Cele mai bune modalități de curățare a jgheaburilor

Cele mai bune modalități de curățare a jgheaburilor

Ah! Curățarea jgheaburilor aspiră!

Jgheaburile sunt atașate la tavan pentru a ghida aw ay apa de ploaie . Dar ce se întâmplă dacă praful se blochează în sistemul de drenaj ? Praful perturba apa care curge prin jgheaburi și provoacă scurgerea apei. Deci, trebuie să curățați jgheaburile. Dar curățarea jgheaburilor nu este o lucrare de lux.

Curățarea jgheaburilor este murdară și munca fizică. Din nou, dacă angajați oameni care să o facă pentru dvs., vor tăia o sumă mare din buzunar. Dar poti face pe cont propriu , puteți economisi bani pentru următoare S ONU zi. În acest articol, vom învăța jgheab de curățare 101. Să ” mutarea lui.

Cele mai bune modalități de curățare a jgheaburilor

Jgheaburile de curățare nu este imposibil pentru tine. Asigurați – un plan, g ather dumneavoastră echipamente, pregătește – te , și începe să faci asta. Deci, nu mai multe cuvinte în plus. Pas înainte.

Planificare

În primul rând, faceți un plan pentru curățarea jgheaburilor. Este nevoie de timp , precum și de muncă fizică. Deci , ar trebui să faceți planificarea prealabilă. Ar trebui să vă curățați jgheaburile cel puțin de două ori pe an , o dată în primăvară și din nou în toamnă. Este mai bine să faceți o dată după 90 de zile.

 1. Acum alege o zi pentru curățarea jgheaburilor. Ar fi mai bine pentru tine dacă o faci în vacanță. Sau o fac într – o zi mai puțin luptă b ecause această curățare jgheab va lua o mulțime de timp.
 2. În primul rând, decideți ce lucruri veți folosi pentru a curăța jgheaburile. Apoi adună-le într-un loc. Cumpărați orice este nevoie.
 3. Gândește-te la pansamentul tău în ziua respectivă. Deoarece este o muncă murdară, păstrați o cârpă murdară sau o cămașă pentru ziua respectivă. Așadar, îl puteți curăța după ce îl folosiți încă o dată.
 4. Rezervați-vă partenerul sau orice alt membru al familiei pentru acea zi dacă aveți nevoie de el pentru ajutor.

Citește Si: Planifică o casă cu servicii de construcții

Echipament

Pentru a șterge șanțul, veți avea nevoie de câteva materiale. Ce fel de materiale veți avea nevoie depinde de procedura pe care ați ales-o.

Veți avea nevoie de următoarele lucruri dacă vă spălați jgheabul folosind o scară.

 1. Scară
 2. Tarp
 3. Chiuretă
 4. O perie la îndemână
 5. Un furtun de grădină

Pregătiți-vă

Alege-ți îmbrăcăminte potrivită pentru tine. Lucruri de care aveți nevoie pentru a vă pregăti

 1. Purtați o cămașă murdară cu mânecă completă. Purtați o pantaloni sau trei sferturi în care vă simțiți confortabil.
 2. Folosiți 2 perechi de mănuși – o mănușă de cauciuc și o mănușă din latex. Purtați mănuși din latex sub cauciuc , una pentru siguranță sporită.
 3. Pantofii sunt mai buni decât sandalele, deoarece veți folosi o scară. Deci ai nevoie de un control mai bun.
 4. Puteți utiliza o mască dacă aveți alergie sau aveți probleme respiratorii .

Curățarea jgheaburilor 101

Ați d unul tot ce ai nevoie pentru a pregăti sine. Acum , din nou , verificarea încrucișată vă ‘ re echipamentul și verificați să se uite la sine . Hai ‘ începem face treaba!

