Wooden House

Cum să -ți faci casa din lemn să dureze pentru totdeauna?

Ați cumpărat o casă de lemn , sau de gândire de a construi o? Ei bine, după cum se dovedește , un număr mare de oameni rămân confuzi cu privire la fiabilitatea lemnului ca material ideal pentru construcții . Deci, aici ” , e una pentru tine.

Cu o îngrijire adecvată, o casă din lemn poate avea o durată de viață de aproximativ 150 de ani sau mai mult. Dacă întrebați un arhitect cu experiență, eu „ m sigur că “ d confirmă faptul că lemnul își păstrează atâta timp cât cărămidă sau piatră cladd ing clădiri cu întreținerea dreapta.

Din fericire, am ‘ m de gând să împărtăși cele mai bune experiențe meu de utilizare a lemnului pentru construirea de case. În acest articol, eu sunt schimbul de sfaturile mele dovedit că ” te voi ajuta exact cum a face casa din lemn ultima pentru totdeauna. Sfaturile mele vă vor ajuta să vă împiedicați să cheltuiți mai mult și să vă concentrați mai mult pe obținerea de mai mult dintr-o achiziție unică.

List de sfaturi dovedit pentru a menține lemn casa invincibil pentru totdeauna:

Putem ilustra câteva aspecte pozitive despre lemn. Este ” E ecologic, rezistenta, rigiditate, finisaj din lemn natural, și multe altele. Dar cea mai mare slăbiciune a lemnului este că ” e predispus la putrezire, de expansiune de umiditate, și combustibilitate.

Din păcate, lemnul începe să se descompună dacă păstrează 20% sau mai multă umiditate pe o perioadă lungă de timp. Următoarele modalități vă vor ajuta să preveniți umezeala și să vă faceți casa din lemn de durată.

1. Alegeți materialele din lemn corecte pentru construcție

Înainte chiar să vă gândiți să construiți un ho me din lemn , asigurați-vă că faceți o listă a materialelor care pot salva viața casei dvs. din lemn . Deci, planificarea în avans este foarte importantă aici. De asemenea, ar trebui să consultați un profesionist pentru sfaturi cu privire la cel mai bun tip de lemn pentru construcții, în funcție de starea vremii din zona de locuit .

Știți că umezeala este cel mai grav dușman al clădirilor din lemn care provoacă daune pe termen lung. Așadar, alegerea celui mai bun tip de lemn este cea mai importantă pentru o casă de lungă durată. Deci, asigurați-vă că nu reduceți costul aici.

2. Reduceți expunerea la elemente corozive rapide

Nu este întotdeauna posibilă reducerea expunerii elementelor care se descompun rapid. Dar , dacă se poate construi o casă într – o poziție adăpostită, Nu ‘ ezita să ia această opțiune. Poziționarea casei într-un loc retras elimină șansele de a fi expus la multă umiditate. Acest lucru ajută la reținerea lemnului pe termen lung.

Expunerea îndelungată la umiditate creează mucegaiuri și ciuperci care accelerează procesul de descompunere. Sporii de mucegai și ciupercile putrezite au nevoie de oxigen și substanțe nutritive pentru a supraviețui , pe care le obțin din aerul și lemnul din jur .

De Asemenea, Puteți Citi : 7 Cel mai bun și mai eficientă în Way Pentru rapidă Casa Cleaning

3. Verificați nivelul de umiditate înainte de a începe o construcție din lemn

Ca o măsură de precauție, este ‘ e cel mai bine pentru a verifica procentul de umiditate în zona dumneavoastră înainte de a alege lemnul pentru construcția dumneavoastră. Umiditatea este un factor decisiv imens în longevitatea unei case din lemn.

Este sigur să spunem că 80 la sută din toate cariile de lemn sunt cauzate de umiditatea din mediu. În cazul în care umiditatea relativă a aerului a lui este de peste 70 la sută, atunci este ‘ e mai mult decât suficient pentru a deteriora dvs. din lemn. Deci, 70% este valoarea critică aici.

