House Cleaning

7 Cel mai bun și mai eficientă în Way Pentru rapidă Casa Cleaning

A house is made of walls and beams; a house is made of love and dreams. It’s a popular quote from Ralph Waldo Emerson about the house and how much we like it and, more than that, we love a clean house more. However, house cleaning can be a little painful after a long day of work. During the weekend, it is heartbreaking to sacrifice relaxation to work again. Did you know that there are many ways to clean your home without much effort and time? Sometimes people who are inexperienced in this problem may have difficulty even getting started. Therefore, in this article we will provide all the details about cleaning a house step by step. You will know where to start, what to use and where to end. So let’s get started.

7 Useful tips and tricks for cleaning the house

Here are the steps in the process of quick and efficient cleaning of the house. Before moving on to the steps, we will see how to prepare, because there are few objects, products and tools we need.

MATERIALS REQUIRED

 • Broom
 • Spray the dust
 • vacuum cleaner
 • Cleanwood Floor Cleaner
 • Detergents or cleaning agents
 • Microfiber cloth
 • Bathroom cleaner
 • Toilet cleaner
 • Paper tissues
 • Toilet brush
 • Glass cleaner
 • Sponge
 • Cleanwood Floor Cleaner
These are the appliances for cleaning the house efficiently, and now we will jump to the steps of quick cleaning of the house.

Tip-1: Have an organized system for cleaning the house

Create a diagram of the cleaning process. For example, you want to start lifting things off the floor and keeping them in the right place. Then you can start dusting and cleaning the table furniture and then go to clean the floor. If this is your process, you can do it in every room or part of your home so you don’t have to run to the same place again.

Tip-2: Keep the tools with you.

Keep all cleaning tools, products, and anything else close to you so you can find everything at your fingertips. If you don’t keep your devices with you, you’ll need to pick up the tools and return, and this process can continue. You can keep everything in a bucket or put on a carpenter’s belt or apron t; o carries the necessary tools. That way, you won’t have to run back and forth to bring the tools. Therefore, this process will help you save time and energy.

Tip-3: start at the top and finish at the bottom

When you go to clean, do not start from a random place, because starting from a random place will not do the cleaning effectively. For example, if you clean your table and clean the table, you want to clean the ceiling, then dust and dirt will fall and dirty your table again. So the best way is to start with the ceiling, clean the ceiling fan and the lights. Sometimes there are spider webs and dusty clothes that gather, clean them, and dirt and dust fall to the ground. Later, you can start frying tables and other furniture. If there is a bed in your room, then it is better to cover it. Acum, când ați terminat de curățat mobilierul, murdăria și praful sunt toate pe podea. Prin urmare, este timpul să curățați podeaua . Y ou poate utiliza VCA ta u um curat, mătură, și mai târziu utilizați detergent sau agent de curățare pentru a curăța podeaua.

Sfat-4: Curățarea ferestrei

Curățarea geamurilor poate suna ușor, dar nu este atât de ușoară pe cât crezi în realitate. Mulți oameni curăță adesea geamurile cu apă și săpun și găsesc urme de apă acolo. Asta înseamnă că curățenia nu a fost adecvată. Majoritatea oamenilor fac un lucru greșit în timp ce curăță o fereastră. Folosesc o cârpă din microfibră, burete sau racletă în cercuri în timp ce biciuiește. Curățarea în cercuri va lăsa pete. La început, puneți o picătură de detergent de spălat vase într-un galon de apă. Apoi utilizați acea soluție pentru a curăța sticla. Veți vedea spumele și bulele și apoi veți folosi apă cu racletă pe verticală. Dacă utilizați o cârpă din microfibră , utilizați-o orizontal. În acest fel, veți găsi că geamurile sunt strălucitoare și curate.

