Cât costă o cifă de beton

Cât costă o cifă de beton?

Fie că este vorba de un proiect de îmbunătățire a locuințelor sau de orice proiect structural, vă puteți întreba cât va costa. În general, lucrările de beton dețin costurile maxime într-un proiect structural. De aceea este foarte important să ne concentrăm asupra cheltuielilor concrete și asupra estimării proiectului.

Când aveți o idee clară despre estimarea proiectului, vă va fi mai ușor să continuați cu proiectul. De asemenea, cheltuielile și costurile figurii concrete vor depinde de atât de mulți factori. Cum ar fi designul figurii, costurile materialului, mașina, ustensilele și multe altele.

În această scriere, vom încerca să înțelegem cât costă o cifră concretă și alte cheltuieli în această procedură. Așadar, continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Definiția betonului

În prezent, betonul este unul dintre cele mai populare și utile materiale pentru orice proiect de construcție. Cu toate acestea, este o compoziție puternică de diferite tipuri de material și pastă de ciment. Și devine din ce în ce mai greu în timp. De obicei, cea mai mare parte a betonului este realizată din nisip și pietre zdrobite puternice.

Când trebuie să folosim beton pentru proiectul nostru de construcție , primul lucru pe care trebuie să-l facem este hidratarea. Este un proces în care apa și cimentul formează o pastă lichidă împreună. Și apoi , în timp, se întărește și conferă betonului o masă aproape similară cu stânca. De obicei, durează o lună pentru a atinge puterea maximă cuprinzătoare. Dar, uneori, este nevoie de mai mult sau mai puțin timp decât acesta.

Calculator de Beton

Un calculator concret este adesea folosit atunci când trebuie să estimăm costurile proiectării noastre de construcție. În funcție de zonă și situri, calculatorul concret ne oferă o idee despre cheltuieli și celelalte cheltuieli . De exemplu, de câte pungi de ciment avem nevoie pentru a finaliza proiectele.

Toate aceste lucruri vor depinde de dimensiunea proiectelor, proiectarea figura, forța de muncă, etc . În unele cazuri, când sunteți cu toții conștienți de proiectul dvs., trebuie să utilizați calculul concret pentru a vă face o idee mai clară despre costurile și cheltuielile totale.

De ce ai nevoie de calculatorul de beton?

Să presupunem că treceți printr-o situație în care trebuie să vă construiți propria casă sau orice structură. Apoi , s -ar putea întreba cum de multe pungi de ciment ai nevoie pentru proiectul dumneavoastră, cât de mult costă , și atât de multe alte întrebări. Din păcate, aceste întrebări sunt destul de frecvente dacă vă confruntați cu o situație similară.

Calculatorul concret vă va oferi toate răspunsurile la întrebările dvs. În plus, calculatorul său vă va ajuta să determinați costurile estimate ale proiectelor dvs. Dacă faci n ‘ t trebuie să fie preocuparea ed cu privire la calculator, acesta va fi greu pentru a continua proiectul. Și veți avea incertitudine cu privire la costurile estimate ale unui proiect.

Cantitatea de beton de care aveți nevoie

Este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care aproape toată lumea le pune în timp ce lucrează la un proiect structural. Deci, va depinde în principal de situația și dimensiunea proiectului. În primul rând, trebuie să determinați lungimea, lățimea și înălțimea site-ului cu care lucrați. Apoi, când cunoașteți volumul exact al proiectului dvs. , vă va fi mai ușor să estimați cât de mult beton veți avea nevoie.

De asemenea, trebuie să determinați dimensiunea sacului de ciment. Cât de mult beton puteți produce dintr-o pungă de ciment. Când lucrați cu toate mașinile și ustensilele dvs., vor exista unele pierderi prin deversări și alte cauze. După calcularea tuturor acestor factori, veți ști de câte pungi de ciment aveți nevoie.

Diferite tipuri de beton:

Costurile și cheltuielile nu depind numai de dimensiunea proiectului și de utilaje. Dar, de asemenea, veți găsi diferite tipuri de beton pe piață. Prețul betonului variază, de asemenea, în funcție de calitate. De asemenea, toate tipurile de beton nu fac din același material și componentă.

Există diferite tipuri de compoziție. De aceea, prețul și calitatea variază în funcție de tipurile de beton. Mai jos sunt prezentate câteva tipuri comune de beton:

 • Beton regulat
 • beton ușor și cu densitate redusă
 • Beton de înaltă densitate
 • Beton armat
 • Beton prefabricat
 • Beton de sticlă
 • Beton precomprimat
 • Beton de var
 • Beton pompat
 • Beton sub vid
 • Beton gata amestecat și multe altele.

