Curățarea covoarelor

09 Cei mai simpli pași pentru procesul de curățare a covoarelor

Covorul este o țesătură grea care este folosită pentru a acoperi podeaua. Acesta este unul dintre esențiale elementului s într – o casă și uneori e chiar în spațiul de birouri. Deci, atunci când se murdărește, întregul mediu al unui loc va fi răsfățat. Sperăm că unul dintre ei cu care acest dezgust ing lucru , ha intamplat.

Nu este nevoie să vă faceți griji. Suntem destul de experți în acest sector. Curățăm diferite tipuri de covoare de mult timp. Oricum, în acest articol , vom da cele 09 cele mai simple pași pentru procesul de curățare covor. Din fericire , acest articol va fi foarte benefic pentru tine , în tine r caz. Să începem.

09 Cei mai simpli pași pentru procesul de curățare a covoarelor

Majoritatea oamenilor caută servicii de curățare a covoarelor atunci când covoarele lor s-au murdărit. Vom spune că acest lucru este inutil. Este o risipă de bani, deoarece închirierea curățării covoarelor nu este atât de redusă pe cât credeți. De aceea este mai bine să o faci singur. Veți putea face acest lucru cu ușurință dacă cunoașteți procesul. Din acest motiv , aici vă oferim cel mai simplu proces pas cu pas pentru a vă curăța covorul. Pașii sunt următorii:

Pasul 01: Inspecția inițială

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți în acest proces este să vă inspectați covorul și să notați ce trebuie să faceți în mintea voastră . Este posibil să găsiți niște pete . Păstrați-i pe aceștia în minte. De fapt , chestia este că, dacă nu cunoașteți problemele, cum le veți rezolva. De aceea, acest pas de inspecție inițială este foarte important.

Pasul 02: Mobila în mișcare

În al doilea pas , dacă covorul dvs. acoperă toată podeaua, unele mobilier trebuie să fie pe covor. Dacă nu puteți ajunge la covor, cum îl veți curăța? Deci, în acest pas , trebuie să mutați toate mobilierele de pe covor. Dacă nu poți face acest lucru, cu siguranță nu va fi în măsură să vă curățați r covor bine.

Pasul 03: Pre- v acuum

Cel mai bine ar fi să ai un aspirator. Aici trebuie să curățați toată murdăria uscată cum ar fi praful, solul , si m UCH alte impurități ca acestea. Sperăm că ați înțeles. Luați doar aspiratorul și îndepărtați toată murdăria uscată , inclusiv solul. Eliminarea murdăriei uscate este una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie să le faceți în acest proces.

Pasul 04: Pulverizare inițială

După curățarea murdăriei uscate, trebuie să aplicați un agent de precondiționare pentru a descompune solul zonei de trafic și petele generale . Nu fi speriat după ce a auzit agentul de precondiționare. O veți găsi cu ușurință în piața din apropiere. Deci, doar du – te la piață și să aducă unul înainte de a începe să vă r procesul de curățare covor.

De Asemenea, Puteți Citi : 20 Casa de curățare Hacks Această Wi voi face ușoară viata ta

Pasul 05: Tratament la fața locului dificil

Tu r covor poate avea unele dificile pete . Este foarte familiar . În acest pas , trebuie să eliminați acele pete problematice . Veți obține cu ușurință diferite tipuri de produse pentru curățarea petelor pe țesături pe piață. Trebuie să îl cumpărați și de pe piața din apropiere înainte de a începe acest proces.

Apoi, în acest pas , trebuie să aplicați detergentul pe loc. Este posibil să obțineți diferite tipuri de produse de curățare a petelor pe piață. Acest curățator de spoturi trebuie cumpărat în față, în funcție de locul pe care îl aveți pe covor. Acesta este motivul pentru care trebuie să-i menționați magazinul vânzătorului.

Etapa 06: pre -a gitation și solului Extracția

Af ter curățarea inițială a fața locului în această etapă , trebuie să curățați din nou murdăria uscată. Trebuie să vă păstrați concentrarea pe sol mai ales. Aceasta este murdăria finală curată. Curățați acest lucru foarte atent cu un aspirator , groomer covor , sau o perie .

Pasul 07: Postați spoturi

După pre-îngrijire, trebuie să curățați din nou petele. De fapt , este aproape imposibil de a curăța toată zona e într – o singură dată . De aceea, trebuie să faceți totul de două ori , inclusiv curățarea locului. Dacă aveți nevoie , trebuie să aplicați din nou un curățator de pete și apoi curățați-l.

Citește și: Care este diferența – Placi vs. Mozaic

Pasul 08: Agitație post

După curățarea petelor pentru a doua oară, suntem aproape în ultima etapă a acestui proces. Eu n acest pas , trebuie să – l mire din nou. Este esențial pentru că a fi mult timp ud este rău pentru covor. Acest post de îngrijire vă va ajuta să uscați covorul și să îl mențineți în poziția perfectă.

Pasul 09: Uscați

Apoi, trebuie să uscați carpe t. În această etapă , aveți nevoie să utilizați de mare – Movers de aer de viteză pentru uscare covor foarte repede. Puteți utiliza , de asemenea , un typic al uscat er pentru uscare covor. Dar nu este atât de potrivit pentru covoare. De mare – Movers de aer de viteză vă va ajuta să -și păstreze calitatea covorului pentru o lungă perioadă de timp.

Pasul 10: Curățarea inspecției

Apoi , în sfârșit , în acest ultim pas , trebuie să vă inspectați bine covorul, dacă covorul dvs. este curățat bine sau nu. Aici trebuie să se plimbe prin casa ta și de a verifica ma din nou și din nou t.

Deci , în principal , aceștia sunt cei mai simpli pași pentru curățarea covorului. Dupa ce am citit articolul , suntem siguri că sunt , de asemenea , de acord cu noi că acest proces este de a o ușor , și puteți face cu ușurință singur. Oricum, dacă aveți o confuzie suplimentară, lăsați aceasta este secțiunea de comentarii. Vom încerca să vă oferim cel mai bun răspuns cât mai curând posibil.

Linia de fund

Toată lumea din această lume iubește să rămână într-un mediu curat și proaspăt. Când este vorba de ședere, trebuie să vă de acord cu noi că trebuie să păstreze în casa noastră cea mai mare parte ti mine și a noastră ho ne e este , fără îndoială , singura noastră destinație. Indiferent câte afaceri aveți, trebuie să veniți acasă la sfârșitul zilei . Ceea ce vrem să spunem este că trebuie să ne păstrăm casa curată și curată pentru a ne bucura de cel mai bun mediu.

În aproape fiecare casă, trebuie să observi un covor. Este un element esențial pentru fiecare casă. Dar când este murdar, vei avea probleme. Poate că primul lucru pe care îl veți face este să căutați un serviciu de curățare a covoarelor lângă mine . Nu este nevoie să faci asta. Aici , în acest articol , ne – am dat cele mai directă pașii pentru procesul de curățare covor. Am f să urmați procesul nostru, veți putea cu ușurință să facă acest lucru.