Design interior și materiale pentru casa ta

Design interior și materiale

Pentru casa ta

Interior Design and Materials

Cu toții ne place o casă ordonată și organizată. O casă ideală are două lucruri principale, comoditatea și frumusețea. Cu un design interior adecvat, puteți obține confortul cu un aspect bun, dar acest lucru vă poate face o bătătură în buzunar.

Cu Constructorii, puteți avea idei și servicii excelente de design interior care vă vor transforma casa într-un mic paradis al vostru.

După o zi lungă de muncă sau de ședere afară, care nu ar vrea să se întoarcă acasă. O casă cu confort, organizare și design frumos vă poate spori încrederea și vă poate afecta modul în mare. Este esențial să știți despre designul interior și materialele pentru casă.

Fapte de reținut

despre design interior

Există câțiva factori de reținut pentru cel mai bun design interior. Acești factori vă vor ajuta să aveți idei despre așezarea mobilierului, așezarea lor, păstrarea unui spațiu suficient într-o cameră, ventilație adecvată și decorarea și luminile potrivite.

Center Table

Distanțarea și amplasarea corespunzătoare

Când există mai puțin spațiu în camera dvs. de zi sau în spațiul dvs. comun, s-ar putea să vă simțiți claustrofob. Uneori s-ar putea să ai chef să mergi în camera ta în timp ce gândești. În acest caz, zona adecvată este esențială. Pentru spațiu adecvat, amplasarea mobilierului și a altor lucruri trebuie să aibă suficientă distanță.

Asigurați-vă că canapelele, mesele, televizorul sau dulapul TV au suficient spațiu între ele. Nu supraîncărcați zona cu prea mult mobilier, astfel încât dormitorul sau spațiul de locuit ar putea părea dezordonat. Păstrați suficient spațiu pentru a vă plimba și a vă deplasa confortabil.

Așezați mobilierul unul de celălalt cel puțin 4ft până la 5ft. În acest fel, veți avea suficient spațiu pentru a merge. Încercați să evitați păstrarea spațiului îngust; murdăria s-ar putea aduna dacă locul este prea mic pentru a fi verificat și curățat.

Profesioniștii noștri sunt foarte pregătiți să vă ajute să vă configurați mobilierul și să creați suficient spațiu într-o cameră.

Ferestre și ventilație

Amplasarea ferestrelor dvs. este un factor vital. Cu toate acestea, face parte din arhitectură, dar mulți oameni fac unele greșeli comune. Alegerea poziției ferestrelor dvs. face parte din proiectarea prealabilă sau construirea unei case. Cu toate acestea, există cazuri în care oamenii păstrează mobilierul sau blocează ferestrele.

Asigurați-vă că ferestrele dvs. nu au nimic în avans, cel puțin aproape 10ft până la 15ft. Păstrați ferestrele deschise și lăsați lumina naturală să intre în casa dvs. Lumina și aerul sunt vitale pentru sănătatea ta.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le aveți este ventilația încrucișată, astfel încât aerul să curgă corect. Dacă vă blocați ferestrele, păstrarea obiectelor în față poate avea spațiu pentru a pătrunde lumina și aerul, dar fluxul liber de aer și lumină poate avea un obstacol.

Windows and ventilation
Lights

Lumini

Luminile sunt una dintre problemele esențiale ale amenajării interioare a casei. Cel mai bine este să aveți un astfel de design interior care să permită iluminarea naturală a luminii în timpul zilei. Noaptea depindem cu toții de lumini și lămpi. Dacă lămpile și luminile sunt puse în poziția corectă, nu va trebui să aprindeți luminile inutile și, de asemenea, arată bine.

Puneți luminile într-un astfel de loc care acoperă un loc mai larg. Uneori, candelabrele centrale sau lămpile suspendate funcționează pentru a ilumina o zonă mai largă. În funcție de arhitectura casei dvs., puteți găsi locurile perfecte pentru o lampă de iluminat sau o lumină de perete cu o umbră frumoasă.

