Curățare industrială / curățare de dezastre

industrial clean up | contructiicivile.ro
industrial clean up | contructiicivile.ro
Disaster Cleanup | contructiicivile.ro

Curățare industrială / Curățare de dezastre

Curățarea industrială se referă la procesul de curățare a fabricilor, uzinelor, compușilor pentru clădirile industriale, a spațiilor de produs, a suprafețelor generale, a depozitelor și a centralelor electrice la scară largă. Pe de altă parte, curățarea de dezastre se referă la curățarea inundațiilor, curățarea incendiilor și curățarea dezastrelor naturale pentru diferite locuri.

Fiecare dintre ei are nevoie de instruire specializată în procesul de curățare într-un spațiu amplu ca ei. Instruirea este esențială, deoarece industria la scară largă conține mașini grele, dispozitive mecanice, lichide dăunătoare, materiale distructive care pot dăuna oamenilor fără nicio măsură de precauție. Fără o gestionare adecvată a siguranței în timpul procesului de curățare, puteți provoca daune acestor mașini, precum și membrilor întregii echipe de curățenie.

La Contructiicivile, avem cea mai bună echipă de curățare industrială și echipă de curățare a dezastrelor care lucrează în diferite industrii pe scară largă, precum și locurile celor deteriorate în dezastre. Calitatea serviciilor noastre este cea mai bună din București. Cu mai mult de cincisprezece (15) ani de experiență, membrii echipei noastre sunt acum încrezători, precum și capabili să lucreze în orice circumstanțe.

Propunere & Contract

Cabina de curățare industrială și de curățare a dezastrelor trebuie gestionată profesional. După ce am luat legătura cu clientul, am stabilit o întâlnire inițială și am discutat cerințele împreună cu detaliile domeniului de aplicare al proiectului de curățare.

După finalizarea primei ședințe, pregătim o propunere detaliată pentru client în care sunt menționate toate aspectele, termenii și condițiile și specificațiile materialelor de curățare cu cotația de preț specifică. Apoi îl transmitem clientului pentru revizuire, iar acesta va examina propunerea. După alte câteva discuții negociate, odată ce ambele părți ajung la un acord standard, atunci echipa noastră va pregăti hârtia de acord / hârtia de contract pentru proiect.

Hârtia contractului conține toate detaliile legate de sfera de muncă, acorduri, perioadă de timp, cotații de preț, ciclu de plată, modalitate de plată, etc. Odată ce documentul este pregătit, ambele părți au semnat hârtia de acord, apoi vom începe procesul de inițiere a proiectului.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Procesul de curățare industrială / în caz de dezastre

La început, v-am oferit o scurtă descriere a curățării industriale sau a dezastrelor. Acum, după semnarea hârtiei contractului și după finalizarea tuturor documentelor oficiale, echipa noastră va ajunge pe site-ul proiectului cu toate echipamentele împreună cu alte materiale chimice. Ar trebui să înțelegeți că procesul de curățare industrială și de dezastre are nevoie de diferite tipuri de substanțe chimice de curățare pentru a face munca mai eficient.

Serviciul nostru funcționează în conformitate cu câteva reguli de bază, planificare adecvată, defalcarea lucrului și muncă în echipă. Ne oferă reputația că astăzi, suntem renumiți ca fiind cel mai bun furnizor de servicii de curățare industrială de pe piață.

Există diferite părți ale unei industrii sau ale unui dezastru care trebuie curățate corect. De asemenea, în termenul cel mai scurt, trebuie să finalizăm proiectul. Echipa noastră este foarte capabilă să o facă, deoarece au experiență în lucrările de curățare industrială de mult timp.

După finalizarea procesului de curățare, managerul de proiect va anunța echipa de inspecție pentru a inspecta proiectul și pentru a merge mai departe la livrare. Apoi, echipa de inspecție începe procesul de inspecție a întregii lor lucrări și află defecțiunile dacă există ceva sau dacă este nevoie de o îmbunătățire, atunci îl raportează managerului de proiect cu un raport final cu toate rectificările necesare pe site.

industrial-cleaning

Apoi, managerul de proiect rectifică toate aceste probleme și notifică din nou echipei de inspecție. Apoi, echipa de inspecție finalizează inspecția și trimite un NOC către departamentul de livrare a proiectului.

Livrare de proiect

project delivery

După ce departamentul de proiect livrează NOC-ul, acestea trec la livrarea proiectului și inițiază toate documentele necesare și procedura de expediere formală a proiectului. După ce pregătesc documentele de livrare, autoritatea și clientul primesc ambele o notificare pentru livrarea proiectului. Data de livrare decisă pe baza hârtiei contractului. Clientul verifică fiecare colț al proiectului pe care l-am finalizat conform acordului. După ce clientul satisface proiectul, atunci organizăm o mică ceremonie pentru livrarea proiectului. Mai târziu la acea ceremonie, conducerea noastră a predat proiectul către client.

Cel mai bun și accesibil

Servicii Handyman la ușa ta.