Gard Ieftin Și Frumos Pentru Curtea Dvs De Acasă

Gard Ieftin Și Frumos Pentru Curtea Dvs De Acasă

Gardurile funcționează ca un obstacol pentru a ține animalele nedorite departe de curtea ta și pentru a asigura siguranța adăpostului tău. De asemenea, te salvează pe tine și curtea ta de vecinii tăi spionați. Sau, dacă copiii tăi sunt mici și nu îi poți urmări 24 de ore, gardul tău te va salva de orice incident nefericit.

Și, cel mai important, casa ta arată mai atractivă și mai frumoasă cu un gard frumos. Există servicii de garduri scumpe, precum și cele ieftine. Dacă sunteți în căutarea unor garduri la prețuri accesibile, probabil că aveți nevoie de materiale precum metale, vinil etc.

Acest articol se va concentra pe gardurile ieftine, dar frumoase, pe care le puteți instala în jurul curții dvs. Asadar, poti alege cel mai bun perete pentru casa ta in functie de buget.

Idei de garduri ieftine și frumoase pentru curtea ta

Garma poate fi costisitoare uneori. Cu toate acestea, vă puteți transforma curtea într-una frumoasă cu câteva idei creative.

Iată câteva idei pe care le puteți implementa în timp ce faceți garduri.

Pin tratat:

Pinewoods este o scândură din lemn tratat chimic sub presiune. Se pune în direcție verticală sau orizontală, ținându-se împotriva prăbușirilor și dăunătorilor. Costă o fracțiune din prețul lemnului de esență tare natural rezistent la putregai, cum ar fi cedru sau sequoia.

Lemnurile tratate nu se deformează după instalare. Lemnul va aluneca cu ușurință din poziție odată ce este în pământ. Costă între 12 și 19 USD pe picior liniar instalat.

Za:

Vergile de lanț sunt unul dintre cele mai bune garduri economice pentru curți mari. Acesta cuprinde fire groase din oțel care sunt îndoite și agățate. Există spații de doi până la trei inci între fire. Deci, are mai puțină intimitate decât gardurile solide.

Dar îi ține pe hoții și pe alți străini departe de gard în timp ce animalele dvs. de companie sunt în siguranță în interiorul gardului. Aspectul zalelor nu este bun, dar puteți planta niște plante de bani cu creștere rapidă sau alte plante pentru a le face să arate superb.

Deci, planta va acoperi gardul și va arăta ca o grădină. De asemenea, puteți agăța câteva tablouri murale pentru a le face mai atractive.

Costă mic. Costul este de la 10 la 20 USD pe picior liniar.

Fier forjat:

Gardurile din fier forjat sunt un pic de fortăreață proiectate, dând o atmosferă de stil vechi de un secol. Aspectul fierului forjat este mai mult conceput ca o proprietate italiană. Gardul este subțire și orientat vertical. Este fabricat din putregai și rezistent la răsucire – un amestec de fier cu conținut scăzut de carbon. Șinele gardurilor din fier forjat sunt realizate la distanță de centimetri.

Sunt disponibile două tipuri de fier forjat. Veți obține un gard din fier forjat ieftin cu fier negru simplu. Și dacă doriți gard zincat sau zincat, prețul va fi mare. Dar, în medie, per picior liniar costă între 24 USD și 32 USD.

Sârmă ghimpată:

Sârma ghimpată este un gard mai puțin costisitor dacă doriți să vă protejați animalele de prădători, cum ar fi lupii și coioții. Trei până la cinci niveluri sunt de obicei extinse paralel între aliajul dintr-un gard de sârmă ghimpată. Și stâlpii din aliaj sau stâlpii din lemn sunt montați la colțuri pentru a prinde firul în jurul curții.

Gardurile de sarma ghimpata pot fi folosite numai in interiorul zonei rurale. Prețul este de 1,50 USD până la 2 USD pe picior liniar.

Sârmă de porc:

Firele de porc sunt o opțiune bună la un cost scăzut pentru a marca limita curții și a îngrădi animalele de companie iubite. Proprietarii de case care caută garduri prietenoase cu bugetul pot încerca acest material pentru a instala garduri și pentru a asigura siguranța limitei lor.

