Procesul de instalare a covorului

Procesul de instalare a covorului (Ghidul expertului )

Instalarea covoarelor este mai mult un fel de muncă provocatoare. Cu toate acestea, este o sarcină ușoară pentru un instalator de covoare expert. În termen de câteva ore sau zile, ei pot instala în mod corespunzător în funcție de zona dumneavoastră .

Procesul necorespunzător de instalare a covorului poate diminua facilitățile de care urmați să vă bucurați de ani de zile. Deci, cheia principală pentru o durată lungă de viață a covorului este realizarea corectă a proiectului de instalare a covorului.

Există câteva proceduri care trebuie urmate cu ajutorul unor materiale necesare. Experții o știu mai bine. Deci, faceți-o de la specialist fără a face niciun DIY.

Pașii greșiți pot duce la pierderea mai multor bani și timp.

Echipament necesar instalării covorului

Fiecare sarcină de instalare trebuie realizată cu ajutorul unor instrumente speciale. Astfel, pentru ca procesul de instalare a covoarelor să fie ușor și perfect, aveți nevoie de câteva echipamente vitale. Acestea sunt după cum urmează:

  • Tackles Strips: Acesta este folosit pentru a prinde spatele covorului și a-l ține în poziție. Se poate face deoarece este realizat din benzi de lemn și știfturi unghiulare. Sunt odihniți în jurul camerei și de pereți.
  • Knee Kicker: Acest instrument are o lungime de aproximativ 18 inci (0,46 metri). Are „dinți” care prind covorul și un capăt definit care „dă cu piciorul” cu genunchiul. Prin aceasta, covorul va fi blocat în marginile camerei.
  • Carcara de covor: Aceasta este necesară pentru a întinde covorul după ce l-ați „lovit” în loc. Asigură uniformitatea covorului. Deci, nu va umfla și nu va arăta din loc.
  • Seam Roller: Acesta vine atât în ​​soiuri cu vârfuri, cât și în soiuri netede. Este necesar să apăsați pe covor. Ca urmare, se asigură că se va lipi de adezivul de sub acesta.

Citește Și: Ghid de instalare a panourilor de baie din PVC pentru începători

Procesul de instalare a covorului

Pardoseala de covor se simte permisivă și luxoasă. Oricine vă vizitează casa va face cu siguranță un compliment în legătură cu aceasta. Atât dumneavoastră, cât și oaspetele dvs. veți avea confortul la picioare în timp ce mergeți.

Prin urmare, cel mai bine va fi dacă alegeți covorul la modă cu fluxul. Vă va oferi atât valoare, cât și performanță.

Deci, după ce ați cumpărat una, este timpul să o instalați pe podea. Vă oferim o idee generală, dar trebuie să luați ajutorul unui „medic instalator de covoare”.

Pasul 1 – Selectarea Precise Carpet Tip

Există multe soiuri de covoare disponibile pe piață pentru a alege. În general, pe baza tipurilor tăiate, există 5 tipuri majore de covoare.

  • Grămadă de pluș
  • Grămadă tăiată berberă
  • Tăiați și buclați bucla
  • Grămadă de buclă berberă
  • Buclă comercială

Fiecare dintre tipuri este realizat din diferite tipuri de materiale , atât naturale, cât și sintetice. Natural include iarbă de mare, lână, coc, și sisal. Pe de altă parte, sinteticul include poliester, nailon, olefină sau acrilic.

Alegerea culorii delicate sau a netezirii din fibrele covorului vă va ajuta să ascundeți solul și pașii . Mai mult, covorul luxos va da viață zonelor formale care vor fi o plăcere pentru ochii și picioarele tale.

Instalatorii noștri calificați vă vor calcula spațiul de locuit pentru a vă asigura că veți alege cea mai bună croială și material în funcție de nevoile dvs.

Citește Și: Casele urbane de lux sunt acasă cu aspect modern și futurist

Pasul 2 – Eliminați covorul vechi

Scoaterea covorului existent nu este o sarcină ușoară. Dacă este folosit de ani de zile, în special cu animalele de companie de acasă, vă poate face covorul împachetat cu păr de animale și murdărie. În acest caz, instalatorii trebuie să poarte o mască pentru protecție. Îndepărtează orice mulaj de la ușă, înconjură podeaua și curăță cu atenție vechiul covor.

Pasul 3 – Plasarea underpad

Experții noștri vor spăla și usca bine podeaua. Dacă pardoseala rămâne mai curată, covorul se va simți și mai curat.

Muncitorul poate pleca cu fâșii vechi. Dar vor remedia noi dacă nu există. Apoi, perna existentă va fi detașată și schimbată cu tampoane proaspete . Va exista o schimbare semnificativă în performanța și senzația noului covor.

Pasul 4 – Plasarea covor nou

Covorul trebuie să fie ceva mai lung și mai lat decât dimensiunea camerei, cu o margine n de maximum șase centimetri. Formarea muchiei poate fi dificilă și trebuie tăiată corespunzător. Muncitorii noștri pricepuți îl obțin perfect la momentul inițial . Nu veți vedea daune sau deșeuri pe noul covor.

Pasul 5 – Combinarea bine a cusăturilor de covor

Numărul maxim de camere necesită mai mult de un singur c arpet. Covorul este t rim cu cea mai mare precizie pentru a alinia cusături impecabil . Este necesară o bandă de cusătură pentru a uni două cusături. Cusăturile dintre două bucăți de carpe trebuie tăiate la momentul exact pentru a evita diferențele. Banda trebuie să fie , de asemenea , utilizat în mod corespunzător , cu o rolă de covor a doua abur de fier pentru a preveni necorespunzătoare sigiliu ing . Noastre exp Erts au instrumentele și id – ul e ca pentru a confirma covor cusături să fie făcut dreapta la inițial timp.

Pasul 6 – Extinderea și repararea covorului

Pentru co nclude munca, covorul trebuie să fie extinsă cu ajutorul unui „genunchi Kicker“ și un „Carpet brancardă“ pentru atașarea la benzile abordează . Intinderea este urmat de u l timate perete debavurare, inserarea la pereți și turnarea la reinstalării Șipcile.

La Construc torii , vă vom spune despre întregul proces, fie pentru locuința dvs., fie pentru proprietatea comercială. Vă puteți bucura de noua blissfully de achiziție, după cum noastre fiecare instalații de covoare ha ve cea mai mare garanție politică . Veți avea întotdeauna spatele nostru dacă veți întâmpina vreodată dificultăți la instalarea covorului.

Gândul final

Va fi un adevărat cadou pentru picioare dacă instalați covor în casă, birou sau ambele. În afară de asta, va crește și frumusețea și aspectul interior al casei tale. Ștergerea podelei este mai problematică decât curățarea covorului. Cu ajutorul unui aspirator, puteți face covorul fără praf în cel mai scurt timp.

Prin urmare, din informațiile de mai sus, am venit cu procesul de instalare a covorului. Mai mult, ați știut și despre instrumentele necesare necesare. Toate aceste detalii vă vor ajuta să monitorizați procedura.