Oferim servicii profesionale

TOTAL EFICIENT ȘI EFICIENT

“Introducere”

Construirea propriei case de vis cu un design superb este acum accesibilă pentru toată lumea. Toată lumea vrea să trăiască o viață magnifică într-o casă minunată. Lucrăm pentru a vă oferi această experiență prin serviciile noastre extraordinare de construcții.

Firma Constructii Case Bucuresti este unul dintre cele mai populare servicii de construcții furnizate cu sediul în București, România, oferim tot felul de servicii de construcții, inclusiv, construcții consolidate, lucrări misionare, lucrări de instalații sanitare, lucrări electrice, lucrări sanitare etc

Construirea caselor tale de vis

Avem experiență de lucru aprofundată în construcția de case, vile sau blocuri, construcții comerciale sau industriale, precum și design interior și exterior atractiv. Suntem experți în tencuială, tencuială, vopsire, prelucrare în București.

Inovația, creativitatea în această industrie este în creștere zi de zi. De obicei, consumatorii sunt oameni generali care investesc banii câștigați pentru a-și construi casa de vis pentru ei – acum dezvoltă un design împreună cu reținerea creativității și inovației pe care consumatorii o pot vedea în primul rând. Cu toate acestea, ei pot idoliza și experimenta liniștea și fericirea, folosind serviciile noastre.

Acum, conform anilor noștri de experiență, am văzut că fiecare își are gândurile în legătură cu casa unde vrea să-și petreacă viața. Pentru a livra designul bazat pe explicația lor despre visul lor este mult mai dificil să pornească de la o ardezie goală.

Build your dream house | contructiicivile.ro

Sperăm că designerii noștri sunt experimentați și creativi în înțelegerea gândurilor clientului pentru a produce designurile structurale și arhitecturale pentru ei. Punctul nostru de vânzare a utilizatorilor este că nu oferim un preț excesiv pentru serviciile noastre, precum și că oferim un serviciu de cea mai bună calitate, pe care consumatorii noștri sunt uimiți de a-și experimenta casa de vis.

Serviciul nostru include beton armat, zidărie, tencuială, vopsire și configurarea ferestrei din lemn, a ușii din lemn, a ferestrei din lemn și a ușii din lemn. Proiectele industriale și comerciale se află, de asemenea, în domeniile noastre de expertiză. Avem proiecte în derulare, iar unii dintre ei așteaptă să ajungă la proprietarii lor.

Dacă aveți întrebări, atunci ne puteți contacta și programa o întâlnire cu inginerii și arhitecții noștri cu experiență și puteți consulta proiectul cu aceștia. Cu toate acestea, nu este de mirare că mulți dintre oameni nu au planuri. Doar au doar un moment, împărtășește-l cu noi, îl vom transforma într-un proiect superb și vi-l vom oferi ca visul dvs. în mână în termenul hotărât. la contract.

HandyMan profesionist

De la evaluarea ventilatorului de eșapament la revizuirea spațiului mansardelor și curățarea bobinelor frigorifice pentru a vă oferi o viață sigură.

Servicii 24/7

Dacă vă aflați în situații de urgență, vă rugăm să nu vă faceți griji. Oferim servicii 24/7. Ori de câte ori apelați, vă oferim servicii.

Preț accesibil

Noi facem mai mult decât un serviciu de renovare - verificăm dacă aruncările care necesită atenție pentru a vă păstra în siguranță și pentru a vă economisi banii.

OBȚINEȚI-VĂ BLOCURILE DE PROIECTARE

Blocurile pentru diferite scopuri sunt acum utilizate de către oameni. Cu toate acestea, le place designul personalizat și au făcut blocuri pentru gazonul, arena exterioară a casei lor. Avem designeri personalizați doar pentru a servi clienții care au nevoie de asistență cu design exclusiv pentru blocurile lor. Contactați-ne pentru a discuta ce și cum doriți să fie blocurile dvs. Este complet gratuit și veți avea ocazia să discutați ideea dvs. cu designerii noștri de blocuri cu experiență.      

Expertiza noastră în industria construcțiilor

Firma Constructii Case Bucuresti este unul dintre cei mai experți constructie furnizor de servicii în București. Avem o vastă bază de clienți care sunt mulțumiți de serviciile noastre. Cu toate acestea, expertiza noastră este următoarea,

=> Avem experiență în activitatea de furnizor de servicii civile și de construcții de mai bine de 20 de ani acum.

