Firma de Constructii și Know about Different Structures

Firma de Constructii și Know about Different Structures

Fie că este vorba i s n ew sau clădire veche sau renovare, meșteri de construcții sunt implicate în toate site – urile. Masoneria, Tigla, pictura , sau de lucru electrice s , există multe meserii. Construcții, renovări, amenajări, aceste firme de construcții / firmă de construcții sunt, în toate etapele, actori cheie în industria construcțiilor.

Dar, înainte de a intra în această chestiune, trebuie să știți bine despre firma de construcții. Să lucrăm împreună pentru a vă atinge obiectivul! Noi, în acest articol, vă vom spune tot ce trebuie să știți, împreună cu câteva sfaturi pentru a vă ușura căutarea.

Începem!

Obiectivele unui Firma de constructii

Obiectivul principal al fiecărei firme de construcții este de a oferi un serviciu de calitate. Angajatorul ar trebui să primească serviciul, pentru care l-a angajat, în termenul stabilit de ambele părți. Este convenabil să rețineți că pot exista variații între lucrarea planificată și cea executată la un moment dat. Cu toate acestea, aceste variații trebuie să fie minime, notificate în mod obligatoriu clientului, precum și acceptate de ambele părți.

Un alt obiectiv pe care fiecare companie de construcții trebuie să îl aibă întotdeauna în vedere este sănătatea și siguranța la locul de muncă. Ei trebuie să o facă cu grija specială a tuturor celor implicați în executarea lucrărilor.

Pentru a îndeplini astfel de obiective importante, în general, acest tip de companie are o structură organizațională de diferite unități. Cel mai important: operațiuni, finanțe și marketing.

Fiecare dintre ei va fi în mod special responsabil pentru:

 • Planificați și planificați logistica proiectului.
 • Formulați bugetul pentru fiecare proiect de lucru, luând în considerare forța de muncă, materialele și toate cheltuielile necesare pentru finalizarea cu succes.
 • Marketingul produselor și serviciilor dvs.

Funcțiile companiilor de construcții

Pentru a îndeplini obiectivele lor, firmele de construcții trebuie să îndeplinească l unele dintre următoarele funcții:

 • Realizați o schiță de prezentare a lucrării și prezentați-o clientului.
 • Efectuați modificările necesare în această schiță dacă este solicitat de client.
 • Primiți autorizație de la client pentru a începe executarea lucrării, urmând planul de livrare și timpii.
 • Ajustați timpii, etapele și sarcinile, în caz de variații cu planul inițial.

Lucrări tipice ale unei companii de construcții

Activitatea acestor companii constă în esență din:

 • Lucrări de construcții: rezidențiale, comerciale, industriale, lucrări publice, instituționale.
 • Restaurări.
 • Reformele.

De Asemenea Puteți Citi: Renovare Apartament 2 Camere

Care sunt factorii de care aveți nevoie pentru a verifica atunci când căutați o companie de construcții?

Iată câteva sfaturi pe care credem că le pot fi utile atunci când alegeți cea mai bună firmă de construcții:

1. Sanatate si siguranta

Orice companie de construcții bună va avea documentația și aprobarea corespunzătoare a autorităților competente în ceea ce privește sănătatea și siguranța. În cazul în care acestea oferă sa fety, acesta va fi ușor pentru a evita orice incidente nefericite în viitor.

1. Sediul fizic

Ca o completare, este important să puteți vizita birourile unde ar avea loc proiectul dvs. de construcție. Cunoașterea „față în față” a persoanelor care vor fi în spatele muncii tale va fi esențială pentru evaluarea genică a încrederii de care ai nevoie.

2. Experiență și referințe

Verificați datele despre traiectoria companiei . Acest lucru vă va ajuta să evaluați puterea și fiabilitatea afacerii. De asemenea, cereți referințe cu privire la alte proiecte pe care le-au întreprins pentru a-și vedea nivelul de profesionalism. D eterminați dacă este aproape de ceea ce căutați. Dacă vă este la îndemână, discutați cu clienții anteriori pentru a afla dacă compania a respectat acordul . Verificați cum a fost experiența lor.

