Cum să Pictezi Rapid o Cameră

Cum să Pictezi Rapid o Cameră

Cum să pictezi rapid o cameră ?? Da, este una dintre cele mai frecvente întrebări, pe care experții în pictură sau proprietarii de case interesați le pun frecvent. A picta o cameră ca un profesionist nu este doar o altă lucrare de uz casnic pe care o poți face cu ușurință. Este nevoie de o mulțime de practici care fac dintr-o persoană un pictor profesionist și, prin aceasta, trăiește.

Deci, dacă sunteți proprietarul unei case și încercați să vă pictați camera profesional, atunci cea mai bună recomandare este să angajați un pictor profesionist și să îi lăsați să-și facă treaba. Cu toate acestea, pictarea propriei camere este, de asemenea, o chestiune de expertiză, precum și o experiență pe care fiecare om clasic ar face-o.

Cum să Pictezi Rapid o Cameră cu o Ieșire cu Aspect Profesional

Acum, că avem obiectivul nostru aici, care are două părți individuale. Primul este partea de învățare, cum să pictezi o cameră. A doua parte este, stăpânirea procesului pentru a-l efectua așa cum fac experții. Dacă puteți învăța procesul, atunci veți putea obține o calitate pro-din el. Ghidul nostru de proces pas cu pas este conceput exact pentru a vă ajuta, astfel încât să îl puteți stăpâni ca un profesionist.

Dacă sunteți entuziasmați să experimentați lucruri noi și doriți să vă pictați camera de unul singur, atunci trebuie să învățați și să înțelegeți procesul. Împărtășim cea mai simplă metodă de a învăța cum să pictăm o cameră rapid ca un profesionist. Urmați ghidul nostru pas cu pas și vă veți bucura de pictura dvs. dacă faceți acest lucru.

Pasul 01: Pregătiți-vă peretele și tavanul

Primul lucru de făcut în timp ce începeți este să vă pregătiți peretele sau locul pe care doriți să-l pictați perfect pentru pictură. Acum, există câteva procese pe care trebuie să le urmați pentru a vă pregăti camera pentru pictură. Să le aruncăm o privire.

=> Începeți cu curățarea foarte bună a suprafeței, astfel încât fiecare zgârietură, dantură, găuri, urme întunecate și toate celelalte urme să poată fi văzute bine.

=> Folosiți șmirghel pentru a freca suprafața și preveniți toate semnele de pictură și marcajele de lemn anterioare.

=> Curățați orificiul corect, astfel încât materialul de umplutură să se lipească bine, apoi apucați un material de umplutură și umpleți toate găurile în mod corespunzător.

=> Folosiți un produs de curățat cu fosfat trisodic și o bucată de burete pentru a curăța urechi, urme întunecate, zgârieturi.

=> După curățare, aplicați o spălare umedă finală pe suprafață, astfel încât să se pregătească în întregime pentru vopsea.

Citește Și: Procesul de colorare a lemnului pe vreme rece

Pasul 02: Tintați grundul

Tintați grundul pe perete, iar sensul este, aplicarea unui strat de chit de perete, astfel încât semnele oricăror fisuri, găuri, scobituri să se acopere și vopseaua finală să strălucească mai bine. De asemenea, va scădea numărul de acoperire necesar de obicei pentru a termina pictura. Iată câteva beneficii pe care le va face.

=> Se va bloca orice colorare de la sângerare.

=> Grundul va permite, de asemenea, un strat pentru acoperirea vopselei finale.

=> Va îmbunătăți aderența vopselei, care scade în mod vizibil veziculele și peelingul

How to Paint a Room Fast | paintint | contructiicivile.roCum să pictezi rapid o cameră | pictura

Pasul 03: Alegeți culoarea

Alegerea culorii potrivite în funcție de preferințele dvs. nu este o sarcină ușoară de realizat. Dacă nu puteți alege culoarea potrivită pentru casa dvs., atunci este posibil să aveți dificultăți de viață în casa respectivă. Există diferite culori umbrite pe care le puteți găsi pe piață.

La început, trebuie să determinați ce fel de culoare doriți, precum și la ce vă așteptați de la ea în camera dvs. Ar trebui ca umbra să fie caldă sau rece, precum și neutră sau saturată? Dacă în camera dvs. există mobilier proiectat, atunci vopseaua trebuie să se potrivească cu ele. În caz contrar, camera poate să nu fie atât de plăcută pe cât doriți.

După ce le-ați ales acum, puteți face o listă a nuanțelor și le puteți colecta proba. După primirea probelor, acum ar trebui să-l testați cum arată în diferite momente ale zilei și ale nopții. Te va ajuta să alegi nuanța perfectă pentru camera ta.

