Curatenie La Domiciliu

Curatenie La Domiciliu

Cu toții am vrea la o casă curată după o zi lungă de muncă? Dar realitatea este că de multe ori nu avem energia și timpul necesar pentru a face curățenie în timpul săptămânii când venim acasă după serviciu. De asemenea, animalele de companie pot lăsa prea mult păr pe care nu îl putem detecta.

La fel se întâmplă și cu copii mici. Curățarea este o corvoadă nesfârșită atunci când ai copii care au nevoie în mod constant de atenția ta și care continuă să lase o mizerie peste tot în casă. Există oameni care pot întreține o casă cu siguranță. Ei sunt profesioniști care lucrează pentru alții.

Angajează agenți de curățare profesioniști pentru a se ocupa de sarcinile de curățare, deoarece ți-ar fi mult mai ușor și ar face o mare diferență. Aceștia te pot elibera de stresul de a menține casa curată și te pot ajuta să te concentrezi pe alte lucruri care trebuie să fie mai importante, adică familia sau afacerea.

Angajarea de agenți de curățare profesioniști nu numai că asigură ca sarcinile  de curățenie să fie mai ușor de făcut pe viitor, dar garantează și că locuința este curățată în mod corespunzător și profesional. Ei au abilitățile necesare pentru a face o curățare intensivă, cu produse speciale și profesionale.

De ce să alegi o firmă de curățenie?

În primul rând, scapi de stres.

O casă neorganizată și murdară este cu greu un spațiu de locuit. Cu siguranță vă poate stresa doar gândindu-vă cât de mult trebuie să faceți curățenia cu puținul timp pe care îl aveți, dacă există. Dezordinea poate fi stresantă – acel teanc de rufe, vasele nespălate, praful de pe fiecare suprafață. Când există atât de multă dezordine, nici nu știi de unde să începi curățarea și asta este o mare sursă de stres.

Când permiteți profesioniștilor să se ocupe de această sarcină, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lucrurile de care trebuie să vă ocupați. Îți eliberezi puțin din timpul tău, pe care îl poți folosi pentru a te odihni și a te relaxa sau pentru a te ocupa de alte priorități.

De asemenea, profesioniștii fac treaba mult mai bine. Pregătirea și experiența continuă le permit profesioniștilor să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile de curățare a caselor și chiar a spațiilor de lucru, pe diferite dimensiuni constant.

Chiar dacă aspirați podelele, ștergeți praful de pe suprafețe sau eliminați pânzele de păianjen din tavan, un profesionist cunoaște tehnicile adecvate pentru a îndepărta petele încăpățânate de pe covor și acumularea de praf pe zonele greu accesibile.

Ai nevoie de mult mai multă experiență pentru a avea grijă de cele mai dificile locuri din casa ta, iar un profesionist îți poate oferi asta.

Curățenie la domiciliu București – Ce trebuie știut înainte de a se începe curățenia?

Primul pas ar fi să scapi de toate obiectele din casa ta de care nu mai ai nevoie, pentru că ele ocupă locul pe care l-ai putea folosi pentru altceva și îți fac casa să pară mult mai îngrămădită și foarte mică. Îți recomandăm să arunci tot ce este vechi sau nu mai poate fi folosit, chiar dacă consideri că este o amintire prețioasă. Daca nu poți renunța la ceva, îl poți muta în garaj sau pod pentru a elibera spațiu, dar te vei lovi de aceste obiecte mai târziu și tot le vei arunca.

La fina, vei observa o casă mult mai organizată și liberă, chiar înainte de a trece la curățenia propriu-zisă. Sortarea hainelor este alt lucru extrem de important înainte de angajarea unei firme de curățenie la domiciliu din București. Fiecare haină trebuie să fie la locul ei pentru a nu împiedica oamenii să își facă treaba. Aceasta sortare a hainelor și a pantofilor este și în avantajul tău, pentru că echipa de curățenie va petrece mai puțin timp organizând, și mai mult timp curățând. O altă idee pentru a-ți aerisi dulapul, este să arunci sau să donezi hainele și pantofii mai vechi care ocupă loc inutil și sunt doar alte obiecte care adună praf și mizerie.

Operațiunile de curățenie la domiciliu includ de obicei ștergerea corpurilor de iluminat, a caloriferelor, a țevilor, a oglinzilor, curățarea mobilierului cu produse special concepute pentru fiecare tip de lemn, sticla, aluminiu, inox sau plastic, curățarea prizelor, a întrerupătoarelor și a plintelor. De asemenea, firma de curățenie se va asigura că îți spală fiecare încăpere, inclusiv baia și că le dezinfectează. În baie, te vei bucura de o chiuvetă, cadă și toaletă curată care arată la fel ca în prima zi când le-ai instalat.

Vei scăpa de grija de a aspira, pentru că îți va fi aspirată mocheta, la fel și covoarele dacă este cazul. După o discuție prealabila se pot efectua si alte servicii conform cerințelor dumneavoastră.

Prețurile nu sunt exagerate, pentru un apartament cu două camere vei da 350 lei, fără curățare interioara aragaz, frigider și hota, care se calculează separat în funcție de gradul de murdărie. Un apartament ceva mai mare, cere un preț mai ridicat, așa că dacă ai peste 3 camere, vei plăti între 600 și 900 lei, suprafețele mai mari se negociază în funcție de mărime si starea imobilului; curățenia generală fără curățare interioara aragaz, frigider și hotă, care se calculează separat în funcție de gradul de murdărie.

Poți scăpa de tot de grija curățeniei dacă îți faci un abonament cu o astfel de firma, lucru care este destul de costisitor, dar te scutește de bătaia de cap a curățeniei. Angajând agenți de curățare profesioniști, puteți fi siguri că locul este păstrat curat, astfel încât să țină alergenii și murdăria la depărtare. În afară de îndepărtarea murdăriei, produsele de curățat profesionale igienizează anumite zone din casa, cum ar fi toaleta, pentru a opri răspândirea bacteriilor și a virușilor și pentru a vă menține casa proaspătă și aerisită. Acest lucru este important mai ales dacă aveți copii acasă. Cu o casă curată, le puteți proteja sănătatea și vă puteți asigura că au un mediu sigur, care nu prezintă pericole.