Blog

House Cleaning

7 Cel mai bun și mai eficientă în Way Pentru rapidă Casa Cleaning

” O casă este făcută cu pereți și grinzi; o casă este făcută cu dragoste și vise .”

Este un citat popular al lui Ralph Waldo Emerson despre casă și cât de mult ne place și, mai mult decât atât, iubim mai mult o casă curată. Cu toate acestea, curățenia casei poate fi puțin dureroasă după o zi lungă de muncă. În timpul weekendului, este sfâșietor să sacrifici relaxarea pentru a lucra din nou.

Știați că există multe modalități de a vă curăța casa fără a depune mult efort și a petrece mult timp? Uneori, persoanele care nu au experiență în această problemă pot întâmpina dificultăți chiar și pentru a începe. De aceea, în acest articol vom oferi toate detaliile despre curățarea unei case pas cu pas.

Veți ști de unde să începeți, ce să folosiți și de unde să terminați. Deci, să începem .

7 Sfaturi și trucuri utile pentru curățarea casei

Iată care sunt etapele procesului de curățare rapidă și eficientă a casei. Înainte de a trece în trepte, vom vedea cum să ne pregătim, deoarece există puține obiecte, produse și instrumente de care avem nevoie.

MATERIALE NECESARE

 • Mătură
 • Pulverizează praful
 • vacuum Cleaner
 • Cleanwood Floor Cleaner
 • Detergenți sau agenți de curățare
 • Pânză din microfibră
 • Curatator de baie
 • Curatator de toalete
 • Servețele de hârtie
 • Perie de toaleta
 • Curățitor sticlă
 • Burete
 • Cleanwood Floor Cleaner

Acestea sunt aparatele pentru curăarea casei cu eficiență, iar acum vom sări spre pașii de curățare rapidă a casei.

Sfat-1: Dispuneți de un sistem organizat pentru curățarea casei

Creați o diagramă a procesului de curățare. De exemplu, doriți să începeți să ridicați lucruri de pe podea și să le păstrați la locul potrivit. Apoi, puteți începe să îndepărtați praful cu un praf și să curățați mobilierul meselor și apoi să mergeți la curățarea podelei.

Dacă acesta este procesul dvs., îl puteți face în fiecare cameră sau porțiune a casei dvs. pentru a nu mai trebui să fugiți din nou în același loc.

Sfat-2: Păstrați instrumentele lângă dvs.

Păstrați toate instrumentele de curățare, produsele și orice altceva lângă dvs., astfel încât să puteți găsi totul la îndemâna dvs. Dacă nu vă păstrați dispozitivele lângă dvs., va trebui să luați instrumentele și să vă întoarceți, iar acest proces poate continua.

Puteți păstra totul într – o găleată sau pus pe o curea tâmplari sau șorț t ; o transporta instrumentele necesare. În acest fel, nu va trebui să alergi înainte și înapoi pentru a aduce instrumentele. Prin urmare, acest proces vă va ajuta să economisiți timp și energie.

Sfat-3: începeți de sus și terminați de jos

Când mergeți la curățare, nu începeți dintr-un loc aleatoriu, deoarece pornirea dintr-un loc aleatoriu nu va face curățarea în mod eficient . De exemplu, dacă vă curățați masa și curățați masa, doriți să curățați tavanul, atunci praful și murdăria vor cădea și vă vor murdări din nou masa.

Deci, cel mai bun mod este să începeți cu tavanul, să curățați ventilatorul de tavan și luminile. Uneori există pânză de păianjen și haine de praf care se adună, le curăță, iar murdăria și praful cad pe pământ. Mai târziu, puteți începe să prăjiți mesele și alte mobilier. Dacă există un pat în camera dvs., atunci este mai bine să-l acoperiți.

Acum, când ați terminat de curățat mobilierul, murdăria și praful sunt toate pe podea. Prin urmare, este timpul să curățați podeaua . Y ou poate utiliza VCA ta u um curat, mătură, și mai târziu utilizați detergent sau agent de curățare pentru a curăța podeaua.

Sfat-4: Curățarea ferestrei

Curățarea geamurilor poate suna ușor, dar nu este atât de ușoară pe cât crezi în realitate. Mulți oameni curăță adesea geamurile cu apă și săpun și găsesc urme de apă acolo. Asta înseamnă că curățenia nu a fost adecvată.

Majoritatea oamenilor fac un lucru greșit în timp ce curăță o fereastră. Folosesc o cârpă din microfibră, burete sau racletă în cercuri în timp ce biciuiește. Curățarea în cercuri va lăsa pete.