=> Inginerii noștri sunt reputați ca cei mai buni ingineri din București.

=> Avem potențialul de a livra proiectul în conformitate cu cerințele clientului.

=> Suntem o companie optimizată de buget cu care clienții adesea adoră să lucreze.

=> Strategia noastră de expertiză și planificarea pentru fiecare proiect individual ne permite să livrăm proiectul conform acordului.

=> Inginerii noștri sunt prietenoși, dar profesioniști cu clienții, astfel încât clienții să poată lucra confortabil cu noi.

construction industry | contructiicivile.ro

“Avantajele proiectării clădirilor AcasăWithContructiicivile”

Serviciul nostru oferă calitatea supremă atât în inovația tehnică, cât și în cea structurală. Experții noștri de asistență logistică și ingineri experimentați sunt calificați pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri. Lucrăm în conformitate cu procesul nostru de lucru care ne face cu un pas înaintea tuturor celor din această industrie.

Cei șapte pași ai noștri proces pentru realizarea visului tău

Călătoria începe atunci când clientul nostru ne contactează sau reprezentantul nostru contactează clientul și programează o întâlnire cu noi. După începerea comunicării, procesul nostru inițiază proiectul cu fiecare client individual în care ne implicăm.

Discuție finală

În cadrul întâlnirii, vom discuta detaliile proiectului și vom numi un expert individual în structură și construcții, precum și un inginer proiectant, pentru a înțelege ce dorește clientul nostru. După ce am ascultat cererea clientului, le vom solicita să ne permită transmiterea unei propuneri.

Depunerea propunerii

După discuția finală și solicitarea propunerii, vom dezvolta o propunere conform recomandărilor clientului. Vom face propunerea noastră păstrând bugetul clientului, deoarece nu dorim ca clientul nostru să fie stresat din cauza bugetului. După elaborarea propunerii de către experții noștri, o vom analiza și vom finaliza propunerea înainte de transmitere. Odată ce încheiem propunerea, atunci vom trimite propunerea către clientul nostru și vom începe să comunicăm cu clientul nostru dacă există vreo personalizare pe care doresc să o reformuleze sau să o adauge sau să o elimine pe propunere.

Contractul

După depunerea propunerii, clientul va decide dacă ne va oferi proiectul sau nu. Vom sta la discuții și vom negocia bugetul dacă există vreun domeniu de aplicare sau solicitare din partea clientului. După negociere și finalizarea proiectului, vom pregăti un contract și vom semna ambele părți, precum și completăm toate formalitățile necesare.

Design - opțional

Proiectarea proiectului nu este obligatorie, clientul poate aranja designul sau putem face partea de proiectare dacă clientul dorește să îl facem. Cu toate acestea, pentru a începe lucrul în acțiune, avem nevoie de proiectarea structurii.

Montarea detaliilor de finisare

Oferim un plan detaliat de lucru, defalcarea fiecărei părți a procesului de construcție. Pentru ca clientul nostru să aibă o idee reală a progresului proiectului său de-a lungul timpului. Le oferim sugestii de design interior, exterior, recomandări de arhitectură pentru a face proiectul lor mai superb.

Procese interne

După ce toate considerentele de mai sus vor fi finalizate, atunci vom începe procesarea etapelor noastre interne pentru a începe proiectul cât mai curând posibil. Gestionarea tuturor tipurilor de echipamente, inclusiv transportul acestora, pregătirea inginerilor și o altă forță de muncă necesară este inclusă în procesul intern.

Procesul de construcție - durata

După finalizarea întregului proces anterior pentru a începe procesul de construcție, vom începe proiectul în acțiune. Vom actualiza clientul nostru la fiecare etapă a progresului proiectului. Deci acel client nu trebuie să-și facă griji cu privire la modul în care se derulează proiectele lor. Este esențial să urmăriți progresul, deoarece livrați proiectul la timp și nimeni nu se poate descurca fără monitorizare.

Contactați-ne dacă aveți un proiect de casă, comercial sau industrial

Pentru a completa formularul de contact de mai jos va dura mai puțin de câteva minute. Echipa noastră CSR va răspunde la întrebarea dvs. cât mai curând posibil. Vă vom contacta, de asemenea, în termen de trei zile lucrătoare pentru a vă asculta proiectul. Dacă este posibil, vom organiza o întâlnire cu dvs. pentru a putea continua discuția profesional.

 

Cel mai bun și accesibil

Firma Constructii Case Bucuresti—Casă La Roșu, Casă La Cheie