Gratar caramida: Aflați despre design și obțineți idei

Gratar caramida: Aflați despre design și obțineți idei

Dacă intenționați să decorați o stație de grătar în aer liber, sunteți în locul potrivit. Uneori, adăugarea unor favoruri suplimentare la stația de grătar poate schimba aspectul curții tale. Acesta este modul în care vă va face pe dumneavoastră și pe persoana iubită să vă simțiți foarte speciali și, astfel, băieți, puteți face amintiri uimitoare împreună.

Indiferent dacă utilizați un grătar pe gaz sau pe lemne, trebuie să construiți corespunzător grătarul exterior din cărămidă. Prin urmare, este posibil să aveți nevoie de câteva idei și modele pe care le puteți încorpora.

Aici vom vorbi despre cele mai bune stiluri și idei din care vă puteți inspira. Am pus și câteva idei de înfrumusețare pentru grătarele tale din cărămidă la sfârșit.

5 idei elegante pentru o stație de grătar din cărămidă în aer liber:

Când construiți o stație de grătar din cărămidă în aer liber, este posibil să căutați câteva idei de design. Există diferite tipuri de modele moderne și estetice.

Dar aici, ne vom concentra pe niște stații de grătar din cărămidă în aer liber luxoase și uimitoare. Deci, fără alte plăți, să discutăm ideile de design:

1. Gratar de baza de caramida:

Cu toate acestea, este de bază; din nou, unii oameni aleg acest stil pentru un aspect cool și minimal. Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de stații de grătar din cărămidă pe care le vedeți în curtea casei.

Nu este nimic special în acest stil simplu, dar poți alege acest stil dacă vrei un aspect minimal și simplist.

Mai ales când aveți un buget redus, este posibil să nu aveți suficient buget pentru a angaja un designer care să vă proiecteze stația de grătar. În acest caz, puteți alege acest stil. Acest stil este foarte ușor de construit, iar orice om de mână îl poate construi cu cărămizi și beton.

2. Stație de grătar din cărămidă cu arc:

Această idee de design este ca și stația de bază pentru grătar din cărămidă, dar vei construi un arc suplimentar aici. Un stil diferit va da un aspect foarte bun stației dvs. de grătar. Dacă puteți instala o evacuare a fumului, arcul va ajuta la evacuarea fumului din stația de grătar.

Procesul de instalare a unui arc este, de asemenea, foarte ușor. Puteți folosi cărămidă și beton pentru a construi partea superioară a arcului. După construirea acesteia, poate fi necesar să instalați evacuarea fumului. De asemenea, veți găsi pe piață diverse tipuri de evacuare a fumului. Trebuie să alegi unul care să se potrivească cu stilul și designul tău.

3. Statie de gratar caramida cu cuptor pentru pizza si tandoor:

O stație exterioară nu va fi finalizată decât dacă devine utilizabilă pentru dvs. De aceea trebuie să adăugați câteva extensii prin care să îl puteți face utilizabil și productiv. Există diferite tipuri de extensii de grătar pe care le puteți folosi.

Printre acestea, puteți instala un cuptor pentru pizza și un tandoor. Dacă doriți să instalați cuptorul pentru pizza, aveți nevoie de puțin spațiu pentru a-l instala. Poate fi necesar să goliți spațiu pentru a-l configura corect.

Pe de altă parte, puteți instala tandoor-ul oriunde în stația de grătar. Indiferent unde îl plasați, trebuie să vă asigurați că se potrivește cu întreaga temă și stil de design.

4. Stație de grătar din cărămidă cu masă laterală:

Atunci când alegeți un design pentru stația de grătar din cărămidă, trebuie să păstrați și o măsuță suplimentară în minte. Acum puteți pune întrebarea, de ce aveți nevoie de o masă laterală în stația de grătar? Răspunsul este foarte simplu. Când utilizați acea stație de grătar, poate fi necesar să lucrați cu multe lucruri.

Lucrul în acea stație de grătar nu ar fi ușor dacă nu ai avea o masă laterală. De aceea, concentrarea asupra designului mesei laterale este extrem de importantă. Dacă ai suficient spațiu în curtea gării, poți păstra și puțin spațiu pentru scaune și o masă.

5. Stație temporară de grătar DIY:

Să presupunem că nu ai suficient spațiu în curte pentru a construi o întreagă stație de grătar. În astfel de cazuri, puteți construi singur o stație temporară de grătar. În stația temporară de grătar poți face și tot ce vrei.

Dacă intenționați să construiți o stație temporară de grătar din cărămidă DIY, vă puteți întreba cum puteți construi stația de grătar. Oricine poate face independent o stație temporară de grătar urmând anumiți pași simpli.

Iată pașii pe care îi puteți urma:

  • Alegeți un loc potrivit:

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un loc potrivit pentru a instala stația de grătar din cărămidă. Poate fi curtea casei, acoperișului sau grădinii tale. Indiferent de loc, trebuie să vă asigurați că zona este suficient de deschisă pentru a construi stația de grătar.

