Construcția cadrului din lemn

Servicii de construcție de cadre din lemn pe care le oferim

În Constructorii, puteți obține numeroase servicii pentru construcția de case din lemn. Oferim serviciile noastre pentru aproape toate casele cu structură din lemn. Serviciile de construcție sunt următoarele:

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Construcția pereților exteriori

Pentru construcția pereților exteriori, cadrul din lemn este acoperit de gips carton, deoarece este umplut cu protecție de înaltă calitate. În partea exterioară a peretelui, în general se utilizează zidărie sau piatră pentru a completa structura.

Are proprietățile barierelor de umiditate și vapori. În cele din urmă, cadrul din lemn este atașat la peretele exterior cu ajutorul acoladelor din oțel inoxidabil.

External wall constrction
Internal Walls Construction

Construcția pereților interni

Construcția peretelui intern este similară cu peretele exterior care este stabil fie la 40mm, fie la 600mm. Se vor folosi grinzi orizontale pentru a preveni flambajul lateral. În partea de jos a tuturor separatoarelor de la parter trebuie prevăzut un traseu rezistent la umezeală atunci când stați pe blocuri sau beton.

Pereții interni sunt de obicei căptușiți cu o placă de gips de 12,5 mm, care va rămâne degresată și fixă.

Construcție pe acoperiș

Pentru realizarea unui acoperiș cu structură din lemn, se utilizează 4 tipuri de materiale. Acestea sunt șindrile compozite, scuturări de lemn, ardezie și metal.

Șindrilele compozite sunt rezonabile, ușoare și nu necesită multă întreținere. Deoarece nu sunt grele, există șansa să sufle în timpul vânturilor puternice. Prin urmare, au o durată de viață mai scurtă.

Scuturările de lemn permit alegerea unei varietăți de tipuri de lemn cu grosimea și lățimea scuturării. Acestea asigură circulația aerului cu o izolație bună. Dar există posibilitatea apariției mucegaiului, a mucegaiului, a putregaiului și a insectelor.

Ardezia este realizată prin tăierea pietrei în șindrilele de dimensiuni standard. Deci este de diferite dimensiuni și culori. Mai mult decât atât, este greu, costisitor, spargător și ignifug, dar nu poate proteja împotriva insectelor sau a putrezirii dacă nu este întreținut corect.

Acoperișurile metalice sunt relativ costisitoare, ceea ce necesită întreținere puțin sau deloc. Este ignifug, ușor și ușor de acomodat.

Roof top construction
Floor construction

Construcția podelei

Pe podea, se folosesc grinzi de brad Douglas sau pardoseli. Pentru a susține structura cadrului, sistemul convențional de pardoseală va fi reproiectat. Unele materiale proiectate sunt ganglam, LVL, grinzile cu grinzi și glulaminate.

Există, de asemenea, câteva componente de suport ascunse, cum ar fi bretele transversale IBS pre-tăiate. Prin urmare, acest etaj are o durată de viață mai lungă.

Construcții de ferestre și uși

Mulți oameni aleg cadrul din lemn pentru ferestre și uși. Au un aspect tradițional și pot fi transformate în orice design. De asemenea, le puteți colora. Este ecologic comparativ cu alte materiale disponibile pe piață.

Necesită mai puțină energie și timp pentru a face, dar poate dura o viață. Aerul rece nu poate intra în casa ta în sezonul rece. Astfel, lumina soarelui fierbinte nu poate intra rapid în casa ta în sezonul estival. Prin urmare, veți avea o factură de utilități mai mică.

door and window construction
Stairs construction

Construcția scărilor

Scările din lemn au un aspect atractiv, iar cel drept este cel mai ușor de proiectat. Dar, din cauza volumului său, uneori este greu să se încadreze în aspectul unei case. Pentru a evita acest lucru, sub scări se poate instala un dulap sau o baie.

Scările din lemn costă mai mult să fie construite și ocupă, de asemenea, mai mult spațiu. Prețul scării depinde de design. Scările curbate sau în spirală nu sunt întotdeauna autentice, mai ales atunci când există o singură scară în toată casa.

Avantajele caselor din lemn

Dacă intenționați să faceți o casă din lemn, atunci ar trebui să cunoașteți avantajele acesteia fără confuzie. Toate beneficiile sunt prezentate mai jos, așa că citiți-l cu atenție.

Wood House

Cât costă o casă din lemn?

Wooden-house

Răspunsul la această întrebare nu este ușor, deoarece costul depinde de munca grea a proiectului, de echipamentul de calitate avansată „Sistemul de management al clădirilor (BMS)” și de tâmplăria folosită.

Putem spune prețul corect și exact al casei dvs. dacă ne oferiți întregul proiect al casei care conține toate informațiile esențiale pentru fabricare și tăiere CNC. Dacă sunteți în căutarea unui arhitect expert care să vă proiecteze casa, cu siguranță ne puteți contacta.

Obțineți gratuit o idee despre construcția de case din lemn

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț accesibil. Puteți obține oricând o idee gratuită de la noi, dacă vă confundați. Serviciul nostru de asistență pentru clienți este deschis 24/7 pentru a vă răspunde la întrebări. În afară de asta, ne puteți trimite și prin e-mail la contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna lângă dvs. pentru a vă ajuta în toate modurile posibile, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.