Fix rapid și ușor pentru peria dvs. de curățare

Fix rapid și ușor pentru peria dvs. de curățare

Curățarea unei perii este foarte importantă, deoarece are legătură cu igiena. Dacă nu le curățați în mod regulat, trebuie să le găsiți murdare și improprii pentru reutilizarea lor. Imaginați-vă că achiziționați o perie și doriți să o utilizați pe termen lung. Cu toate acestea, nu doriți să-l irosiți în foarte scurt timp.

Așadar, în această legătură, este posibil să căutați modalități de remediere a unei perii de curățare. Pentru a ști în detalii, continuați să citiți.

Diferite tipuri de perii

Folosim multe tipuri de perii în viața noastră de zi cu zi. Peria de curățare este folosită mai ales pentru baie, bucătărie, podea și alte servicii grele. Chiar și sunt folosite pentru a curăța unele locuri unde intrarea în alte elemente este dificilă. Alte forme de perii de curățare sunt următoarele.

Perii mici de curățare

Periile mici de curățare sunt utile în unele locuri unde curățarea este dificilă precum colțurile, sticlele de plastic și altele. Puteți găsi pe piață mici. Ele sunt următoarele.

Perii de sticlă

Periile pentru sticle sunt foarte utile, în special în locurile în care zona este îngustă și lungă precum sticla de apă, ghiveciul cu flori și multe alte articole care sunt lungi și înguste.

Perii de bobină

Este folosit mai ales pentru curățarea bobinei de partea din spate a frigiderului. Este cel mai frecvent în viața noastră de zi cu zi. Cu greu găsim nicio casă în care nu o vedem.

Perii de scurgere

Este folosit mai ales pentru curățarea butonului împreună cu sistemul percolator. Este lung și subțire de privit.

Perii de aerisire uscător

Acest tip de perie este utilizat pentru a îndepărta clientul care este adunat în scamei prinse. Este flexibil și este periculos în natură.

Acestea sunt cele mai comune pe care le găsim în viața noastră de zi cu zi. Mai mult, podeaua, baia, praful și periile de bucătărie sunt cele mai frecvente de care suntem dependenți de ele.

Sfaturi pentru a repara peria de curățare

Folosim periile în fiecare zi în diverse scopuri din viața noastră de zi cu zi. Atunci când vă puneți problema să le remediați sau să le curățați, cel mai probabil că vă încadrați într-o problemă. Curățarea lor este cel mai probabil întrebarea complexă dacă nu știți modul corect de a repara periile de curățare.

Cu greu vă gândiți la curățarea lor, dar este necesar să faceți pentru problema dvs. de sănătate. Aici veți ști sfaturile pentru a vă curăța periile nu numai pentru probleme de lungă durată, dar și pentru probleme de sănătate. Înainte de a începe să le remediați sau să le curățați, trebuie să cunoașteți câteva fapte. Apoi, mergeți pentru curățarea adâncimii.

Problema pe care trebuie să o știți

Înainte de a începe orice muncă, trebuie să știți ceea ce utilizați peria dvs. în fiecare zi de multe ori. Nu știți faptul că câți germeni și bacterii și-au făcut casa asupra lor.

De ce este necesar să curățați?

Uneori simțiți că nu este necesar să curățați periuța de dinți. Însă ar trebui să se știe cu toții că, dacă vă păstrați periuțele de dinți rămân necurate, acesta poate împiedica mai târziu. Când vă spălați pe dinți cu asta, există șanse mari să vă infectați de bacterii. Deși te speli pe gură cu apă, rămâne acolo. Aceasta reprezintă șansa de a fi afectat de răceală sau gripă.

De ce să-l curăț?

Unele perii precum părul și machiajul par mai puține șanse de transmitere a bolii. Amândoi iau ulei din corpul nostru, indiferent dacă îl primește de la corpul nostru sau uleiul pe care îl folosim la corpul nostru. Acest ulei din nou înapoi la păr sau corp. Astfel, periile reprezintă o șansă de a fi afectate. Deci, trebuie să le curățați pentru a reduce creșterea bacteriilor și îl menține sănătos pentru a putea folosi din nou.

Cât de des ar trebui să curățați?

Depinde de tipurile de perie pe care le folosești. În general, o perie de păr ar trebui să fie curată o dată pe lună. Expertul spune că ar trebui să îl curățați mai mult decât o dată pentru a obține un rezultat mai bun. În continuare, când vine vorba de peria de mistreț, aveți nevoie de mai multă întreținere pentru a proteja produsul construit. Periuța de dinți trebuie să se schimbe la fiecare trei-patru luni. În cazul curățării, trebuie să îl curățați în fiecare săptămână pentru a preveni creșterea bacteriilor.

Peria de machiaj trebuie curățată o dată pe lună, dacă nu o folosiți pe ochi. Un produs precum pulberea sau fardul de ochi ar trebui spălat de două ori pe lună. În cazul tenului de machiaj sau a periei de față, trebuie să îl curățați o dată într-o săptămână.

Perii de fixare sau de curățare

Nu este necesar să spunem importanța curățării periilor, decât să cunoaștem modul de învățare a sfaturilor pentru curățarea periilor. Nu mai pierdem timpul, să învățăm sfaturile pentru curățarea periilor.

Perii din plastic sau metal

Dacă peria dvs. are o minge de păr mare care nu se mișcă deloc, încercați să o coaxați înainte de a le tăia cu senzori. Luând dungi mici, devine ușor și scoate-le din perii. Modul în care fixați depinde de materialul pe care îl utilizați pe perii.

Puteți începe curățarea luând un amestec de agent de curățare într-un bol mare. La început, rotiți peria periilor în apă și lăsați-o să absoarbă în loc să o scufunde. Să nu fie mai mult de un minut. Folosiți degetul pentru a-l spăla și folosiți puterea bancară pentru a obține un rezultat mai bun. Apoi uscați-l în aer. În această legătură, peruca poate fi o opțiune mai bună.

Perie de lemn

Ai înclinat modul de curățare a lor. Curățarea periei de lemn este la fel de similară cu altele. Trebuie să curățați celula uscată, mai târziu după spălarea celorlalte părți ale acesteia. Încercați să nu dați mai multă apă mânerului acestora. Este posibil să creeze deteriorarea periei. Spălați peria cu amestecul adecvat și nu o scufundați în apă. Folosește-ți degetul pentru a-l spăla și usca mai târziu la aer.

Perie de mistreț

Pentru o spălare corectă, trebuie să selectați ingredientul potrivit pentru a vă curăța peria de peri. Urmați doar pașii simpli pentru curățarea acesteia.

  • Curăța pieptene larg
  • Utilizați șampon pentru ingredient
  • Spălați-l cu apă caldă
  • Ulterior uscați-le cu prosop

Pensula de machiaj

Ar trebui să vă spălați peria de machiaj cu apă caldă și curată. Nu uitați să nu înmuiați peria în întregime, deoarece există șansa de a descompune adezivul care le ține peria. Folosiți degetul în partea de sus a acestuia, deoarece peria umedă va fi curățată rapid.

Puteți să vă spălați pe dvs. urmând aceste sfaturi și este foarte important, deoarece este legat de problema de sănătate.

Aducere aminte

Cu greu, nu găsim nicio zi în care nu folosim perii. De dimineață până seara undeva, folosim orice tip de ele. Ar trebui să vă curățați întotdeauna în mod regulat, deoarece este strâns legat de problema noastră de sănătate. Le puteți repara sau spăla urmând aceste sfaturi.

ro_RORomână