La început, puneți o picătură de detergent de spălat vase într-un galon de apă. Apoi utilizați acea soluție pentru a curăța sticla. Veți vedea spumele și bulele și apoi veți folosi apă cu racletă pe verticală.

Dacă utilizați o cârpă din microfibră , utilizați-o orizontal. În acest fel, veți găsi că geamurile sunt strălucitoare și curate.

Sfat-5: îndepărtați praful înainte de a utiliza un produs de curățare

Înainte de a începe o curățare umedă, ceea ce înseamnă curățarea cu mopuri și detergenți sau săpunuri sau chiar pulverizați lucrurile curate cu un praf și o mătură. De exemplu , dacă curățați o masă, îndepărtați praful de pe masă cu un praf de pene. Când masa este scăpată de praf, folosiți pulverizatoare și cârpe din microfibră pentru ao curăța în continuare.

Să presupunem că ați descoperit că praful și depunerile altor particule necesită o curățare mai dificilă; nu folosiți plumbul. Mai întâi, utilizați cârpe și lichide de curățat și apoi folosiți un plafon pentru a-l îndepărta complet.

Și pentru podea, folosiți o mătură și adunați praful și murdăria, apoi curățați-o și curățați-vă podeaua de praf și murdărie la început. Apoi folosiți un mop pentru a curăța podeaua și folosiți un produs de curățare adecvat. Puteți utiliza un produs de curățare dezinfectant pentru pardoselile din dale sau mozaic pentru pardoselile din lemn.

Curățanii vor elimina orice acumulări încăpățânate și apoi îi puteți oferi o mătură de revizie sau puteți folosi un aspirator. Acest proces vă va ajuta să curățați totul corect.

Sfat-6: Curățați grăsimea din bucătărie

Curățarea grăsimii din bucătărie poate fi uneori foarte dificilă, dar atunci când există voință, nu există. Există un detergent eficient pentru curățarea grăsimilor care ajută la curățarea foarte ușoară a grăsimii. Puneți o lingură de detergent într-un galon cu apă.

Înainte de amestecare, asigurați-vă că apa este caldă și apoi aplicați această soluție de apă caldă și detergent în locurile de curățare. Oferiți o frecare bună cu un burete sau cârpe din microfibră. Dacă există pete mai dure, puteți amesteca un pic de bicarbonat de sodiu.

Apoi, în pasul următor, clătiți locul cu apă fierbinte limpede pentru a îndepărta detergentul și murdăria rămasă. Asigurați-vă că îl curățați suficient de ușor pentru a provoca zgârieturi și pete sau pentru a decolora finisajul dulapului de bucătărie și alte lucruri.

Sfat-7: Curățarea toaletei

Folosiți detergenți obișnuiți sau detergenți pentru a curăța plăcile cu cârpe din microfibră. Curățați oricum doriți și clătiți detergentul rămas cu apă. Când rulați murdăria și matrițele, încercați să puneți puțin presiune și să curățați.

Pentru mucegaiurile încăpățânate care se adună după vârstele de scăldat și depozite de apă, puteți utiliza peroxid de hidrogen în sticla de pulverizare. Pulverizați soluția de peroxid de hidrogen pe matrițe sau mucegai și lăsați-o să rămână timp de 5 până la zece minute. Mai târziu, începeți să le frecați cu un scrub sau un burete și spălați-le cu apă limpede.

Pentru uz de toaletă, curățător de toaletă și le puteți folosi și în lighean. Puneți detergent de toaletă noaptea și folosiți peria. Apoi lăsați-l să rămână timp de 4 până la 5 ore și apoi spălați-l mai târziu.

Dacă doriți să curățați peria suplimentar, o dată înainte de a spăla. Același proces este util pentru bazin sau chiuvetă.

Cuvântul final s

Acum știți cele mai bune și mai eficiente modalități de curățare rapidă a casei. O casă nu este o casă, ci un centru de amintiri și o bancă de sentimente. Cel mai bun sentiment de o zi este când vii acasă înapoi de la o zi lungă la locul de muncă și de odihnă în cele din urmă ne la ore o mine, nimic nu se simte mai bine decât AC slabă, organizat, și acasă ordonat.

Pentru a vă menține casa ordonată, puteți folosi sfaturile de mai sus și puteți face o curățare rapidă o dată, astfel încât să nu fiți nevoit să faceți o curățare profundă. Când curățați o casă din când în când, praful și murdăria nu se vor aduna și curățarea ar fi mai confortabilă.

Faceți din curățenia casei o parte a rutinei și păstrați-vă curățenia și curățenia .

Leave a comment

en_USEnglish