Costuri și cheltuieli pentru figura concretă

Determinarea costului estimat pentru cifra concretă este una dintre cele mai importante provocări înainte de a merge la proiectul real. Deci, costurile pentru structura de beton sunt determinate pe curte sau pe metru. Și există, de asemenea, câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare la stabilirea cheltuielilor. De asemenea, costurile pot varia în funcție de locația dvs.

Este b EOARECE costurile forței de muncă diferă de la o locație la alta . Cu toate acestea, este destul de greu să obțineți suma exactă a cheltuielilor. Din nou , puteți obține o estimare a costurilor folosind o valoare medie. Mai jos sunt date variabila pe care trebuie să o luați în considerare la calcularea costurilor:

Costuri pentru beton

Th at este elementul principal pe care trebuie să-l luați în considerare în primul rând este prețul betonului mixt. Puteți utiliza materialul beton sau betonul gata amestecat; în ambele cazuri, directă costul este pentru beton i f aveți nevoie de o idee despre estimarea.

Apoi puteți merge la furnizorul local de beton cu specificațiile proiectului. Acestea vă vor oferi un cost estimat. Iar prețul betonului depinde de obicei de pe metru cub sau metru. Cu toate acestea, prețul mediu pentru beton este de 70 USD pe curte cubice.

Costuri pentru lucrările de sol

Dacă trebuie să așezați betonul peste sol, trebuie să pregătiți solul înainte de a lucra cu betonul. Dacă săriți peste acest pas, atunci betonul nu se va așeza în sol în mod corespunzător. Și cheltuielile pentru clasificarea solului vor depinde de unii factori, cum ar fi pregătirea solului, tranșarea și alți factori.

Dar, în medie, este posibil să aveți nevoie de 60 USD pe oră pentru a pregăti suprafața. Dacă starea suprafeței este de 70% în regulă, puteți presupune că aceste costuri vor fi potrivite pentru dvs. Dar dacă nu este nivelat corespunzător , trebuie să faceți mai multe lucrări suplimentare pentru a-l pregăti.

Costul sub-clasificării suplimentare

Dacă site-ul dvs. nu este nivelat în mod corespunzător , atunci poate fi necesar să faceți o sub-notare suplimentară. Cu siguranță, asta vă va costa niște bani în plus. În cazul în care amplasamentul nu este potrivit pentru beton, trebuie să excavați și să nivelați punctul moale.

În majoritatea cazurilor, lucrătorii din șantier trebuie să umple suprafața cu material adecvat. În medie , este posibil să aveți nevoie de încă 10 USD pe curte cubice pentru a umple suprafața. Uneori, poate fi necesar să utilizați o barieră de vapori înainte de a instala betonul pe suprafață.

Costuri pentru figură sau cadru

În fiecare proiect structural, trebuie să aveți nevoie de o figură sau cadru concret. Și acest pas necesită o muncă intensivă. În primul rând, trebuie să selectați tipurile de figuri pe care doriți să le utilizați pentru proiectul dvs. Apoi, puteți cumpăra sau închiria material de cadru de pe piață.

Acești pași necesită întotdeauna unele ustensile și utilaje. Costul cadrului poate fi în medie de 2 dolari pe picior pătrat. Acesta costă în special pentru proiectul de formă rectangulară. Dacă lucrați cu orice proiect de formă rotunjită, atunci costurile vor fi determinate în acest aspect.

Cost pentru finisare

Finisarea betonului este, de asemenea, un pas crucial pentru un amplasament de beton. Costurile de finisare vor depinde de proiectare și procesul de lucru. De exemplu, s ome oameni prefera o suprafață netedă, și pe dimpotrivă, unii oameni preferă o suprafață aspră și agregate.

În ambele cazuri, vă va costa o anumită sumă, în funcție de finisajul preferat. Trebuie să adăugați cel puțin 1 USD pe picior pătrat pentru finisarea betonului. Acest cost poate fi mai mult sau mai puțin în funcție de complexitatea proiectului dumneavoastră. Acest cost include toate serviciile de testare de care aveți nevoie în acest pas.

Cuvinte finale

Când trebuie să lucrați cu orice proiect structural, în primul rând , trebuie să decideți criteriile preferate. Apoi, trebuie să vă gândiți la serviciul pe care doriți să îl luați. În cele din urmă, când lucrați la un proiect mare, ar trebui să luați în considerare costurile și cheltuielile ca preocupare principală.

Principala preocupare ar trebui să fie calitatea proiectului dvs. Dar, un câștig, dacă cunoașteți costurile estimate ale proiectului, vă va fi mai ușor să treceți la pasul următor. Sperăm că această scriere te-a ajutat să înțelegi cât costă o cifră concretă și cheltuielile suplimentare pentru un proiect concret.