Construirea Casei CLT

Servicii de construcții de case CLT; Folosiți cel mai bun lemn pentru casa dvs. cu serviciul de construcții

CLT înseamnă „Lemn laminat încrucișat”. Este la fel ca lemnul obișnuit, dar are o ușoară diferență. CLT este de fapt produs din lemn masiv și are cel puțin trei panouri exclusiv lipite.

Este unul dintre cele mai eficiente materiale de construcție cu o amprentă redusă de carbon. Prin urmare, Casa CLT aduce o contribuție esențială pentru protejarea mediului și a climei. În zilele noastre, astfel de clădiri pot fi văzute atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Această cherestea laminată a fost testată și aprobată ca produs sigur pentru construcții. Deci rata sa de producție crește de la o zi la alta. În principiu, există trei calități vizuale. Acestea sunt vizuale non-vizuale, vizuale de înaltă calitate și vizuale industriale.

Non-vizual este destinat să fie suprafețe completate cu gips-carton, iar vizualele de înaltă calitate și industriale sunt concepute pentru a fi lăsate expuse. Va da o suprastructură cuprinzătoare clădirii.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Servicii de construcții de case CLT pe care le oferim

În Constructorii, puteți obține mai mult de câteva servicii pentru construcția Casei CLT. Oferim serviciile noastre pentru aproape toate casele CLT. Prin urmare, serviciile de construcție CLT Houses sunt următoarele:

Construcția zidului CLT

Pereții CLT vor fi construiți în așa fel încât să îndeplinească toate cerințele pentru protecția împotriva incendiilor, statică, fizica clădirilor și armare. Umiditatea aerului interior și aerul condiționat al camerei vor fi echilibrate și confortabile. Ca urmare, veți obține toate valorile comune ale izolației termice.

În stratul exterior al unui perete al panoului CLT se folosește cheresteaua. Este orientat vertical și ajută fibrele să ruleze paralel cu sarcinile gravitaționale. În plus, va permite, de asemenea, maximizarea capacității verticale de greutate a pereților.

Brick Construction
Roof Construction

Construcția acoperișului CLT

Materialul CLT este perfect pentru orice formă a acoperișului. Este rezistent la apă. După ploaie sau spălare, la interior se poate crea o suprafață fină vizibilă. Structura acoperișului va îndeplini, de asemenea, toate cerințele de protecție împotriva incendiilor, statică și acustică.

De asemenea, va asigura o izolare termică ridicată. Ca urmare, temperatura camerei dvs. va rămâne caldă iarna, iar vara va rămâne rece. Veți primi o factură mică de energie electrică după ce veți avea această casă excepțională.

Construcția podelei CLT

La construirea unei pardoseli CLT, straturile exterioare sunt orientate de cherestea. Deci fibrele sale sunt paralele cu direcția spanului.

Panourile CLT sunt pre-fabricate înainte de a fi distribuite pe șantier, deoarece acest lucru va fi ușor de instalat. Va economisi atât de mult timp încât este necesar să așezați pardoseala. Mai mult, CLT poate oferi tremurături reduse ale podelei în comparație cu alte ingrediente de construcție utilizate pe scară largă, iar proprietățile sale de izolație confirmă eficiența termică dezvoltată.

Dar mulți vor să folosească și plăci, marmură sau mozaic. Acestea sunt chiar idei bune, deoarece alegerea tuturor este diferită.

Modalități practice de pregătire a pardoselii pentru T ile
thermal insulation services | contructiicivile.ro

Construcția ferestrelor și ușilor CLT

Ferestrele și ușile pot fi realizate și cu ajutorul CLT. Va arăta foarte elegant și la modă. Are impermeabil; nimic nu se va întâmpla din cauza ceații și a apei de ploaie. Va trebui doar să aveți grijă corespunzătoare, cum ar fi ștergerea excesului de apă.

Nimeni din exterior nu poate intra ușor în casă, deoarece este solid. Va fi sticlă groasă în fereastră, astfel încât să nu se rupă sau să se crape ușor. Lemnul laminat vine deja în piese standard. Muncitorii îl vor proiecta și repara.

De ce ar trebui să ne selectați ca furnizor de servicii?

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii pentru terenul dvs. pentru a construi o casă CLT, atunci cu siguranță ne puteți alege fără confuzie. Mai sus, am discutat deja despre serviciul pe care îl oferim. Și mai jos, vom oferi motivele solide pentru care ar trebui să ne selectați.

Cât costă o casă CLT?

Costul unei case CLT depinde de mulți factori, cum ar fi cantitatea de CLT utilizată, competența proiectării și echipamentul BMS (Building Management System) pentru performanțe ridicate. Deci, răspunsul nu este atât de ușor.

Cu toate acestea, pentru structura casei cu parter și acoperiș, care este de aproximativ 210 mp suprafață construită, trebuie să plătiți undeva la 265 € pe mp Acest cost va include toate materialele și pentru sarcinile de asamblare undeva la 95 EUR pe mp

La început, poate părea mai provocator decât construcțiile tipice. Dar, în curând, veți observa economiile făcute de viteza de construcție. Drept urmare, atât starea de sănătate a dvs., cât și familia dvs., vor economisi energie.

Beneficiile CLT House

O casă CLT are multe avantaje față de o clădire obișnuită. Ar trebui să citiți cu atenție punctele date pentru a cunoaște bine beneficiile.

interior finishing | contructiicivile.ro

Obțineți sfaturi gratuite pentru serviciile de construcție a casei CLT

La serviciul Constructorii, încercăm întotdeauna să oferim servicii de înaltă calitate la un preț accesibil, așa cum promitem. În plus, puteți primi sfaturi gratuite de la noi, dacă sunteți încă confuz cu privire la CLT. Serviciul nostru pentru clienți este deschis 24/7 pentru dvs. Ne puteți contacta prin telefon sau prin poștă. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Vom rămâne treji pentru a vă face somnul liniștit, deoarece mulțumirea dvs. este motto-ul nostru.