izolatie exterioara

Procesul de Îzolare Exterioară: Ultimul Ghid Pentru Începători

O izolare perete exterior sistem oferă un izolat, protejat si exterioara decorativa de casa ta. Este o soluție bună pentru îmbunătățirea izolației clădirii și reducerea pierderilor de căldură. ‘ M ost interesant lucru este, vei putea cu ușurință să – l instalați tine . Aici , în acest articol , vom efectua o discuție detaliată o f procesul de izolatie exterioara.

Procesul de Îzolare a Peretilor Exteriori

Procesul de izolare a pereților exteriori este un pic dificil . Cu toate acestea , am am încercat să ma k e procesul de ușor pentru tine. Aici vă oferim pas cu pas procesul de izolare a pereților exteriori.

Testarea Randării

În prima etapă a procesului de instalare exterioara izolatie de perete, aveți nevoie pentru a testa tencuielii care a existat în peretele . Verificați dacă randarea este suficient de puternică pentru a aplica direct pentru a reda pe ea sau nu.

Dacă redarea dvs. este suficient de puternică , veți putea face cu ușurință pasul principal al izolației exterioare a pereților. Dacă nu este ; apoi , trebuie să îl scoateți înainte de a instala izolația.

Demontarea și Reglarea Conductelor

După testarea render și remov ing – l să – l însușească , aveți nevoie pentru a verifica conductelor clădirii . Trebuie să îndepărtați sau să extindeți conductele de deșeuri și conductele de sol departe de pereți . Acesta va permite să lucrați cu construirea dvs. n Atur aliat atunci când yo u sunt instalarea izolației exterioare.

Protejarea Windows

Aici, va trebui, de asemenea, să utilizați o anumită protecție pentru ușile și ferestrele casei dvs. Folosiți un strat protector deasupra ferestrelor și ușilor, astfel încât acestea să poată preveni deteriorarea în timpul procesului de instalare a izolației exterioare a pereților .

Citește Și: Citiți despre BCA vs Brick: Ghidul Pentru Începători Finali

Montarea unei Piste de Start

D ecide unde va începe instalarea izolației de perete , deoarece , în general , izolație de perete exterior nu ajunge la sol . Se pornește de la câteva , în ches sau picioare de mai sus . Acesta va fi punctul de plecare și , în acea poziție, va fi instalată pista de pornire . De asemenea, va fi folosit pentru a se potrivi cu mărgele. Deci, la început , selectați o poziție avantajoasă și faceți toate aceste lucruri.

Instalarea Plăcilor Îzolante

După instalarea pistei de pornire , puteți acum s tarta instalarea plăcilor de izolație pe perete. Aplicați un strat de adeziv pe toate plăcile și lipiți-le pe perete .

Vei avea diferite tipuri O f perete de bord izolație opțiuni în piață. Dintre acestea , L oose – izolație de umplere, C ellulose izolație panou spumă rigidă, F izolație iberglass, R izolație ockwool , și așa mai departe sunt cele mai populare.

Puteți alege oricare dintre acestea în funcție de preferință și cerință. Veți putea cu ușurință să o selectați pe cea mai favorabilă pentru dvs. După instalarea placa de izolație pe tine r de perete, acum este timpul să fișier de pe marginile panourilor de un zăngănit.

Dacă ajunge o ușă win dow , trebuie să tăiați placa pentru a se potrivi în jurul lor. Aici, trebuie să vă asigurați că suprafața este complet plană.

Adăugarea unor Fixări Mecanice

Cu adeziv, trebuie să adăugați câteva fixări mecanice, astfel încât peretele dvs. să fie sigur în sezonul ploios . Puteți ciocan b oards dacă credeți requir ed . Este important pentru menținerea plăcilor în siguranță și , în același timp , va oferi peretelui un aspect bun.

Adăugarea de Margele

În acest pas, trebuie să adăugați margele de colț și să opriți margele. Se va ține strâns dvs. de izolație și fixați în jurul ușilor, ferestrelor , și alte obstacole , și în același timp , se va asigura că izolația nu va atinge alte materiale pe perete.

Citește Și: Idei si Caracteristici ale Tavanului Extensibil

Adăugarea de Mesh și Redare

După ce ați instalat plăci și margele pe perete, aveți nevoie de două straturi de randuri cu proprietăți de consolidare . Aici, trebuie să aplicați o plasă din fibră de sticlă între cele două straturi de randare.

