Construcția de case din lemn

Servicii de construcție de case din lemn: graficați-vă casa cu serviciul de construcții

Luăm lemn din copaci. Deci, lemnul este un element natural și crește într-o cantitate vastă în natură. Dar toate tipurile de lemn nu pot fi utilizate pentru construcția caselor din lemn.

Casele din lemn sunt foarte renumite și confortabile de utilizat atât vara cât și iarna. Vă va menține casa fierbinte iarna și rece vara. Prin urmare, nu veți avea nevoie de niciun aparat de aer condiționat sau încălzitor.

Casele din lemn sunt ușor de construit și nu necesită atât de multe costuri pentru construcție. În zilele noastre există multe case din lemn văzute în locuri turistice. Deoarece sunt atrăgători și liniștiți, mulți caută acest tip de casă.

Wood House

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Servicii de construcție de case din lemn pe care le oferim

În Constructorii, puteți obține numeroase servicii pentru construcția de case din lemn. Furnizăm serviciile noastre pentru aproape toate casele din lemn. Serviciile de construcție de case din lemn sunt prezentate mai jos:

fundație

Cel mai important lucru pentru a construi o casă este fundamentul acesteia. Dacă fundația sau baza nu sunt puternice, atunci s-ar putea să se descompună în orice moment. Drept urmare, oamenii care vor locui acolo vor fi grav răniți.

Înainte de a construi casa dorită din lemn, vom lua toate măsurătorile și vom folosi produse de calitate A + pentru a face fundația robustă, astfel încât casa să poată susține orice situație dificilă, cum ar fi un cutremur sau calamități naturale.

Dacă casa ajunge să se așeze corect, nu se va mișca și nu va avea fisuri.

Wooden-house

Construcția pereților laterali

Pereții laterali sunt foarte esențiali pentru a crea o graniță. Fără limite, nu există casă. Vă va proteja casa de orice situație dură, indiferent dacă vă aflați în interiorul sau în afara casei.

Pereții laterali vor ține, de asemenea, acoperișul. Deci, dacă există greșeli în timpul construcției zidurilor, există o mare posibilitate ca aceasta să nu dureze mult.

Pentru a evita toate aceste situații îngrozitoare, vom folosi lemn de înaltă calitate, știfturi, lipici pentru lemn și multe altele. Prin urmare, va fi suficient de puternic pentru a se menține mult timp și nu necesită nicio întreținere mai des.

Room Isolation

Construcție pe acoperiș

După ce sunt date limitele, este timpul să construim acoperișul. Acoperișul nu trebuie să fie foarte greu, pentru a se prăbuși. Pe de altă parte, nu ar trebui să fie foarte ușor ca vântul să-l sufle.

Lemnul care se folosește de obicei pe acoperiș este diferit de pereții laterali. Experții o înțeleg foarte bine și avem acest tip de expert alături de noi, care vă poate explica în mod adecvat.

Vă putem furniza lemnul dorit pe care îl doriți sau, dacă doriți, vom instala lemnul acoperișului conform expertului nostru, care va fi cel mai potrivit pentru casa dvs.

Wood-Roof

Construcția podelei

După construirea pereților laterali și a acoperișului, este timpul să construiți podeaua. Este esențial să construiți un teren neted și uniform, deoarece veți merge aici. Vă veți răni picioarele dacă există vreun colț ascuțit al unui lemn.

Ne pasă de clienții noștri și trimitem lemnul la fabrică pentru a nu avea defecte. După toate procesarea și observarea, va fi gata să obțină o soluție. Muncitorii noștri experți vor finaliza lucrările în așa fel încât să nu existe bulgări.

Wood-floor

Construcții de ferestre și uși

Există o specialitate în casa din lemn. Totul aici ar trebui să fie făcut din lemn. Și pentru asta, multora le place să aibă casa lor din lemn.

În alte tipuri de case, oamenii folosesc și ușile și ferestrele din lemn, deoarece sunt rezistente. Nimeni nu poate sparge cu ușurință o ușă de lemn. Prin urmare, folosim lemne, încuietori, piulițe și cuie de înaltă calitate pentru a construi ferestrele și ușile.

În ferestre, instalăm sticlă de calitate superioară, astfel încât să vă puteți bucura de natură din interior și nimic din exterior să nu poată intra în casa dvs.

Winodw-and-dor

Construcția scărilor

De obicei, o casă din lemn este construită ușor verticală de la sol pentru a evita orice praf, viermi și insecte. Deci, pentru a intra în casă, există câteva scări.

O casă din lemn are, de asemenea, cel mult două-trei etaje, deoarece are o limitare a greutății de susținere. Pentru a urca și coborî, este nevoie de scări. Ar trebui să fie puternic pentru a nu se defecta în timpul utilizării.

Folosim lemn care poate transporta mulți oameni la un moment dat. Nu se va mișca și nici nu se va sparge. Toate scările vor fi de dimensiuni egale și ușor de urcat. De asemenea, va exista un mâner pentru a evita orice accident.

Wood Stair

De ce aveți nevoie de servicii de construcție de case din lemn?

Dacă doriți să vă faceți casa plăcută, cu siguranță veți avea nevoie de servicii de construcție de case din lemn. Fără acest serviciu, locul tău de locuit nu va arăta dinamic. Atât dvs., cât și vizitatorului dvs. nu vă va plăcea. Și nimeni nu vrea să accepte o remarcă proastă din partea vizitatorului.

Ar trebui să discutați cu un expert înainte de a construi o casă din lemn. În cazul în care nu știați acest lucru, asigurați-vă că contactați furnizorul de servicii în momentul remedierii.

Nu este atât de greu să construiești o casă din lemn dacă ai planul adecvat. Cu planificarea, banii și sfaturile potrivite de la experți, poți avea casa ta de vis. Trebuie doar să faci un efort.

Wood House

De ce ar trebui să ne selectați ca furnizor de servicii?

După ce ați citit punctele de mai sus, știți deja ce servicii oferim în timpul construirii unei case din lemn. Dar s-ar putea să întrebați de ce ne veți selecta pe noi și nu pe ceilalți.

Răspunsul va fi foarte satisfăcător. Am prezentat toate motivele de mai jos. Vă rugăm să-l citiți cu atenție, pentru a afla mai multe despre noi.

Wood House Service

Avantajele construcției de case din lemn

Există o serie de avantaje de care te poți bucura în timp ce și după construirea unei case din lemn. Dacă vă gândiți să aveți o astfel de casă, atunci ar trebui să citiți punctele de mai jos.

Obțineți o idee gratuită despre serviciile de construcție de case din lemn

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Puteți obține, de asemenea, o idee gratuită de la noi despre aceasta, dacă aveți încă dubii. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru a răspunde la întrebările dvs. prin telefon sau prin poștă. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna pregătiți să vă ajutăm, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.