Lista de verificare a întreținerii clădirilor

Lista de verificare a întreținerii clădirii corespunzătoare pentru a începe orice construcție

Hei, aveți idee cu privire la întreținerea preventivă? Atunci când căutați o inspecție, o înlocuire sau un serviciu, este o problemă obligatorie. Dacă construiți o casă nouă sau mergeți pentru a verifica defectele acesteia, este necesară întreținerea preventivă.

În ultimele săptămâni, am primit câteva e-mailuri cu privire la lista de verificare corespunzătoare pentru întreținerea clădirilor. Deci, pentru tine, acum discut despre acest subiect. Hai să-l explorăm.

De ce este importantă siguranța clădirilor?

În această lume, nu puteți găsi o singură persoană căreia îi va plăcea să stea într-o casă nesigură. Dacă îi oferi niște bani pentru a rămâne, asta nu va fi suficient pentru a-l convinge pe acest tip. Astfel, puteți înțelege cu ușurință necesitatea de a vă face o casă sigură atât pentru dvs. cât și pentru familia dvs.

Acum, dacă vorbim în aspectele tehnice, atunci trebuie să menținem un set de coduri și reguli care sunt necesare pentru asigurarea siguranței sale la nivel înalt. Dacă orice dezastru se întâmplă ca un accident de incendiu, o inundație sau orice situație inegală cu care nu sunteți gata să vă confruntați, vă va oferi siguranța principală. În cazul construcțiilor, sănătatea și siguranța sunt o problemă crucială.

Motivul este că un pericol susceptibil de industrie poate dura o mulțime de vieți. IT-ul nu este deloc acceptabil. Ține-ți minte că, un loc de muncă sănătos și sigur nu numai că te va proteja de o boală sau de o vătămare gravă, ci te va menține motivat să mergi la cea mai bună muncă. Motivul este că s-ar putea să vă gândiți, da, sunt în siguranță.

Lista de verificare ușoară pentru întreținerea clădirilor pe care o puteți urmări pentru a îmbunătăți siguranța casei

 • Trebuie să confirmăm garanțiile pentru acoperișuri, țiglele și relațiile contractuale.
 • Este important să verificați conexiunile acoperișului la peretele clădirii.
 • Când vom merge pentru o inspecție, verificați despărțirile din grămăile de dezizolare date.
 • Trebuie să marcați problemele cu șuruburi, robinetele de apă curbate în U și capcanele P reîncărcabile.
 • Într-un an, trebuie să verificăm pompele de ungere.
 • După o anumită perioadă, trebuie să înlocuim filtrele de aer.
 • Setările de eficiență energetică sunt foarte importante pentru problemele de siguranță a casei.
 • O dată pe lună, trebuie să curățăm economizorul pentru coroziune. În același timp, trebuie să verificăm senzorii de calibrare.
 • La fiecare șase luni, trebuie să angajăm un expert pentru a afla problemele cazanelor și răcitoarelor.
 • Turnurile de răcire trebuie să inspecteze la fiecare 3 luni completarea umpluturii, cutiei de viteze, a structurilor de susținere și a rulmentului motorului.
 • Uneori este necesar să se asigure temperaturile supraîncălzirii și s-ar putea să se situeze la 10-20 de grade Fahrenheit.
 • În casa noastră, încălzitoarele de apă și cazanele sunt foarte importante în viața de zi cu zi.
 • Dacă ne gândim la o casă modernă, atunci este necesară o toaletă publică. Uneori devine ignorată în multe feluri, iar proprietarul casei nu depune eforturi aici. Dacă găsim scurgeri în toaleta publică, aceasta trebuie rezolvată imediat.
 • Într-un an, putem verifica mai multă siguranță bazinul și canalizarea.

Citește Și: Cum se face recondiționarea ușilor din față: uși spectaculoase pentru a intra într-o casă

Construirea problemelor interioare pe care trebuie să le rezolvi

Unele probleme de interior pot apărea în casă care trebuie rezolvate într-un timp rapid; altfel, vei suferi pe termen lung. Haideți să discutăm câteva liste de verificare pentru întreținerea clădirilor pe care ar trebui să le luați în considerare pentru o construcție inteligentă.

 • Trebuie să verificați sistemul de alarmă pentru incendii din casa dvs. Este cel mai important lucru de luat în considerare pentru siguranța ta. Acest sistem alarmant vă poate ajuta să vă protejați de orice daune majore care ar putea apărea de orice scurtcircuit electric, conductă de gaz, cuptor cu microunde sau orice altceva care poate provoca un incendiu. Într-o societate modernă fără un sistem de incendii alarmant, nu vă puteți gândi la o casă inteligentă. Va fi incompletă.
 • Ar trebui să confirmăm echipamentul de stingere a incendiilor și stingătorul de incendiu din casă. Ar trebui să fie verificat dublu o dată pe lună.
 • O inspecție corectă a încuietorilor și închiderii ușilor este necesară aici. A Door este primul pas pentru a păși în casa ta. Diferite cazuri pot deteriora blocarea ușii. Când veți merge pentru un design interior inteligent pentru siguranța casei și accesibilitatea ușoară, ar trebui să fie principala preocupare.
 • Trebuie să examinați fiecare etaj, tavane și pereții din jur pentru a confirma deformarea.
 • O scurgere în orice intrare a casei dvs. poate deteriora securitatea casei. Ar trebui să ne preocupăm de eventualele scurgeri.
 • Când vă gândiți la designul interior, este important să includeți câteva probleme de siguranță precum pericolele de cădere, pericolele electrice, pericolele de alunecare etc.
 • Trebuie să verificăm dublu pasarele și zonele de lucru.
 • Toaletele și dușurile sunt cele mai necesare lucruri pentru scopurile noastre relaxante. Așadar, dacă observați vreun bug acolo, trebuie rezolvat imediat.
 • Proiectarea modernă a casei interioare include spații de depozitare și gunoi. Ar trebui să fie verificat dublu și dacă zona dvs. de stocare este prea mică, reparați-o acum.
 • Pentru a asigura siguranță suplimentară, există detectoare de fum și monoxid de carbon care trebuie să fie instalate corect.

Citește Și: De ce aveți nevoie de servicii de construcții la un nivel?

Siguranța exterioară pentru lista de verificare a întreținerii clădirilor

 • Trebuie să vă controlați casa în afara dvs., cum ar fi de la birou sau de la orice loc de muncă la distanță. Deci accesibilitatea la domiciliu este crucială. Diferite tipuri de camere CCTV care poate fi monitorizat prin mobil sau laptop este important aici pentru a putea verifica cine intră în casa ta.
 • Puteți adăuga câțiva senzori suplimentari și un sistem de alarmare la poarta frontală, astfel încât, dacă se întâmplă lucruri rele, acesta va începe alarmant. Poliția vă poate ajuta instantaneu cu un simplu apel. Există diferite tipuri de senzori, precum senzori de presiune, senzori de mișcare, senzori de lumină ș.a. Îl va face pe hoț destul de imposibil să fure nimic din casa ta.

Ultimele Cuvinte

Cred că este o listă de verificare corespunzătoare pentru întreținerea clădirilor pe care trebuie să o știți din motive de siguranță. Dacă doriți să adăugați ceva la această listă de verificare, atunci vă rugăm să puneți comentariile dvs. prețioase mai jos. Nu uitați să împărtășiți acest articol prietenilor și membrilor familiei. Să aveți o zi bună!