Spiral Staircase

Cum să construiești o scară în spirală pas cu pas

Cum să construiești o scară în spirală este o întrebare obișnuită în rândul celor care au o lipsă de spațiu în casa lor.Procesul de construire a unei scări în spirală poate părea provocator, lucru așteptat deoarece necesită o mulțime de măsurători și elemente. Dar nu este ceva care este impo e bil de a face.

De fapt, dacă urmați corect instrucțiunile, este în schimb o sarcină plăcută de completat cu bucurie. Acest articol vă va oferi informații scurte despre construirea unei scări în spirală, urmând câțiva pași simpli.

Urmând pașii simpli, puteți construi o scară spiralată minunată și puteți transmite informațiile vecinului, prietenilor și familiei, astfel încât să poată face și una.

Cum să construiești o scară în spirală pas cu pas

Trebuie să rețineți că construirea unei scări necesită o mulțime de elemente, instrumente. Pentru construirea scării în spirală perfecte, trebuie să luați în considerare și câteva reguli geometrice care vă vor conduce să faceți scările perfect.

Pe de altă parte, numărul de scări și distanța podelei sunt o parte dificilă de aflare. Suntem aici pentru a furniza toate informațiile, astfel încât totul să vă fie mai ușor.

Pasul -1, Măsurați deschiderea tavanului

Verificați măsurarea deschiderii tavanului. Dacă aveți un mezanin pentru care faceți scara, atunci nu este nevoie să o măsurați.

Nu uitați să măsurați diametrul scării, care este cu 100 mm mai mic decât diametrul deschiderii tavanului. Este esențial să lăsați spațiu de 100 mm, astfel încât scara să se potrivească. Părăsirea spațiului vă permite, de asemenea, să apucați balustrada de mână fără a intra în contact cu peretele.

De exemplu, aveți o deschidere a scării care este de 1700 X 1700 mm . Diametrul scării dvs. va fi de 1600 X 1600 mm din cauza spațiului de 100 mm pe care trebuie să-l lăsați.

De Asemenea, Puteți Citi : Procesul de instalare a covorului (Ghidul expertului )

Pasul 2, determinați numărul de pași [pe 360 ​​de grade]

Așadar, ați calculat diametrul scării, de aceea acum este timpul să determinați numărul scărilor pe fiecare viraj complet de 360 ​​de grade. Asta înseamnă numărul de scări la fiecare 360 ​​de grade.

Din moment ce am luat o gaură de tavan de 1700 mm, atunci scara noastră ar fi de 1600 mm pe care am calculat-o în prealabil. În acest caz, putem păstra valoarea minimă a ascensorului de 190 mm. Dar este înțelept să păstrați valoarea minimă exactă a creșterii, deoarece numărul scării va depinde și de aceasta.

Deci, putem păstra valoarea ascensorului 210 mm. Acum, când valoarea dvs. de ridicare este de 210 mm, vă puteți încadra în 13 până la 14 stații într-o singură rotație de 360 ​​de grade.

Pasul 3, faceți designul

Mai întâi, treceți la munca dvs., faceți un plan sau proiectați scara. Primul lucru pe care ar trebui să-l determinați este înălțimea de la etaj la etaj. De exemplu, putem lua înălțimea de 2800 mm de la podea la podea.

Acum puteți împărți valoarea de creștere totală cu valoarea de creștere singulară, care este 210 mm. Rezultatul va fi egalat fie cu 13, fie cu 14, care este numărul scărilor noastre.

Acum aveți designul complet al unei scări circulare. Acum puteți obține instrumentele, gadgeturile, materialele etc., pentru a construi scara perfectă.

Read Also: Cum să -ți faci casa din lemn să dureze pentru totdeauna?

Pasul 4, fixați poziția de aterizare și adăugați-o la plan

Realizați podeaua superioară și proiectați-o în funcție de ieșirea scării. Asigurați-vă că proiectați scara cu dimensiuni și scalări adecvate. Cu măsurători adecvate, puteți avea suficient spațiu pentru podeaua superioară confortabilă.

Pasul 5, construiți conform designului

Acum, că aveți planul complet, acum puteți obține cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie și vă puteți pregăti să construiți scara, să vedem cum putem construi scara de mai jos

Obțineți instrumentele mai întâi

Instrumentele pentru realizarea scărilor sunt

  • Pinii
  • Unghii
  • Ciocan
  • Mașină de găurit
  • Lipici
  • Bandă de măsurare

Obțineți materialele necesare

Iată lista materialelor necesare pentru scară

  • Placă de oțel sau aluminiu pentru podeaua superioară și inferioară
  • Banda de rulare din lemn sau metal pentru scări
  • Pilonul lung din jurul căruia vor fi amplasate scările
  • Balustrada pentru prindere

Când aveți totul disponibil acum, puteți repara toate piesele împreună folosind instrumentele pe care le aveți. Asigurați-vă că toate componentele sunt îmbinate corect. Poate fi nevoie de un pic de muncă, dar puteți face o scară frumoasă pentru casa dvs. cu aceste modele și instrumente.

Notă importantă: Dacă aveți idei preconcepute despre construirea unei scări sau a altor lucrări de construcție, cu siguranță puteți construi singură scara. Dacă nu sunteți încrezători să vă reparați scara, atunci puteți lua mai bine ajutor profesional

Există alte modalități dacă aveți o ușoară idee despre construirea unei scări, dar nu sunteți pe deplin încrezător, atunci puteți cere unui prieten sau vecin să vă ajute.

Este esențial, deoarece dacă construcția scării nu este complet asigurată, se pot întâmpla accidente. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Cuvânt final

„O casă este făcută din coloană și grindă, iar o casă este făcută din dragoste și vis”. Cu toții vrem să iubim într-un loc pe care îl putem decora cu dragoste și să-l facem casa pe care am visat-o. Este posibil să nu fie posibil de fiecare dată, dar ne putem decora casa și o putem face mai familiară.

Cu suficientă modificare, îți poți transforma micuțul tău în cel ceresc. De aceea, vă prezentăm acest articol despre cum să construiți o scară în spirală pas cu pas. Cu această guid e linie, puteți începe asamblarea scara pentru casa ta și să – l o casă. Sper că ți-a fost de ajutor, să ai o zi bună.