Păstrați lămpile dacă nu doriți lumini fixe. Și pentru lămpi este înțelept să o păstrați la locul potrivit. Cel mai bun loc pentru lămpi este colțul camerei tale. Lămpile sunt lumini pe un suport, astfel încât păstrarea unei lămpi în centru poate avea riscul de a cădea

Dacă sunteți cititor de noapte, atunci puteți păstra oricând o lampă minunată lângă pat sau canapea. Puteți citi toată noaptea, ținând toate luminile stinse, cu excepția lămpilor și bucurându-vă de spațiul dvs. de lectură.

Decor

Pereții goi nu arată întotdeauna grozav; un portret de artă poate schimba întregul aspect al unui loc și poate scoate în evidență eleganța. Puteți umple mesele de colț goale cu o lampă sau o vază de flori. Lămpile vă pot ajuta să vă faceți casa să pară strălucitoare, dar o plantă pe o vază profitabilă vă poate afecta aerul.

Când împachetăm un perete cu prea multe fotografii, portrete sau lucrări de artă, nu este o idee bună pentru decorare. Puteți folosi vopsele extinse și portrete pe pereți mari, goi, pentru a face să arate frumos.

Nu atârna nicio lucrare în spatele mobilierului. În acest caz, va fi dificil să îl eliminați sau să îl înlocuiți sau veți întâmpina dificultăți în curățarea acestuia.

Folosirea plantelor pentru a decora o casă este o idee excelentă, deoarece plantele pot purifica aerul casei tale și arăta grozav.

Windows and ventilation

Există câteva idei pentru a vă decora casa cu arte sau imagini, aceste idei sunt:

Materiale pentru casă

design interior

Materialele pentru proiectarea interiorului joacă un rol semnificativ în casa ta, iar alegerea materialului potrivit va determina cât de bine va arăta casa ta. Sustenabilitatea materialului și aspectul materialului vă pot transforma casa într-una fericită mult timp până când îmbătrânesc sau aveți chef să o schimbați.

Interior Design and Materials

Aceste materiale sunt în tendințe pentru designul interior. În Constructorii, experții noștri pot oferi idei de proiectare excelente împreună cu personalizarea personală cu aceste materiale populare, iar materialele sunt:

Marmură

Marmura este un material popular pentru decorarea caselor de secole. Marmurele sunt rafinate și oferă un aspect minunat casei tale. Fiecare marmură este diferită una de cealaltă.
Marmura este folosită pe scară largă pentru blatul de bucătărie. Puteți folosi și marmură pentru măsuța de cafea, iar aceste baloane vor fi simbolul eleganței casei dumneavoastră. Marmura arată și ea grozav pe pereți. În cea mai mare parte puteți pune bile pe partea peretelui, dar nu pe peretele complet.

Metal

Metalele sunt utilizate pe scară largă ca rame de lumină sau pentru a încadra părți ale casei dvs. Oțelul și cuprul sunt cele mai populare metale utilizate pentru amenajarea interioară. 

Majoritatea designerilor amestecă cuprul cu alte elemente pentru un aspect strălucitor. Vă va costa mai puțin decât aurul sau argintul, dar valoarea estetică va fi echivalentă.

Lemn

Lemnul este un alt material obișnuit folosit în case. Am văzut o podea, pereți și tavan din lemn, dar există utilizarea suplimentară a lemnului. Mobilierul din lemn poate crește eleganța spațiului dvs. de locuit.
Uneori lemnul este folosit cu textura și culoarea naturală a acestuia. Uneori, dulgherul văruiește lemnul pentru a face mobilier de diferite culori pentru a-l face mai strălucitor.

Blană

Blana poate fi un plus excelent pentru ținuta casei tale. Puteți adăuga o pernă de blană sau o saltea sub pat. Adăugarea de blană în camera dvs. înseamnă că camera dvs. va arăta mai la modă. Este confortabil și vă va oferi o senzație premium în timp ce îl utilizați.

Adăugați plante

Odată cu fluxul de timp, devenim mai dependenți de tehnologie. Decalajul pe care l-am creat în viața noastră cu copaci și plante nu poate fi optimizat, dar putem găsi întotdeauna o modalitate de a reduce rata de daune.
Adăugarea de plante vă va reîmprospăta aerul casei. 

Aceasta este o idee minunată pentru a vă decora casa și a crea un mediu sănătos. Plantele de flori proaspete și o grădină interioară pot adăuga o schimbare semnificativă și un aspect minunat locului dvs.

