Constructii de case la cheie

Servicii de construcții de case la cheie: planificați-vă casa cu serviciul de construcții

Fiecare nu poate avea propria casă. Poate fi din cauza unui teren mai redus, a faptului că nu obține locația perfectă sau lipsa de bani. Dar nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece există o soluție la aceasta. Vă puteți muta în orice casă pregătită dinainte și, în schimb, trebuie să plătiți chiria. Este cunoscută sub numele de casă la cheie.

Asta înseamnă că va trebui să întoarceți cheia și vă puteți pregăti acasă. Casele la cheie sunt foarte atractive de privit. A devenit, de asemenea, o tendință în unele localități sau state. Este deosebit de benefic pentru cei care au nevoie să-și schimbe domiciliul mai des din cauza muncii sau a studiului.

Deci, dacă aveți teren și încercați să îl construiți ca o casă la cheie, va trebui să contactați un furnizor de servicii de construcții.

Home Construction

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Servicii de construcții ale casei la cheie pe care le oferim

În Constructorii, puteți obține numeroase servicii pentru construcția de case la cheie. Furnizăm serviciile noastre pentru aproape toate casele la cheie. Serviciile de construcție de case la cheie sunt după cum urmează:

Table And Seats

Construcții exterioare

Folosim roci vulcanice, oțel zincat de aluminiu, conducte descendente, un sistem semi-rotund de apă de ploaie, îmbinări etanșe, rigole și brățări în construcția exteriorului.

În ferestre și ușa principală, se vor folosi tâmplărie din pvc și tâmplărie din lemn laminat. Toate acestea vor avea două planuri de etanșare. Sticlă Low-E 4S pe fereastră cu film reflectorizant.

Pentru a proteja casa de foc, ciment alb pentru lipire și lipire, masă de chit pentru plasă din fibră de sticlă duotex și plăci de lână bazaltică.

Construcții interioare

Folosim tencuiala Baumit KlimaMpi sau tencuiala KlimaWhite pentru interior, pre-dozată cu prelucrare mecanizată sau manuală. În plus, Baumit Solido E160 sau Baumit Solid 225 sunt utilizate pentru zone umede și aplicabile pentru toate aplicațiile convenționale.

Pentru sub podea, un produs pre-dozat pe bază de ciment va fi folosit ca glisant, plutitor și șapă. Prin urmare, nu sunt necesari alți aditivi.

Peretele va fi greu deteriorat în orice sezon, deoarece va exista tencuială Baumit KlimaFino sau KlimaWhite pentru tencuirea interiorului. Și pentru ca aplicația să fie utilă, va exista Baumit KlimaPrimer. În cele din urmă, pentru a oferi un aspect unic, Baumit KlimaDekor și Baumit KlimaColor vor fi decorate și pictate, respectiv.

Sanitary Construction

Construcții sanitare

Gândindu-ne la confortul clienților noștri, mai jos sunt materialele pe care le vom folosi pentru a nu oferi nicio posibilitate de plângere.

Construcție electrică

În utilizarea construcțiilor electrice, veți obține armăturile și elementele date:

Electric Construction
Air Condition Construction

Aer condiționat și construcții de încălzire

În construcția de curent alternativ și încălzire, folosim următoarele instrumente:

De ce aveți nevoie de servicii de construcții de case la cheie?

Dacă doriți să vă dați casa la chirie la un preț atractiv, cu siguranță veți avea nevoie de servicii de construcție de case la cheie. Fără acest serviciu, oamenilor nu le va plăcea să vă ia casa cu chirie, deoarece pot găsi multe opțiuni mai bune. Și cu siguranță nu veți dori asta. Prin urmare, înainte de a începe procedura de construcție, ar trebui să discutați cu un expert care vă poate oferi o idee perfectă. Faceți câteva cercetări pe internet pentru a afla despre asta și parcurgeți procedura.