Construirea Caselor Cu Mansarde

Case cu mansarde: construiește-ți casa cu un concept exclusivist

Casele cu mansarde înseamnă că va exista un etaj suplimentar deasupra casei de la parter. Acestea sunt conectate cu o scară în interiorul casei. Este special conceput pentru a obține spațiu suplimentar pentru a face loc de joacă sau pentru a vă bucura de timp liber.

În această eră a computerului, totul, inclusiv jocurile, a devenit computerizat. Copiii nu ies afară pentru a juca niște jocuri fizice, deoarece și parcurile sunt abolite. Pe de altă parte, deținătorii de muncă nu au timp să petreacă ceva timp liber în această lume aglomerată și rapidă, chiar și în vacanțe.

Pentru a evita toate situațiile de mai sus, există o soluție perfectă, construirea unei case cu mansarde. Atât dumneavoastră, cât și membrii familiei dvs. vă veți distra într-un cadru atât de plăcut.

Casele mansardate pot fi realizate cu cărămidă, lemn sau CLT. Conform dorinței clientului nostru, construim casa. În Constructorii, oferim acest serviciu pentru aproape toate casele de la parter.

Dacă doriți, putem începe procedura completă, începând de la cumpărarea terenului pentru a termina cu mobilierul și echipamentul.

Acest pachet special este cunoscut sub numele de pachetul total. Și pentru construirea acestei case, oferim următoarele servicii.

Case cu servicii de mansardă pe care le oferim

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

fundație

Este baza casei. Fără o bază puternică, casa ta nu poate sta mult timp. Este foarte important și, pentru aceasta, menținem 7 pași pentru a avea o bază solidă. Acestea sunt:

Construcția podelei

Diferite tipuri de materiale sunt instalate pe sol pentru a face pardoseala mai atractivă și mai uniformă. Unora le place să folosească plăci, altora le place să folosească mozaic, iar altora doresc și lemn. Depinde de alegerea cuiva.
Lucrăm în conformitate cu cerințele clienților și tipurile elementului principal. Componentele necesare se vor schimba pe baza sursei prime. Avem specialiști care sunt experți în materialele pardoselii. Veți fi, de asemenea, informat cu privire la procesul de întreținere corespunzătoare, astfel încât să poată dura mult timp fără fisuri sau deteriorări.

Construcție pe acoperiș

Acum este timpul să construim acoperișul, deoarece, fără aceasta, casa este incompletă. Pentru a-l crea, vom avea nevoie de cărămidă, tijă, ciment și beton în casele de cărămidă. În casele din lemn și CLT, se poate folosi lemn, metal, șindrilă sau ardezie.
Cea mai bună alegere este metalul. Este de lungă durată, ignifug și ușor de acomodat. Altele sunt, de asemenea, cele mai bune dacă pot fi întreținute în mod corespunzător. Ar trebui curățat după ploaie pentru a evita praful greu.

Construcții de ferestre și uși

Pentru ferestre și uși, cea mai bună alegere este utilizarea lemnului sau a lemnului laminat. Crește frumusețea casei tale. De asemenea, este puternic și greu de rupt dacă se folosește o încuietoare de calitate avansată.
Rama ferestrei va fi din lemn, iar sticla va fi fixată acolo, astfel încât să vă puteți bucura de natură din casă. Dar în uși, nu va fi în siguranță să folosiți sticlă. Vom folosi lemn rezistent la apă și ignifug pentru a menține casa liberă de umezeală și apă de ploaie.

Construcția pereților laterali

Pentru construcția pereților laterali, vom folosi cărămidă, ciment și alte elemente pentru case din cărămidă. Pe de altă parte, vom folosi lemn sau lemn laminat, știfturi, lipici pentru lemn și alte componente pentru case din lemn sau CLT.
Dacă pereții nu sunt suficient de puternici, nu pot îndeplini scopurile sale, cum ar fi să oferiți familiei și bunurilor limite. Apoi, în cele din urmă, va fi la fel să rămâi în curtea deschisă. Folosim toate produsele de înaltă calitate pentru a face marginile robuste.

Construcția scărilor

În interiorul casei va exista o scară pentru a merge la etajul mansardei. De aceea vom folosi lemn puternic, astfel încât să puteți urca și coborî cu ușurință. Pe o parte va exista un mâner pentru a evita accidentele.
Nu câștigă prea mult spațiu, efort și bani. Poate fi proiectat în formă de L, drept sau rotund în funcție de zona casei și de dorința clientului. Mânerul va fi din țeavă metalică și asigurat cu șuruburi de înaltă calitate.

Avantajele construirii de case cu mansarde

Casele mansardate sunt pentru a avea suprafețe suplimentare. Este construit cu un buget accesibil deasupra parterului sau primului etaj. Puteți avea o astfel de casă din motivele date:

Attics House Advantage

Cât costă proiectele Attic House?

Răspunsul la această întrebare nu este ușor de spus, deoarece prețul depinde de unii factori, cum ar fi proiectarea, echipamentele utilizate și lucrările de tâmplărie. Dacă ne oferiți toate detaliile casei dvs., inclusiv producția și tăierea GNC, putem informa prețul exact și corect. De asemenea, ne puteți contacta dacă căutați un arhitect calificat care să vă planifice casa.

Attics House Cost

Obțineți o casă gratuită cu conceptul Servicii de construcție mansarde

La serviciul Constructorii, vă asigurăm că veți servi servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Puteți obține de la noi un concept gratuit despre case cu mansarde, dacă aveți încă dubii. Asistența noastră pentru clienți este deschisă non-stop pentru a răspunde la întrebările dvs. Mai mult, ne puteți trimite și prin e-mail la contact@constructorii.ro. Suntem mereu aici pentru a ne ajuta clienții în toate modurile posibile, deoarece motto-ul nostru este satisfacția dumneavoastră.