Cum se instalează un montaj pe panou solar

Cum se instalează un montaj pe panou solar

Este factura de curent este prea mare pentru tine să plătească? Sunt te gandesti de reducere prin utilizarea unei surse de energie electrică din surse regenerabile?

Sunt ma ny surse regenerabile în jurul nostru, f sau exemplu, solare ENERG y, w energie ind , h energie dihidro, energia mareelor, energia geotermală, energia biomasei , etc. Cu toate acestea, toate nu sunt potrivite pentru uz casnic.

Solare Panoul este cea mai convenabila sursa de energie verde și dependente de sine pentru ho m utilizare e. Deci, astăzi subiectul nostru este montarea panoului solar. Și vom învăța cum să montați un panou solar în casa voastră dulce.

O orientare completă privind montarea pe panou solar

Panoul solar ne permite să creăm energie din lumina soarelui așa cum o fac frunzele. Puteți instala un panou solar la acoperiș sau la sol pentru a reduce facturile de utilități. Să – i văd cum se poate instala la domiciliu.

Vom discuta procesul în trei părți.

Pregătirea panoului solar

Puteți cumpăra celule fotovoltaice și puteți face un panou solar pe cont propriu. Othe r înțelept, puteți cumpăra un Ready făcut fotografie modul vulcanic, b ut – ar putea costa mai mult. Acum vom afla procesul de fabricare a modulelor fotovoltaice din celule fotovoltaice.

Citește Și: Avantajele Caselor Cu Două Etaje

Cumpără Celulele

În primul rând, trebuie să cumpărați celulele. Puteți să le cumpărați online sau de retaileri locali de hardware . e Bay este unul dintre cele mai cunoscute site-uri web pentru vânzarea de celule solare. Celulele policristaline sunt cea mai bună opțiune de cost pentru eficiență. SUA, China și Japonia sunt faimoase pentru fabricarea de celule.

Înainte de a cumpăra celule, decideți câte celule aveți nevoie pentru a acoperi zona dorită . Cumpărați și câteva celule suplimentare , pentru că aceste celule sunt foarte fragile. În general , costă 1,30 de dolari pe watt pentru o celulă.

Curățați ceară

Producătorul poate expedia celulele pe care le-ați comandat i n cera. În acest caz , trebuie să eliminați ceara din celule. Folosiți apă caldă, dar nu fiartă.

Confecționarea comisiei de rezervă

Pentru a face placa de sprijin, aveți nevoie de o placă de material care nu conduce. C Material A n fie din lemn, plastic sau sticla, etc Noi preferăm lemnul cel mai fie pentru că vă puteți l fora rapid ly. Acum , determină în dimensiunile a doua formă a panoului de. Țineți- mă în plus la orice capăt al plăcii .

Fix The Tabbing

Vei găsi trei pete în spatele celulei. Se lipește firul de filare de -a lungul lățimii prin cele trei puncte. Trebuie să f luxați punctele înainte de a le lipi pentru a-l proteja de oxidare. Păstrați 2 centimetri în plus pe ambele capete.

Atașează celula pe placă

Pune niște lipici pe partea din spate a celulei. Acum apăsați-l ușor pe placa de sprijin. Lipiți toate celulele una după alta în acest fel. Încercați să creați mai multe coloane și mai puține rânduri.

Cablare Modulul fotovoltaic

Acum conectați un capăt al firului unei celule la alta a doua face o rețea de serie. Utilizați sistemul de cabluri de autobuz pentru fiecare rând de capăt. Acum conectați sfârșitul unui rând cu începutul unui alt rând.

Acoperă celulele

Acum puneți bare la fiecare vârstă a plăcii de rezervă. Folosiți șurubul și articulația cu fundul pentru a fixa barele respective. Apoi, puneți o placă sau o placă de plastic Plexiglas pe bara . Deci , panoul solar va fi protejat de apă și lucruri căzute . Nu utilizați ochelari în acest caz b ecause y poate fi ușor de spart.

Panoul dvs. solar este gata de instalare.

Conectați panoul solar

Acum trebuie să conectați întregul sistem. Să ‘ s fac acest lucru.

Utilizați dioda

Conectați dioda la unul dintre firele care ies de pe placă . Iar cealaltă parte a bateriei în funcție de direcție. Wir ING a modulului conectat la dioda este firul negativ. Dioda este folosită pentru a opri fluxul invers al curentului direct cu modul în care modulul nu se încarcă.

Latura pozitiva

Acum conectați celălalt fir care iese din modul cu partea pozitivă a bateriei.

Conectați controlorul

Trebuie să conectați capetele modulului și bateria la regulatorul de încărcare. Te va ajuta să fii cu ochii pe întregul sistem. Verificați dacă așezați firele la locul potrivit.

Conectați electronica

Acum conectați electronica la baterie. După ce bateria este încărcată, o puteți folosi la lumină, fani și altele.

Mentinerea bateriei

Este posibil să fie necesar să adăugați apă distilată din când în când pentru a menține concentrația de acid din baterie.

Citește Si: Modalități practice de pregătire a pardoselii pentru Ţiglă

Plasați panoul solar

Acum , trebuie să puneți modulul fotovoltaic în locul potrivit , la unghi drept. Există câteva moduri de a angula placa.

  1. Puneți-vă modulul r pe un coș. Deci, puteți schimba unghiul și locul său oricând doriți. Îl puteți păstra în siguranță în casă atunci când plouă sau plutește afară.
  2. Așezați-le pe acoperiș. În primul rând, atașați L f eet pe tavan. Apoi atașați șinele la L f eet cu piulițe. Conectați șinele folosind condimente de șină. Apoi atașați modulul fotovoltaic cu șinele folosind o clemă. În acest fel , vă va fi capabil de a utiliza panouri fotovoltaice mini. Dar, trebuie să țineți cont de faptul că este o instalare permanentă. Deci, înainte de instalare pe acoperiș, fi gure că , în cazul în care lumina soarelui cade cea mai mare parte. S O panoul solar poate confrunta cu soare pentru cel mai înalt timp.
  3. Sau puteți pune panouri pe un suport satelit. Deci, puteți fi, de asemenea, capabil să-l programați pentru a vă deplasa cu soarele.

Beneficiile panoului solar

Panoul solar este avantajos în multe aspecte. S OME dintre acestea sunt menționate mai jos:

Sursa de energie regenerabilă

Panoul solar este un set de celule fotovoltaice. Aceste celule fotovoltaice generează curent direct de la lumina soarelui. Este o sursă de energie regenerabilă și verde.

Întreținere minimă

Panoul solar este de mare folos. Instalați-l și apoi uitați de el. Dar va continua furnizarea de energie electrică către casa ta. Singurul lucru pe care va trebui să-l faceți după instalare este puțin întreținere.

Verificați din când în când nivelul apei din baterie. Și ar trebui să înlocuiți panourile solare de două ori pe an în funcție de direcția de creștere a soarelui .

Nu ocupați spațiul

Și cel mai important, nu va ocupa niciun spațiu. Le puteți seta la acoperiș.

Substitui

Panourile solare sunt de mare folos în locurile în care liniile electrice nu au ajuns încă.

Sursa secundara

Energia solară poate fi sursa alternativă a liniilor electrice convenționale în zonele în care se varsă frecvent sarcina.

Linia de jos

Ați finalizat montarea panoului solar. Folosind panouri solare , puteți ajuta lumea nepoluant. Folosește mai puțină energie electrică și încearcă să folosești surse regenerabile .