4. Luați măsuri de precauție pentru incidentele periculoase

Lemnul nu este singurul lucru care ” e inflamabil. Betonul, cărămizile și alte materiale neorganice prezintă aceeași amenințare de a fi inflamabile. Deci, luarea tuturor măsurilor antiinflamabile posibile este esențială pentru a vă păstra casa.

Acest lucru necesită instalarea unui detector de fum, recablarea firelor electrice, mutarea șemineului într-o poziție mai sigură. Chiar dacă se poate spune , th e materiale de construcții nu provoacă ca pericol de incendiu s, totuși ” e mai bine să rămână în condiții de siguranță de la propriile noastre acțiuni.

5. Evitați erorile de construcție

Un design adecvat al structurii dvs. înainte de construcție elimină o mulțime de greșeli care trebuie făcute fără a le da seama. De exemplu – îmbinările dintre două cadre din lemn trebuie tăiate în așa fel încât să nu conțină apă. Asigurați-vă că vă proiectați casa în așa fel încât să elimine apa de ploaie și zăpada departe de fundație și să elimine cu ușurință vaporii de apă.

Iată câteva sfaturi pentru a reduce umiditatea și degradarea –

o Structura din lemn nu trebuie să atingă solul

o Impermeabilizare și ventilație insuficiente

o Înlocuiți acoperișurile și conductele îmbătrânite

o Instalați țevile astfel încât să poată fi verificate pentru scurgeri

6. Ridicați nivelul podelei semnificativ deasupra nivelului solului

În majoritatea clădirilor noi din lemn, podelele sunt primele care suferă daune 70-80 la sută din timp. Acest lucru se datorează unei simple erori de construcție. Având nivelul pardoselii aproape de sol îi permite să interacționeze în permanență cu umezeala solului și cu apa.

Cerința de bază este ridicarea structurii de bază a podelei la o înălțime suficientă. De asemenea, crearea unei pante la sol poate reduce problema umezelii pe podeaua de bază. De asemenea, podeaua de bază trebuie să fie suficient de înaltă, astfel încât să rămână bine ventilată.

7. Implementați tehnologii moderne împreună cu structura din lemn

Chiar și cu o planificare și o execuție riguroase, tot nu puteți elimina toți factorii care vă pot strica încet casa dulce. Încercați să măriți alte elemente în construcția dvs., cum ar fi – lemnul acetilat poate ajuta la reducerea semnificativă a degradării din mucegaiuri și ciuperci . Puteți utiliza, de asemenea, epoxidic pentru a proteja lemnul vechi de deteriorare.

În plus, utilizarea țevilor de cupru în jurul casei, a țiglelor și a acoperișurilor din ardezie ajută la conservarea lemnului. Acoperișurile din ardezie pot dura între 100 și 150 de ani înainte ca acestea să fie înlocuite.

8. Folosiți tipul potrivit de vopsea

Eliminarea apei și a vaporilor de apă nu e ‘ t singura modalitate de a preveni apa de la deteriorarea lemnului de pe clădirea. Deci, pentru a-l încheia, acoperiți-vă lemnul cu vopseaua sau vopseaua anticorozivă potrivită. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că știți despre condițiile meteorologice.

De exemplu – în cazul în care locuiți într – o zonă cu precipitații abundente, este ‘ e mai bine să cumpere vopsea rezistenta la apa pentru un efect de lungă durată.

Pentru a încheia …

Acestea sunt sfaturile mele de top despre cum să-ți faci casa din lemn să dureze pentru totdeauna. Mulți factori asigură longevitatea casei tale.

Oricât de mult preferați să locuiți într-o casă de cărămidă și beton, o casă din lemn vă va aduce întotdeauna mai aproape de natură. Deci, ” e important să profitați la maximum de bani pe clădirea dvs. prețioase și de a folosi cele mai bune cunoștințe.

În plus, nu poți ignora sentimentul de ecologie, seninătate și bunăstare la oamenii care locuiau în case din lemn.

La sfârșitul zilei, vă aduce doar un pas mai aproape de natură, ținându-vă la un pas de tulburările lumești.