Interior Tree

Dormitor

DESIGN INTERIOR

Dormitorul este zona noastră de relaxare. După o zi lungă de muncă, ne lăsăm corpurile să meargă pe tărâmul viselor pe pat, iar pentru asta este esențial un pat confortabil.

Iată câteva sfaturi pentru designul interiorului dormitorului pe care le sugerăm din experiența noastră. Constructoriiprovide acest serviciu pentru a vă face locul de relaxare un pic mai special. Să avem o idee despre ceea ce luăm în considerare în timp ce vă decorăm interiorul.

Interior For Bed room
Bed Room

Așternut

Alegerea unui pat confortabil este esențială, deoarece una dintre părțile esențiale ale zilei tale este petrecută pe pat. Credeți sau nu, o treime din viața noastră o petrecem dormind.
Puteți folosi o cearșaf din material moale, astfel încât să se simtă delicat pentru pielea dumneavoastră. Pentru acoperirea pernei, este în mod obișnuit să folosești o pernă de blană. O saltea moale vă poate face să simțiți că plutiți în aer și vă faceți ca patul să arate confortabil.
Cu o acoperire adecvată pentru pătură, cearșafurile potrivite, împreună cu o pernă excelentă, vor face ca patul dvs. să pară regal.
Materialul cadrului patului dvs. joacă, de asemenea, un rol în designul interior. Dacă patul tău este din lemn, poți asorta culoarea cu celelalte mobilier, iar dacă ai podele sau grinzi din lemn, este frumos. De asemenea, puteți alege alte culori care să potrivească și să coordoneze diferitele elemente ale dormitorului dvs.

Wardrobe

Dulap

Un dulap funcționează ca un dulap. Puteți proiecta un dulap după cerințele și comoditatea dvs. Puteți păstra obiectele de valoare, de asemenea, pune un seif în interior pentru a fi mai securizat.
Puteți să vă organizați pantofii și hainele și să le păstrați în dulap, astfel încât, atunci când vă treziți din somn, să vă atingeți hainele pentru a vă îndrepta spre muncă.
Puteți alege să aveți uși glisante sau uși articulate tradiționale și să fixați o oglindă cu una dintre ușile dulapului. Adăugarea unei oglinzi vă va permite să vă îmbrăcați și să vă pregătiți pentru orice se află în camera dvs.

Chair and table

Scaune sau scaun și masă 

Adăugați un loc de relaxare, cum ar fi divanul, fotoliul etc. Un dormitor nu este doar pentru dormit. Uneori s-ar putea să ai chef să bei o cafea și să stai în dormitor, urmărind câteva emisiuni la televizor. În acest caz, o măsuță de cafea și câteva locuri ar fi minunate.
Dacă aveți o canapea sau o canapea în cameră, atunci veți avea nevoie de oaspeți suplimentari, puteți permite oricui să se odihnească în camera dvs. Adesea, oaspeții pot veni și le place să discute în interiorul dormitorului tău. În acest caz, puteți utiliza și scaunele sau canapeaua și să vă păstrați patul ordonat.

Bed Sheet

Cortină sau nuanțe

Adăugarea unei perdele vă va permite să reduceți lumina care intră în camera dvs. Uneori, când lumina soarelui este prea mare, atunci puteți evita o lumină suplimentară care vă deranjează somnul. Atunci când aveți nevoie de mai multă lumină, puteți oricând să păstrați perdeaua deoparte sau să pliați umbrele.
Ajutorul nostru
Consultați site-ul nostru web și serviciile noastre aici. Vă putem ajuta să vă organizați mobilierul și să oferim un aspect excelent dormitorilor dvs. Toate serviciile noastre vin la un preț foarte accesibil.

Side Table

Mese laterale​

Măsuțele laterale sunt la îndemână și fac multe lucruri confortabile. Dacă sunteți cititor, vă puteți păstra oricând materialele de lectură pe masa laterală. Poate puteți pune și o lampă sau o fotografie pentru a face să arate bine și util.
Dacă există sertare, atunci vă puteți păstra lucrurile utile în interior. Cel mai bine este să amesteci și să asortezi elementele dormitorului tău. Dacă aveți un pat și o măsuță laterală din aceleași materiale și culori, va arăta ca un mobilier mare. Dacă celelalte elemente precum dulapuri, mese și scaune din același material, dormitorul dvs. va arăta mai elegant.