 1. Y o u va curăța întregul jgheab în cele din urmă . Deci , alege dreptul de loc pentru a începe.
 2. Așezați scara pe masa și nivelul sol. Verificați stabilitatea acestuia. Asigurați – vă că am t va nu înclina când AR e pe ea.
 3. Întindeți o prelată sub margini și șanțuri. Deci , resturile va cădea pe saltea , și va fi ușor pentru a curăța camera de zi.
 4. Există trei tipuri de resturi de pe jgheabul : b moloz ig, gunoi mici , și așternut foarte fin. Scoateți cele mai mari în primul rând, f sau exemplu, crengi de copac, mingi de tenis, haine rupte, polithen, orice produse din material plastic, etc Folositi mana pentru a le colecta unul câte unul și le arunca pe prelata.
 5. Acum curățați frunzele și solul folosind o busolă sau o lopată. Puteți utiliza, de asemenea, o mătură.
 6. W găină vă AR e de făcut curățenie, mutare la fața locului următor. Coborâți de pe scară. Acum așezați scara la doi pași de locul prezent . Și repetați pașii 3, 4 și 5 . Și această mișcare fie în sensul acelor de ceasornic sau în sensul acelor de ceasornic. Te va ajuta să te asiguri că ai șters toată jgheabul.
 7. Acum ai șters tot praful și gunoaiele din șanț. Există doar particule fine de praf atașate la suprafață. Pentru a le elimina, scoateți mai întâi filtrul din capătul inferior.
 8. Acum folosiți un furtun de grădină pentru a arunca șanțul pe lungime. Setați duza hosepipe-ului în modul pulverizare. Deci resturile rămase vor fi spălate. Acum așezați din nou filtrul în downspout.
 9. În cele din urmă, puneți gunoiul într-o basculantă sau o grămadă de compost.

Felicitări! Ți- ai curățat jgheaburile.

Siguranța este pe primul loc. Aveți grijă în timp ce curățați jgheabul. Nu tăiați mâna cu marginile ascuțite ale tavan sau jgheab.

După ce ai terminat împachetezi echipamentul o nd le -a pus în locuri. G o la spălător și c apleca prelata , dacă este necesar. Ar trebui p ut în jos cârpă murdară și t ake o baie pentru a fi în stare proaspătă.

De Asemenea Puteți Citi: Cum Se Instalează Un Montaj Pe Panou Solar

Depanare

După curățarea jgheabului, verificați dacă există niciun fel de dezavantaje.

 1. Spălați din nou șanțul cu mai multă apă . Apa nu va trece sau va trece foarte încet dacă există vreo înfundare în aval. Pentru a îndepărta înfundarea, orientați duza direct în partea de sus a fundașului . Apoi folosiți șarpele unui instalator și introduceți-l în capăt. Puteți să îl introduceți mai mult dacă este necesar pentru a-l scoate în evidență și a-l repeta. În cele mai multe cazuri, înfundarea va fi eliminată. În cazul în care clog nu este eliminat, a apela un profesionist.
 2. Dacă apa stă în orice loc și nu există nicio problemă cu coborârea, atunci există o problemă cu înclinarea. Trebuie să cobori din nou jgheabul și să verificați dacă apa se mișcă rapid și liber spre orificiu. Acum fixați jgheabul folosind umerase la unghiul respectiv.
 3. Acum verifică untul dacă există fisuri. Pentru a verifica, blocați mai întâi gaura pentru coborâre. Apoi umpleți jgheabul cu apă. Acum marcați locurile cu un marker non-permanent . Lasa apa sa se scurga. Acum folosiți un material de etanșare pentru jgheaburi și sigilați porii. Dacă apa cade din articulații, verificați mai întâi că secțiunile sunt fixate strâns între ele. Apoi sigilați articulațiile rele atât din interior, cât și din exterior.

Să ‘ s Do It

Acum știți cum să curățați jgheaburile. Luați scara și prelata și adunați lopata și mătură. Așezați scara și ridicați-vă pe ea. Curățați jgheabul în siguranță. Curățarea jgheaburilor nu este foarte grea decât dacă sunteți inactiv. Ca k altcineva să o facă pentru ai o frică de înălțimi . Sau sună-i să apuce scara. Deci , tu nu sha k e pe ea.