Aplicarea Grundului

După aplicarea plăcii din fibră de sticlă și a redării, trebuie să aplicați grund pe ea. Primer are granule , și ajută finala face să fie blocat pe totul. Aici grundul ar trebui să aibă aceeași culoare cu randarea finală, astfel încât să nu apară culori.

Aplicarea Randării Finale

Acum este timpul să aplicați randarea finală. Această redare finală este ultimul strat din procesul de instalare. Asta înseamnă că este foarte important să alegeți culoarea care vă place cel mai mult, deoarece va fi în afara clădirii dvs. Deci, Nu ‘ t aplica orice culoare sau textura de randare vă va folosi în finală face.

Reinstalarea Conductelor

Acum procesul este aproape terminat. Trebuie doar să reinstalați conductele pe care le-ați eliminat în prima etapă a acestui proces. O ne lucru notabil este că ar fi cel mai bine să facă acest pas , după o câteva ore de la finalizarea etapei anterioare.

Oricum, după finalizarea acestui proces, verificați dacă pervazul ferestrei poate avea nevoie de o adâncime sau nu. Am f tu nu „ t nevoie de ea , atunci, că “ e tot pentru tine. Dacă aveți nevoie, trebuie să vă extindeți pervazul înainte de ao utiliza.

Principalele 6 Beneficii ale Îzolației Exterioare pe Perete

Avem o mulțime de avantaje dacă le aveți. Iată avantajele utilizării acestui lucru în casa ta,

Îmbunătățește Performanța Termică

E izolație de perete xternal îmbunătățește performanța termică a vă r acasă din două părți . În primul rând, aceasta reduce pierderile de căldură , care înseamnă căldura care există în casa ta . Și în al doilea rând , aceasta va împiedica rece să vină în la casa ta. Făcând aceste două lucruri, veți obține o temperatură bună pentru viața dvs.

Confortabil

De fapt, la sfârșitul zilei, aveți nevoie de o destinație în care să stați liniștit. Această destinație este, evident, casa ta. Deci, este o necesitate să fii casa ta confortabilă pentru tine.

Dacă aveți izolație exterioară a pereților în casa dvs., veți obține acel loc confortabil . În zilele noastre, oamenii cheltuiesc un milion de dolari pentru confort. Aici obțineți acest lucru la un cost foarte mic.

Cost Scăzut

Dacă utilizați un aparat de aer condiționat pentru a avea o temperatură perfectă , trebuie să plătiți o sumă imensă de bani . În același timp, nu este sigur că veți obține suficientă izolație.

Dar, dacă instalați izolație de perete în casa dvs., aceasta va oferi o izolare mult mai bună la o rată foarte ieftină, deoarece știți că costul izolației exterioare nu este atât de mare. Deci, cel mai bine va fi dacă instalați aceasta în loc să instalați orice aparat de aer condiționat.

Mediu Sănătos

Cel mai mult aer conditionat e sunt conduse de energie electrică și de a utiliza un agent frigorific , care are multe efecte negative asupra mediului. Acesta contribuie la încălzirea globală și epuizarea de ozon e strat. Conform cercetărilor, am constatat că , în 2050, 25% din încălzirea globală va fi cauzată de aerul condiționat.

Sperăm că ați înțeles cât de rău este un aparat de aer condiționat pentru lumea noastră. Dar aici, dacă utilizați izolație exterioară în casa dvs. în locul aparatului de aer condiționat, acesta vă va oferi același serviciu fără a face rău.

Reducerea Nivelului de Zgomot

Instalarea izolației exterioare mult mai mare decât un perete normal de previne sunetul exterior în mod semnificativ de la vin la casa ta. De asemenea, crește e pacea în casa ta.

Casă mai Valoroasă

Dacă îl aveți în casă, acesta va adăuga mai multă valoare proprietății dvs. Când îl vindeți, veți obține un preț mai mare de la potențialul cumpărător al casei dvs.

Linia de Fund

E xter de perete Nal proces de izolare face posibilă pentru a obține o acasă izolat , fără a utiliza orice aparate. Credem că este o soluție inteligentă pentru rece, care se potriveste mediului b ecause de aer condiționat are un ver impact negativ asupra mediului y. Deci, dacă doriți să obțineți o lume bună și sănătoasă, ar trebui să încercați acest lucru. Ei bine , în acest articol, v-am oferit ghidul final pentru începători cu privire la procesul de izolare exterioară. Dacă urmați întregul proces exact în același mod pe care l-am dat aici , îl veți face cu ușurință singur. Din nou, dacă aveți vreo confuzie cu privire la acest proces, nu ezitați să întrebați în secțiunea de comentarii.