Pentru gardurile de sârmă de porc, se folosesc de obicei fire metalice rigide. Sârma este întinsă într-un model de grilă peste un șir de rame din lemn de esență tare. Peretele folosește mai puțin lemn pentru a stropi gardul cu un aspect mai atrăgător. Folosiți niște sequoia pentru a face aspectul generos.

Prețul pe picior liniar variază doar de la 3 USD la 5 USD.

gard electric:

Gardul electric a câștigat popularitate în rândul proprietarilor datorită prețului scăzut și sistemului normal. De asemenea, ajută la prevenirea animalelor și grădinilor tale mici de prădători nedoriți.

Gardurile electrice au nevoie doar de un transmițător cu receptor și fire de sârmă. Șuvițele ar trebui să se întindă, unind stâlpii de lemn. Gardurile electrice sunt securizate deoarece furnizează impulsuri de înaltă tensiune atunci când firul este rupt.

Dar aceste tipuri de garduri sunt permise și doar în zonele rurale. Deci, locul trebuie să fie liber de autostrăzi.

Costul este de la 1 USD la 6 USD pe picior liniar.

Palet:

Dacă nu vă permiteți un gard din lemn, ar trebui să încercați un palet, este gratuit în diferite locuri, cum ar fi creșe, șantiere și altele.

Puteți instala paleți fie pe verticală, fie pe orizontală. Dar aveți nevoie de stâlpi de paleți verticali pentru a-l instala. Din nou, paleții dvs. pot avea sau nu nevoie de spațiu pentru a le lega.

Paleții care poartă sigla Convenției internaționale pentru protecția plantelor (IPPC) indică faptul că sunt tratați termic pentru a împiedica răspândirea insectelor și a bolilor plantelor.

Sina despicata:

Gardurile cu șine split au fost folosite în ferme și ferme de ani de zile, iar acesta este modalitatea tradițională de a marca limita proprietății în ferme și ferme. Șinele împărțite și-au făcut drum spre multe stiluri arhitecturale, cum ar fi casele în stil sud-vest.

Gardurile șinelor despicate sunt făcute din bușteni de lemn precum cedru sau castan. Acești bușteni sunt tăiați în „șine” cu lungime și apoi îngrămădiți pe orizontală, conectându-i cu stâlpi lungi sau scurti direcționați vertical.

Fiecare șină are un spațiu de minim opt până la zece inci între ele. Aceasta înseamnă că instalarea gardului necesită mai puține materiale, ceea ce înseamnă că va costa mai puțin decât alte garduri scumpe.

Costul este de la 10 la 20 USD pe picior liniar.

Picheta:

Unul dintre cele mai accesibile și ieftine garduri este un gard de pichete, iar acesta este o emblemă persistentă a visului american și constă din pichete de gard vertical. Pichetele au o distanță de unu până la trei inci între ele. Și sunt legate cu șine orizontale în partea de sus și de jos.

O casă colonială sau meșteșugărească poate beneficia de diverse garduri atrăgătoare. Prețul este de doar 5 USD până la 10 USD pe picior liniar.

ureche de câine:

Gardurile despre care am discutat deja mai sus sunt perfecte pentru casele din perioada renașterii coloniale, deoarece aceste garduri au forme curbe inversate. Gardurile pentru urechi pentru câini sunt mai scurte decât stâlpii de gard, deoarece panourile de gard sunt mai scurte, ceea ce face unele variații în vedere.

Vederea cu garduri pentru câini arată estetică. Panoul de gard al urechii câinelui este diferit de alte panouri, așa că aveți nevoie de niște gravuri detaliate în lemn pentru a realiza înălțimile exacte ale panourilor de lemn. Acest lucru a costat puțin mai mult decât pichetele obișnuite.

Un gard pentru urechi de câine costă între 15 și 20 USD pe picior liniar.

Top cu zăbrele:

Blatul cu zăbrele este un fel de gard răsucit pe lemn masiv sau tare. Un gard cu zăbrele este cel mai bun pentru casele reginei Anne și din țara franceză.

Un model de intersectare de cadru subțire din șipcă realizat din lemn sau metal este partea superioară a zăbrelei. Șipca este astfel așezată pe partea superioară a unui gard scurt din lemn masiv, permițând luminii soarelui să păstreze vederea în aer liber. Alăturat, limitează aspectul nedorit al pietonilor.

