, din județul Brașov. În cazul în care ești adeptul liniștii și a naturii, acesta este locul potrivit pentru tine și persoana iubită. Facilitățile de aici sunt foarte bune, iar în spațiul acesteia îți stau la dispoziție aproximativ 1000 m pătrați și un lac în care poți pescui. În cazul în care ți-e dor sau ești curios de viața autentică de la țară aici e locul potrivit pentru a-ți bucura gândul.

 Cuibul Vulturilor

Dacă dorești să te trezești dimineața și să-ți savurezi cafeaua undeva în natură, departe de munca de la birou și rutină, căsuța de lemn din localitatea Moisei, județul Maramureș este una dintre locațiile care nu puteai lipsi din acest articol și pe care nu trebuie să o ratați. Aceasta este situată în Parcul Național Munții Maramureșului, aflată în apropierea pârtiei de schi de la Borșa, și de mocănița din Vișeu.

În concluzie, este foarte important să te deconectezi de la rutină și să-ți planifici un sejur în care să te relaxezi și să te bucuri de noi experiențe alături de cei dragi!