Masă

Cameră

Masele și scaunele de luat masa

Poziția mesei joacă un rol vital în crearea unui aspect elegant nu doar pentru locul specific, ci pentru întreaga casă. Dacă masa de luat masa este făcută din același material care se potrivește cu alte elemente ale casei tale, atunci ar arăta mai interesant.
Puteți adăuga o plantă în centrul mesei sau poate câteva lumânări. Cele mai bune mese sunt realizate din lemn masiv. Sunt durabile și simbolizează eleganța casei tale.
Puteți așeza masa lângă o fereastră sau sub lumină. Unii oameni țin masa lângă un raft în care pun cupele și farfuriile, astfel încât totul să rămână la îndemână.

Dining Table

Covor

Următorul lucru pe care îl puteți adăuga la mesele și scaunele dvs. este un covor. Un covor vă va permite să vă puneți picioarele pe confort, dar nu asta este; un covor va face ca sala de mese să arate fabulos. Fie că este o sală de mese franceză sau persană, un covor se potrivește fiecărui stil.

Light

Lumini

Dacă vă așezați masa lângă o fereastră, atunci veți avea lumini naturale ample. Pentru noapte, puteți pune o lumină centrală, astfel încât lumina să ajungă peste tot. Pentru decorarea suplimentară, puteți păstra și câteva lumânări în centrul mesei. O cină la lumina lumânărilor într-o sală de mese rafinată cu toți membrii familiei dvs. poate fi foarte plăcută.

Viaţă

Cameră

Materials

Choose your material

The best thing to do for a renovation of the living space is to choose the material. Excellent and long lush materials that match or match the other element of your home will give a perfect look to your living space. Make sure the pillows are comfortable.
Please make sure the covers are made of comfortable materials and add a little charm to our living room.

Art and decoration

Use art and decorations

You can use wonderful pieces of art to cover the wall. With excellent art and decoration, you can make your living room great. Keeping ceramic decor pieces or a vase of flowers works to give a rich look to your living space.

Central table

Masă centrală

Pentru un plus de confort, puteți adăuga o masă centrală sau o măsuță de cafea în camera dvs. de zi. Puteți păstra bolul cu floricele sau puteți lăsa piciorul pe masă. De asemenea, puteți utiliza masa pentru a păstra o piesă de decor sau poate o plantă.

Luxury Lamps

Lumini și lămpi

Planificarea camerei de zi lângă o fereastră poate oferi lumină suficientă în timpul zilei. Dar noaptea, luminile electrice sunt esențiale. Puteți folosi lămpi lângă canapele sau lămpi de perete. Puteți folosi lumini de neon pe perete sau puteți scrie ceva cu lumini pentru un aspect mai modern. Cea mai bună iluminare pentru o cameră de zi este să păstrezi un candelabru în centru pentru un aspect regal

obține

Ajutor profesional

Decorarea unei case sau realizarea designului perfect al casei poate fi o provocare dacă nu luați ajutor profesional. Este posibil să aveți toate mobilierele scumpe și alte accesorii și elemente, dar casa dvs. ar putea părea cam dezordonată.

În compania noastră Constructorii, oferim tot felul de servicii de proiectare interioară / exterioară. Poate fi un interior simplu al casei sau un conac sau chiar un apartament de lux. Avem experiență și designeri de interior calificați lucrează zi și noapte pentru a menține clienții noștri mulțumiți.

Puteți beneficia de toate serviciile utile și satisfăcătoare de la noi la un preț foarte accesibil. Ne vom asigura că casa ta se va simți mai acasă și ar arăta excelent.

Final

Cuvânt

„O casă nu este un loc; este un sentiment”, acesta este un citat celebru pentru că este adevărat că o casă nu este o casă atunci când nu te simți acasă. Ne propunem să transformăm casa ta în casa ta. Pentru aceasta, avem experți calificați și cu experiență care satisfac o gamă largă de clienți.

Clienții noștri ne-au dat încrederea că suntem suficient de competenți pentru a face față oricărei case atunci când vine vorba de amenajarea interioară. Ne putem asigura că, cu Constructorii, nu veți fi niciodată dezamăgiți.

ro_RORomână