Citește Și: Case Tradiționale Sau Regale By Vile De Lux

Pasul 04: Pregătiți-vă echipamentul

Există câteva lucruri necesare pentru pictură. Înainte de a începe procesul, trebuie să le aveți cu voi. Există câteva instrumente obișnuite de vopsire în care veți vedea că este nevoie de orice tip de pictură. Cu toate acestea, în funcție de specificațiile picturii dvs., este posibil să aveți nevoie de câteva instrumente unice care vor fi utilizate în pictura dvs. Mai jos este lista de echipamente, pe care ar trebui să o aveți la dumneavoastră în timp ce vă vopsiți camera.

=> Vopsea

=> Rola de vopsit

=> Vopsea stâlp de prelungire a rolei

=> Aruncați cârpe

=> Pensule

=> Vopsea tava

=> Șmirghel

=> Banda pictorului

=> Cârpe

=> Cuțit de chit

Pasul 05: Pregătiți-vă culorile de pictură

După pași, așa cum am menționat mai sus, acum, trebuie să vă pregătiți culorile pentru a începe pictura. Cu toate acestea, în pregătire, există două sarcini pe care trebuie să le faceți corect.

Primul calculează cantitatea de culoare de care veți avea nevoie pentru a finaliza pictura întregii zone în care doriți să pictați. Acum, acest lucru este important pentru a face calculele cu mare atenție dacă veți menține investiția minimă. Achiziționarea mai mult sau mai mică decât cantitatea necesară este ambele, dar cum? Bine, să explicăm, dacă cumpărați mai mult, atunci va fi irosit, ceea ce va crește un cost nedorit.

Pe de altă parte, dacă achiziționați mai puțin, atunci veți fi în lipsă. Acum, dacă cumpărați și pregătiți din nou culoarea pentru pictură, aceasta va crește durata picturii, ceea ce vă face, de asemenea, să vă simțiți frustrant.

Acum a doua parte a preparatului constă în deschiderea cutiilor de vopsea și curățarea părții superioare. Deși culoarea picturii vine intactă, de asemenea, uneori trebuie să curățați partea superioară și apoi să amestecați ingredientul necesar cu ea.

Pasul 06: decideți-vă tehnica de pictură

Acum, în acest pas, trebuie să decideți ce tehnică veți urma pentru pictura dvs. Există mai multe metode de pictură disponibile pe care experții le folosesc pentru proiectele lor profesionale. Cu toate acestea, vom împărtăși mai jos cel mai bun și cel mai folosit mod pentru dvs.

=> La început, începeți cu colțurile tăiate și vopsiți-le.

=> În al doilea rând, începeți să pictați tavanul.

=> În al treilea rând, vopsiți în cele din urmă peretele.

Pasul 07: Procesul picturii

În timpul picturii, dacă vă simțiți confuz sau nu sunteți mulțumit, atunci vopsiți din nou. Nu doriți ca după o lună sau o săptămână, vopseaua dvs. să vi se pară ciudată și să vă simțiți trist pentru asta. Deci, fără a ezita nimic, pictează din nou partea pe care vrei să o faci mai bună.

Dacă aflați că rămâne ceva vopsea după pictură pentru ziua respectivă și aveți nevoie de acele culori pentru pictarea de a doua zi. Nu ezitați să păstrați vopseaua pentru o utilizare ulterioară; doar asigurați-vă că nu îl ține, deoarece dacă se îngreunează, atunci este posibil să nu doriți să îl utilizați din nou.

Mutați fiecare picătură de vopsele dacă rămâne la suprafață; în caz contrar, este posibil să nu îl puteți elimina fără a exploata culoarea.

How to Paint a Room Fast | contructiicivile.ro

Pasul 08: Lasă vopseaua să se usuce peste noapte

Acum lăsați vopseaua să se usuce pentru o vreme, astfel încât să poată fi expusă bine la lumina zilei. Procesul de uscare este foarte crucial; nu uitați să lăsați aerul să intre în cameră. Nu uitați să deschideți ventilatorul. Acesta va permite aerului și luminii să intre în cameră și va ajuta la uscarea picturii.

Înțelegeți aceste lucruri înainte de a începe pictura (sfaturi profesionale)

Nu în ultimul rând, iată câteva sfaturi câștigătoare pentru dvs. dacă vă vopsiți propria casă pentru prima dată,

=> Ați crezut că este prima dată și aveți multe de înțeles și învățat.

=> Alegeți o suprafață mică și exersați aplicarea metodei noastre de opt pași pe ea.

=> Odată ce stăpânești, mergi după întreaga cameră sau casă.

=> Verificați recenziile și calitatea instrumentelor pe care doriți să le utilizați sau să le cumpărați.

Concluzie

Suntem la sfârșitul discuției noastre despre cum să pictăm rapid o cameră. Credem că dacă urmați instrucțiunile noastre, atunci veți obține un rezultat minunat atunci când pictura se va termina și se va usca complet. Nu uita; puteți primi întotdeauna ajutor de la pictorii profesioniști. Vă puteți bucura de procesul de vopsire și vă vor servi designul pe care doriți să-l vedeți în camera dvs.