3. Permise și asigurări.

Verificați dacă compania care vă va oferi servicii de construcții are:

 • O politică de risc,
 • Permisele municipale de lucru și că este la curent cu Ministerul Finanțelor.

O companie care îndeplinește aceste cerințe vă va oferi mai multă siguranță . Și astfel, ei evita problemele cauzate de lipsa de responsabilitate a persoanei sau companiei responsabile.

4. Contract.

O companie serioasă vă va oferi semnarea unui contract care specifică responsabilitățile ambelor părți. Lucrul fără un document de acest tip între ele ar putea pune în pericol finalizarea și securitatea proiectului dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că nu veți avea un sprijin pentru a cere rezultatul convenit.

5. Preț.

Prețurile mici pot fi tentante! Alegerea unui profesionist care să vă ofere un preț semnificativ mai mic decât media este suspectă. Acest lucru ar putea duce la probleme în viitor. Defecte în muncă, materiale de proastă calitate , și defalcări sunt doar câteva dintre consecințele pe care ar putea confrunta.

6. Suport și garanție.

Pentru a măsura soliditatea unei companii, experiența ei de ani poate fi o bună referință și garanția pe care o oferă clienților săi în timpul și după finalizarea proiectului. Pentru siguranță și liniște, aveți încredere într-o companie care își asumă responsabilitatea pentru lucrări pe tot parcursul procesului de construcție.

Cum alegeți o companie de încredere?

Așa cum am menționat mai devreme, seriozitatea companiei, capacitatea de a citi și de a evalua recenziile sunt alte elemente importante în ridicarea unei companii de construcții.

Vorbim și despre viteză, adesea subestimată. Viteza este esențială pentru limitarea costurilor forței de muncă; cu toate acestea, nu trebuie să compromită calitatea rezultatului. Uneori este de preferat să nu accelerați ritmul șantierului. Acest lucru este important pentru a finaliza toate intervențiile în cel mai bun mod posibil.

Claritatea estimării este la fel de fundamentală. Este adesea gratuit ca compania să elibereze, detaliind toate costurile care trebuie suportate. Numai în acest mod este posibil să aveți o imagine de ansamblu destul de precisă, fără a găsi cheltuieli neplăcute atunci când lucrările au început.

Solicitarea portofoliului de lucru anterior al companiei de construcții este, de asemenea, o modalitate bună de a-l evalua înainte de a-l alege.

Vizualizarea lucrărilor anterioare vă permite să vedeți dacă se acordă atenție detaliilor . Pregătirea tehnică și rezultatul final – să le puteți găsi toate în lucrările anterioare .

Nu subestimăm distanța întreprinderii de construcții de șantier.

De fapt, angajarea unei companii locale vă permite să economisiți costurile de apel și de călătorie. Mai mult, vă permite să aveți asistență dedicată. Asta pentru că trebuie să luați în considerare costurile pentru orice permise pe care compania nu le are.

Importanța comunicării cu echipa de construcții

Comunicarea cu echipa de construcție este vitală pentru un proces de construcție de succes .

Comunicarea între membrii echipei asigură o colaborare pozitivă. Când comunică, tind să aducă rezultate bune. De asemenea, vor avea nevoie de mai puțin timp pentru a finaliza proiectul.

De asemenea, comunicarea între echipa de construcție și client este de asemenea importantă.

Un simplu telefon ne poate da o idee despre nivelul de servicii pentru clienți oferit de companie . Dar este, de asemenea, important să revizuiți mass-media acolo unde au o prezență, cum ar fi site-ul web și rețelele sociale. Un site modern încărcat cu informații valoroase pentru client poate fi un semn bun . O actualizare constantă a rețelelor lor sociale și atenția lor prin aceste mijloace sunt cruciale pentru companie .

Verdictul final

Alegerea firmei de construcții / firmă de construcții este o fază crucială pentru succesul proiectului dumneavoastră. De fapt, este tot ceea ce separă ideea, designul visului tău, de realitatea reală. Diferența dintre un design frumos și casa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna este decisă chiar acum, așa că asigură-te că ajungi pregătit în acest punct.