Blatul cu zăbrele servește și ca spalier pentru cățăratul viilor din zonă. Partea uimitoare este că zăbrelele cuprinde mici șipci de panouri de gard din lemn decât panouri de lemn de dimensiune completă. Deci, costul este mai mic decât un gard standard din lemn de înălțime completă.

Pe picior liniar, partea superioară a zăbrelei costă între 15 și 20 USD.

Privet:

Gardurile vii de ligustre fac garduri de ligustre. Acest tip de gard este mult dorit în degetele mari verzi – acest tufiș semi-veșnic verde are înălțimea de la patru până la zece picioare sau mai mult. Mărimea depinde de specie.

Puteți să plantați acest lucru în toată curtea și să îl aranjați după gustul dvs. Costul pe picior liniar este de la 1 la 2 USD.

Dafin pătat:

Dafinul pătat este un fel de plantă stufoasă. Frunzele sunt verzi cu urme galbene sau maro. Această plantă rezistentă ajută atât la poluarea aerului, cât și la vânturile purtătoare de sare și face ca planta să fie bine dorită și populară, mai ales în zonele cu o calitate slabă a aerului și în regiunile de coastă.

Planta crește de la șase până la zece picioare lungime când sunt mature. Deci, este cel mai bine pentru singurătatea din curte, cu o pată de culoare. Prețul este de la 8 la 9 USD pe picior liniar.

Bambus:

Bambusul este cel mai bun pentru casele tropicale moderne sau bungalow din California. Bambusul este înalt ca mărime. Este de la plantele familiei de iarbă, dar îți schimbă aspectul casei într-unul dramatic.

Bambusul crește până la 10 până la 50 de picioare înălțime sau chiar mai mult. Oferă nuanțe bune cu mult confort în spațiul exterior. De asemenea, bambusul poate crește uneori rapid, dominând curtea și limita. Deci, alegeți o varietate de cluster care formează mici movile.

Prețul gardului de bambus este de la 3 la 6 USD pe picior liniar.

tisa:

Tisa este o alegere excelentă atât pentru zonele mohorâte, cât și pentru cele însorite. Tisa este un arbust cu creștere foarte lentă, dar rezistentă, durează ani pentru a atinge înălțimea maturității. În general, poate avea patru până la douăzeci de picioare înălțime, în funcție de specie.

Prețul este de la 5 la 6 USD pe picior liniar.

Gard ondulat:

Gardurile din carton ondulat sunt materiale ieftine și ușor de găsit dacă sunteți în căutarea unei alternative ieftine. Le puteți folosi pentru a obține o atmosferă retro sau le puteți picta pentru a da un aspect modern.

Prețul gardurilor ondulate este de la 15 la 20 USD pe 16 picioare pătrate.

Gard de beton:

Dacă vă preocupă mai mult confidențialitatea și securitatea dvs., gardurile din beton sunt cea mai bună alternativă pentru dvs., cu costuri reduse și rezultate eficiente. Puteți folosi beton pur deoarece este destul de ieftin. Prețul pentru 80 de lire de beton este de doar 5 USD până la 10 USD.

Dacă doriți ceva design, adăugați elemente de cărămidă sau lemn pentru a face gardul mai elegant. Pentru a instala acest tip de gard, trebuie să apelați o dată la un profesionist, mărind costul.

Reciclați resturile:

Dacă doriți ceva ecologic, probabil că ar trebui să aruncați o privire în depozitul dvs. pentru câteva materiale de reciclare care sunt și ele ieftine. Puteți folosi orice, cum ar fi foi de metal vechi, bucăți solide de garduri vechi de lemn etc.

Nu te costa nimic dar iti ofera un aspect placut daca il pictezi frumos. Pentru a atașa toate piesele, este posibil să aveți nevoie doar de niște cuie.

Concluzie

Gardurile sunt o necesitate pentru a vă salva curtea frumoasă, animalele de companie și copiii. Indiferent de aspectul pe care îl alegeți pentru casa și curtea dvs. interioară, gardul din jurul curții dvs. va face atmosfera elegantă și frumoasă.

Și în sfârșit, gardul vă protejează securitatea pe care nu o puteți compromite. Gardul din jurul graniței vă face să vă simțiți în siguranță și să nu vă vătămați.