  • Adună niște cărămidă:

Dacă încercați să construiți o stație de grătar din cărămidă, poate fi necesar să adunați câteva cărămizi. Puteți face temporar o formă dreptunghiulară sau pătrată cu acele cărămizi când aveți cărămizile. După aceea, trebuie să dai cu ușurință acele cărămizi o anumită înălțime pentru a lucra pe acea stație de grătar.

  • Instalați un grătar sau tigaie pentru grătar:

În această etapă, trebuie să instalați un grătar sau o tigaie pentru grătar în partea de sus a stației de grătar. Trebuie să vă asigurați că ați instalat ferm grătarul la grătar.

Deci, când pui ceva mai greu, nu se va prăbuși. Aveți nevoie doar de niște cărbune aprins pentru a vă grăta mâncarea când le puteți instala împreună.

Cum poți înfrumuseța stația de grătar în aer liber?

Pentru a oferi o privire impresionantă stației de grătar în aer liber, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face. Puteți adăuga câteva dulapuri de bucătărie suplimentare și, de asemenea, puteți fi creativ cu plante și vopsele.

Indiferent ce veți face pentru a vă decora stația de grătar, trebuie să aveți o anumită idee înainte de a o face.

Iată câteva idei comune care vă pot ajuta să înfrumusețați stația de grătar în aer liber:

1. Puteți adăuga un raft deasupra capului:

Această idee de decorare este foarte comună și populară în întreaga lume. Din nou, când instalați un raft deasupra stației de grătar, veți schimba aspectul stației de grătar. Și puteți folosi raftul de deasupra în mai multe scopuri.

De exemplu, îl puteți decora cu plante naturale sau le puteți folosi ca dulapuri. Pentru a instala rafturi deasupra stației de grătar, trebuie să găsiți un spațiu paralel curat deasupra stației de grătar. După aceea, puteți instala un raft din lemn sau oțel. Ambele vor fi potrivite pentru rafturi deasupra capului.

2. Încercați să decorați cu multe plante:

Verdele este întotdeauna o culoare mai bună pentru cei care iubesc aspectul natural. Iar atunci când este o bucătărie exterioară sau o stație de grătar, joacă un rol semnificativ în înfrumusețarea designului. Puteți folosi fie plante naturale, fie plante artificiale pentru a vă decora stația de grătar. Ambele vor fi potrivite pentru înfrumusețarea stației dumneavoastră de grătar.

Dar, important, trebuie să rețineți că, dacă folosiți plante naturale, trebuie să le întrețineți. Trebuie să udați des plantele. Dar atunci când folosești plante artificiale, este mult mai ușor de întreținut în timp ce faci aceeași treabă ca și plantele naturale.

3. Instalați un șemineu confortabil:

O altă idee pentru a vă decora stația de grătar, puteți amenaja un șemineu confortabil. Mai ales când este iarnă, un șemineu poate fi un lucru uimitor. Un șemineu vă poate încălzi în timp ce vă veți bucura de mâncare în noaptea rece și înghețată.

Un șemineu confortabil vă oferă, de asemenea, o atmosferă retro și ruginită stației dvs. de grătar. Când se potrivește cu mediul înconjurător, vă puteți bucura de mâncare și puteți simți mediul înconjurător. Puteți construi șemineul folosind cărămidă și beton. De asemenea, puteți face un mic studiu pentru a obține un aspect super impresionant înainte de a instala un șemineu confortabil.

4. Instalați niște lumini:

Stația de grătar nu vă va oferi vibrații proaspete și distractive până când sau dacă nu instalați niște lumini în stația de grătar. În cele mai multe cazuri, vă veți bucura de grătar seara, dacă nu există lumină, este posibil să nu obțineți acel vibe distractiv.

Pentru a instala lumini în stația de grătar, puteți alege lumina ambientală sau reflectorul. Ambele vor fi potrivite pentru o stație de grătar. Dar tipurile și cantitatea de lumini vor depinde de designul și spațiul pe care îl utilizați. Ambientul sau reflectoarele vor schimba mediul stației dumneavoastră de grătar.

Concluzie:

În aceste zile, toată lumea încearcă să aibă stația de grătar în interiorul casei lor. Dar, datorită planificării și proiectării adecvate, este posibil să nu poată construi o stație de grătar așa cum se așteptau. Puteți urmări modelele și stilurile menționate mai sus dacă sunteți și voi unul dintre ele.

Designul menționat mai sus este doar câteva idei de bază și comune. Există, de asemenea, diverse idei de design și puteți explora internetul pentru a afla mai multe despre ele. Sperăm că această scriere te-a ajutat să înveți ideile de bază de design despre stațiile de grătar din cărămidă.