Sfat-5: îndepărtați praful înainte de a utiliza un produs de curățare

Înainte de a începe o curățare umedă, ceea ce înseamnă curățarea cu mopuri și detergenți sau săpunuri sau chiar pulverizați lucrurile curate cu un praf și o mătură. De exemplu , dacă curățați o masă, îndepărtați praful de pe masă cu un praf de pene. Când masa este scăpată de praf, folosiți pulverizatoare și cârpe din microfibră pentru ao curăța în continuare. Să presupunem că ați descoperit că praful și depunerile altor particule necesită o curățare mai dificilă; nu folosiți plumbul. Mai întâi, utilizați cârpe și lichide de curățat și apoi folosiți un plafon pentru a-l îndepărta complet. Și pentru podea, folosiți o mătură și adunați praful și murdăria, apoi curățați-o și curățați-vă podeaua de praf și murdărie la început. Apoi folosiți un mop pentru a curăța podeaua și folosiți un produs de curățare adecvat. Puteți utiliza un produs de curățare dezinfectant pentru pardoselile din dale sau mozaic pentru pardoselile din lemn. Curățanii vor elimina orice acumulări încăpățânate și apoi îi puteți oferi o mătură de revizie sau puteți folosi un aspirator. Acest proces vă va ajuta să curățați totul corect.

Sfat-6: Curățați grăsimea din bucătărie

Curățarea grăsimii din bucătărie poate fi uneori foarte dificilă, dar atunci când există voință, nu există. Există un detergent eficient pentru curățarea grăsimilor care ajută la curățarea foarte ușoară a grăsimii. Puneți o lingură de detergent într-un galon cu apă. Înainte de amestecare, asigurați-vă că apa este caldă și apoi aplicați această soluție de apă caldă și detergent în locurile de curățare. Oferiți o frecare bună cu un burete sau cârpe din microfibră. Dacă există pete mai dure, puteți amesteca un pic de bicarbonat de sodiu. Apoi, în pasul următor, clătiți locul cu apă fierbinte limpede pentru a îndepărta detergentul și murdăria rămasă. Asigurați-vă că îl curățați suficient de ușor pentru a provoca zgârieturi și pete sau pentru a decolora finisajul dulapului de bucătărie și alte lucruri.

Sfat-7: Curățarea toaletei

Folosiți detergenți obișnuiți sau detergenți pentru a curăța plăcile cu cârpe din microfibră. Curățați oricum doriți și clătiți detergentul rămas cu apă. Când rulați murdăria și matrițele, încercați să puneți puțin presiune și să curățați. Pentru mucegaiurile încăpățânate care se adună după vârstele de scăldat și depozite de apă, puteți utiliza peroxid de hidrogen în sticla de pulverizare. Pulverizați soluția de peroxid de hidrogen pe matrițe sau mucegai și lăsați-o să rămână timp de 5 până la zece minute. Mai târziu, începeți să le frecați cu un scrub sau un burete și spălați-le cu apă limpede. Pentru uz de toaletă, curățător de toaletă și le puteți folosi și în lighean. Puneți detergent de toaletă noaptea și folosiți peria. Apoi lăsați-l să rămână timp de 4 până la 5 ore și apoi spălați-l mai târziu. Dacă doriți să curățați peria suplimentar, o dată înainte de a spăla. Același proces este util pentru bazin sau chiuvetă.

Cuvântul final s

Acum știți cele mai bune și mai eficiente modalități de curățare rapidă a casei. O casă nu este o casă, ci un centru de amintiri și o bancă de sentimente. Cel mai bun sentiment de o zi este când vii acasă înapoi de la o zi lungă la locul de muncă și de odihnă în cele din urmă ne la ore o mine, nimic nu se simte mai bine decât AC slabă, organizat, și acasă ordonat. Pentru a vă menține casa ordonată, puteți folosi sfaturile de mai sus și puteți face o curățare rapidă o dată, astfel încât să nu fiți nevoit să faceți o curățare profundă. Când curățați o casă din când în când, praful și murdăria nu se vor aduna și curățarea ar fi mai confortabilă. Make house cleaning a part of your routine and keep it clean and tidy.

Leave a comment

ro_RORomână