Firma Curatenie Bucuresti Servicii

Curățarea și igienizarea casei în mod regulat sunt necesare, deoarece traiul într-un spațiu murdar poate provoca alergii, infecții ale pielii și probleme respiratorii severe. Studiile sugerează că locuințele care au fost curățate în mod obișnuit au o calitate mai bună a aerului interior, locuitorii fiind mai sănătoși fizic și mai puțin stresați.

Un mediu curat în casă este ideal pentru sănătatea locuitorilor, deoarece îi împiedică să se îmbolnăvească des, ceea ce ajută la menținerea productivității lor la locul de muncă.

Casele curate au mai puțină dezordine fapt care înseamnă că sunt mai sigure decât cele murdare, deoarece casele pline de lucruri prezintă un risc mai mare de pericole pentru siguranță, cum ar fi incendiile caselor și răsturnarea lucrurilor. În plus, cu o curățare regulată și organizare a casei este esențială măcar o dată pe lună.

Să angajezi o firmă de curățenie te poate scăpa de un mare stres, dar totuși există anumite întrebări la care ai nevoie de un răspuns.

Cum Să Curățați Parchetul Laminat

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Cât costă serviciile de curățenie?

O firmă de curățenie a apartamentelor din București poate cere diferite prețuri. Pentru curățarea unui apartament cu două camere, se plătesc 280 lei, iar pentru un apartament cu trei camere 380 lei pe ședință. Dacă apartamentul este mai mare, se vor plăti 450 lei pentru maximum 110 mp.  de multe ori, aceste prețuri variază și depind de gradul de mizerie din casă, sau de grăsimea de pe aragaz, de exemplu.

Avantajele Curateniei Birouri

Trebuie să am propriile soluții și produse de curățat?

De obicei, firmele au propriile soluții, pentru ca lucrează doar cu cele profesionale. Acest lucru se datorează faptului că agenții de curățare sunt instruiți în utilizarea în siguranță a propriilor consumabile și echipamente și știu că vor avea tot ce au nevoie pentru a vă curăța casa în mod corespunzător.

Trebuie să fiu prezent atunci când vine firma de curățenie?

De cele mai multe ori este nevoie ca proprietarul să fie prezent atunci când ajunge firma de curățenie, pentru a le deschide și a le prezenta casa. Folosiți timpul pe care îl economisiți pentru priorități- jocuri creative, educație, timp în familie sau doar relaxare. Când echipa se ocupă de nevoile dumneavoastră, de curățenie a casei, puteți folosi timpul pe care l-ați economisit pentru orice activitate vă place – chiar și doar să vă relaxați, să citiți sau să vă uitați la spectacolele preferate într-o casă total curată și să vă bucurați de faptul că totul sa întâmplat fără ca tu să ridici un deget.

Ce să faci când AC Compresor nu este de lucru B ut ventilator este Running

Există beneficii pentru clienții fideli?

Clienții fideli vor beneficia întotdeauna de oferte, cum ar fi curățenie gratuită o dată la ceva timp. Nimic nu este mai important decât sănătatea ta și a familiei tale. Deși nu vă puteți proteja pe deplin de orice boală, pot fi luate anumite măsuri de precauție pentru a reduce șansele de a vă îmbolnăvi. O astfel de măsură este menținerea unui mediu de viață curat și sănătos. Acest lucru se datorează faptului că lipsa curățării înseamnă că nu vă dezinfectați casa, ceea ce, la rândul său, crește riscul de îmbolnăvire sau boală pentru toți membrii casei. Mai mult, praful este o cauză foarte frecventă pentru răceli, tuse, crize de astm, probleme respiratorii și diferite tipuri de alergii.

Se pot crea abonamente de curățenie?

În cazul unui abonament cu firma de curățenie, prețul va fi mai scăzut. Profitați de oportunitatea de a vă îndrepta atenția spre ce contează cu adevărat cât timp echipa lucrează o dată pe lună, sau chiar și mai rar, în funcție de abonamentul ales. Acesta are incluse trei ședințe în care profesioniștii se vor asigura că locuința ta arată ca și nouă.

Curățarea covoarelor
House Cleaning

Există discounturi pentru mai multe ședințe de curățenie?

Un discount se va aplica la achiziționarea mai multor ședințe, pentru că acest lucru dovedește fidelitatea clientului. Cincisprezece la sută din valoare ședinței va scădea, dacă alegeți patru ședințe. Indiferent cât de bine frecați sau cât de des scoateți produsul de curățat pentru a menține covoarele arătând bine, nu există un substitut pentru curățarea profundă și temeinică.

Adăugați servicii profesionale de curățenie la programul de întreținere a locuinței, pentru ca ei să se poată ocupa de sarcinile dificile , de la menținerea ferestrelor strălucitoare, până la curățarea plăcilor și a pietrei. Au instrumente, produse de curățat și sisteme potrivite pentru a vă menține întreaga casă proaspătă și curată.

La ce oră vine echipa de curățenie?

De multe ori aceste echipe nu au program fix, așa că se vor adapta nevoilor dumneavoastră. Este un lucru important de ținut minte că este în dezavantaj ca acest proces să se întâmple prea târziu, pentru că echipa nu va avea timpul necesar să se focuseze pe ceea ce trebuie să fie curățat foarte bine, ci vor avea timp doar pentru o curățenie la suprafață, care nu va avea efectul dorit. Deci este recomandat ca acest proces să înceapă cât de devreme se poate, eventual la ora 9, pentru a avea o zi întreagă la dispoziție.

Cele mai bune modalități de curățare a jgheaburilor
Easiest Steps for Carpet Cleaning Process

Ce se întâmplă atunci când un obiect este degradat în timpul serviciului?

Este important ca firma de curățenie să fie anunțată înainte de a începe, dacă se află un obiect valoros în casă, deși scopul lor nu este să vă strice obiectele, ci să le curețe corespunzător, fără a-și asuma aceste riscuri, pe care eventual le-ar plăti.

Toți avem vieți foarte, foarte ocupate. Găsirea timpului petrecut cu familia este mai greu ca niciodată. Mai degrabă decât să petrecem weekendul cu aspirarea și spălarea, este recomandat să vă folosiți timpul liber pentru ceea ce este important – familia dumneavoastră. Faceți o excursie de o zi, vizitați un muzeu, mergeți la un film, parc sau orice altă activitate de care toată lumea din familie se bucură și veniți acasă pentru a vă găsi întreaga casă complet nouă.

Poate fi dificil să aranjați suficient timp în familie – mai ales atunci când aveți o listă de treburi de finalizat. În lumea noastră a devenit și mai dificil să petrecem suficient timp împreună. Când adăugați nevoia de mop, aspirare, praf și curățare, tot ce doriți să faceți este să vă odihniți.

Obțineți gratuit o idee despre construcția de case din lemn

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț accesibil. Puteți obține oricând o idee gratuită de la noi, dacă vă confundați. Serviciul nostru de asistență pentru clienți este deschis 24/7 pentru a vă răspunde la întrebări. În afară de asta, ne puteți trimite și prin e-mail la contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna lângă dvs. pentru a vă ajuta în toate modurile posibile, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.