How to Smooth Out Bumpy Walls | contructiicivile.ro

Cum să alunecați pereții denivelate

Pereții netezi ai casei tale sunt acum mult mai atractivi decât câțiva ani în urmă. În zilele noastre, oamenilor le place pereții camerelor sau ale casei pe care și le doresc mai ușor și mai bine. Uneori, atunci când trăiești într-o casă veche, este posibil să vezi pereți texturați, denivelați, netezi, pe care vrei să o repari.

Există mai multe moduri pe care le puteți urma dacă doriți să o faceți singur. Cu toate acestea, unii experți îți pot netezi profesional pereții neuniformi și pot oferi aspectul casei tale exact cum vrei să fie.

Să începem discuția cunoscând diferite moduri de a face.

Metoda 01: Cum să netezi pereții denivelați fără tencuială?

Este cea mai populară metodă despre care vom discuta este netezirea pereților fără tencuială. Acest proces este modul tradițional de a face pereții netezi. Procesul de utilizare a acestei metode este destul de simplu.

Acum vom explica metoda pas cu pas de netezire a pereților fără tencuială. De obicei, în majoritatea cazurilor, un pictor profesionist sau un furnizor de servicii de netezire a pereților ajută să facă treaba pentru clienți. Cu toate acestea, unii proprietari sunt interesați să efectueze singur procesul de netezire.

Cel mai bun mod de a vedea cum funcționează este să o faci singur. Să învățăm și să o înțelegem.

Citește Și: Proiecte de case duplex

Pasul 01: Umplerea găurilor pe perete

Înainte de a începe procesul de curățare, dacă există orificii, trebuie să completați complet aceste găuri. Puteți utiliza nisipul ca umplutură pe care îl puteți obține cu ușurință de la magazinele locale. Este imperativ, deoarece vă va ajuta ulterior pe parcursul întregului proces de netezire.

Pasul 02: netezirea pereților de șmirghel

Acum trebuie să înrobiți peretele cu șmirghel. Puteți găsi diferite tipuri de șmirghel în magazinul local. Unele dintre ele sunt manuale, iar altele sunt electrice. Fiecare are un scop specific și capacitatea de utilizare. Cu toate acestea, puteți utiliza oricare dintre ele pentru a netezi peretele.

Pasul 03: Curățați toate scufundările

Acum, dacă există urme de praf pe restul peretelui, atunci trebuie să le curățați cu apă cu săpun. Trebuie doar să amestecați niște praf de săpun în apă și să începeți să tocați. Procesul de curățare este dificil, deși efectuarea cu atenție poate obține un rezultat mai bun.

Pasul 04: Curățați praful și vidul totul oprit

Acum, atunci când efectuați procesul de curățare a peretelui dvs., există un pic de praf care va fi lăsat pe podea, precum și diferite locuri de pe pereți. Puteți să le curățați folosind un aspirator și să faceți totul din zonă.

Pasul 05: Acoperire antiderapantă

Paltonul skim este un proces tradițional de texturare folosit pentru netezirea pereților netezi ai casei tale. Este cea mai bună modalitate de a folosi o culoare destinată acoperirii tenului. Nu uitați să acoperiți totul în mobilierul din cameră, sau orice alte lucruri, înainte de haina degresată.

Pasul 06: Aplicați un strat nou de vopsea

Acum pentru a lumina peretele, puteți utiliza un strat proaspăt (cu un finisaj de coajă de ouă) de vopsea. Covorul de ouă funcționează cel mai bine ca ultimul strat de vopsea înainte de ultimii pași de netezire a peretelui. Acesta va smulge și orice groapă de gunoi sau fisuri; va face un aspect proaspăt și neted la perete.

Pasul 07: Aplicați o vopsea cu textură ușoară

După terminarea întregului strat de vopsea inițial acum, puteți aplica o culoare cu o textură mai deschisă pentru a termina pictură proces. Este ultimul strat de vopsire pe perete, așa că faceți-l cu atenție. Vopseaua texturată va ajuta la strălucirea peretelui cu un aspect mai neted, care va fi ochi atrăgător cum v-ați dorit. Alege doar textură doriți în timpul pictării.

Pasul 08: Curățați pereții

Aplicați o curățare finală pe perete pentru a obține rezultatul pe care îl încercați atât de mult timp. Curățați cât puteți și curățați peretele. Puteți folosi o perie, dar trebuie să lăsați peretele să se usuce complet după vopsire. Utilizarea unei perii va oferi o curățare lină și va prezenta cele mai bune rezultate.

Citește Și: 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei

Folosind imagini de fundal

Imagini de fundal sunt un alt proces de obținere a unui perete mai neted fără a aplica procesul manual. După pasul 05, trebuie să aplicați tapetul ales. Puteți găsi mai multe modele în magazinele dvs. locale care doresc de acolo cel care vă place cel mai mult. De asemenea, puteți utiliza imagini de fundal interactive pentru a face peretele mai superb. Decorați-vă peretele cât mai frumos pentru a obține confortul suprem.

Concluzie

Acum vom încheia discuția despre cum să netezim pereții denivelați. Am discutat despre cele mai utile metode, astfel încât să puteți alege una dintre ele. Am împărțit pas cu pas procesul de realizare a ta pentru tine, astfel încât dacă vrei să o faci singur, atunci poți să o faci folosind această metodă.

Un ultim lucru pe care îl putem recomanda, dacă nu l-ați făcut în trecut, atunci trebuie să alegeți un mic și să exersați. Odată ce stăpânești metoda, atunci poți merge pe întregul perete sau pe toți pereții casei tale.