5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei

5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei

Odată ce ați finalizat construirea casei , s-ar putea să vă gândiți că ați terminat cu tot . Dar nu , nu ești . De la T hi punct s, munca ta reală va practic începe. Știm cu toții că menținerea este mai provocatoare decât crearea. S-ar putea să fie ușor de construit, dar dacă nu te uiți în spate , nu va dura mult.

Acoperiș de top de curățare este o parte esențială a întreținerii acoperișului. Majoritatea dificultăților apar din cauza frunzelor, scoarței, murdăriei și a gunoiului. Dar curățarea acoperișului nu este același lucru cu curățarea podelei. Iată deci 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei.

Dar înainte de asta , va fi util să știți de materiale pentru acoperișul casei și metodele de curățare.

Materiale utilizate pentru realizarea acoperișului casei

Materialele utilizate pentru acoperișul casei vor depinde de stilul casei pe care o construiți. Deci, este evident că toate vârfurile nu vor fi la fel. Instalarea și costuri materiale s va , de asemenea , var y . Aici sunt unele mai frecvent utilizate materiale pentru a face casa de acoperiș e astăzi.

 1. Lemn : Lemnul este unul dintre cele mai musculare materiale utilizate pentru acoperișul casei. Este ușor de tăiat și așezat deasupra. Majoritatea fermelor din țările occidentale îl folosesc în partea de sus. Este benefic, deoarece vântul rece nu poate pătrunde prin el și astfel casa va rămâne fierbinte.
 2. Caramida : Caramida este cea mai des folosită în țările asiatice. Poate dura mult vara, iarna și sezonul ploios. Nu se strică în ploaie; în schimb, apa îl face mai puternic.
 3. Metal : Printre metale , aluminiu, cupru , sau din oțel inoxidabil sunt folosite pentru a face partea de sus a casei. Este o nouă tendință care este utilizată de aproximativ 5 până la 7 ani. Este renumit deoarece metalului i se poate da orice design și formă. Acesta nu este greu și nu se sparge, la cald , sau arde. Mai mult decât atât , aceasta ultima s aproximativ peste 50 de ani.
 4. Sticlă : Acoperișurile din sticlă sunt foarte benefice. Un astfel de tip de suprafață poate fi găsit în casele care sunt făcute pentru a stoca fructe pentru a le proteja de ninsoare. Acest tip de casă este cunoscută sub numele de „ Casa Verde ”.
 5. Argila : Acesta este un material tradițional folosit pentru acoperișuri. Mai ales în sate , este încă folosit d . Este cel mai bun pentru sezonul de vară, dar în timpul iernii și de ploaie , se poate topi un pic. Cu toate acestea , durata sa de viață este de aproximativ 50-100 de ani.
 6. Slate: Acest material este utilizat în mod obișnuit i n țările vestice , și este una dintre cele mai vechi materiale pentru acoperișuri. Este o rocă solidă care poate fi împărțită în bucăți subțiri. Longevitatea sa este cea mai mare , care este mai mult de 100 de ani.

Citește Și: 7 Cele mai comune electrice O ven Probleme și cum să le repara

Metode de curățare a acoperișului

Există două metode de curățare a acoperișului. Profesioniștii folosesc aceste metode. Iată tehnica discutată pentru dvs.:

 • Spălarea sub presiune: Toate tipurile de acoperiș menționate mai sus nu vor putea tolera presiunea ridicată a apei. Deci, această metodă va fi mai bună pentru a curăța acoperișul metalic. Datorită presiunii ridicate a apei, toate murdărie și rubbishes cum ar fi algele, ciupercile, pistrui s , etc vor fi îndepărtate cu ușurință.
 • Utilizarea substanțelor chimice: majoritatea produselor de curățat acoperișuri folosesc această metodă pentru a eradica rupturile materialelor. Este esențial să utilizați o substanță chimică adecvată cu cantitatea adecvată . S o această nevoie e să fie făcut cu aspiratorul de înaltă calificare.

5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei

După ce ați știut despre materialele și metodele de curățare a unui acoperiș, sunteți acum gata să aflați câteva fapte importante despre curățarea acoperișului casei. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei:

 1. Murdărie care nu trebuie ignorată niciodată: mizeria precum algele și ciupercile nu trebuie niciodată trecute cu vederea . Aceste substanțe nu pot fi văzute cu ochii goi. Acestea pot citi rapid dintr-un loc în altul fără conștientizarea dumneavoastră. Deci, cel mai bine este să vă curățați acoperișul adesea pentru a evita astfel de lucruri . În caz contrar , acoperișul dvs. se va deteriora grav , ceea ce poate duce la putregai chiar.
 2. Curățare acoperiș ca o parte regulată a întreținerii: Ca curățare podea se face în mod regulat ca acel acoperiș curat ING ar trebui făcut mai des . Acoperișul casei noastre ne protejează întotdeauna de pete de murdărie , lumina soarelui, frig și ploaie. Deci are nevoie de cea mai mare grijă. De obicei , curățarea trebuie făcută la fiecare șase luni până la un an.
 3. Un acoperiș curat poate supraviețui climatului sălbatic: calamitățile naturale, cum ar fi furtunile, pot provoca mai puține daune unei suprafețe curate. De exemplu , în cazul în care dvs. acoperiș este murdărie și gunoi es libere , atunci sunt mai puține posibilități de a blocat materialele care vor fi efectuate de furtuni.
 4. S electivă cl Metoda eaning e pentru diferite materiale de acoperiș: Toate materialele de acoperiș ” rezistență sunt nu aceleași. Unul poate fi mai puternic decât ceilalți. Deci , este mai bine să apelați un agent de curățenie profesionist pentru acest loc de muncă, deoarece aceștia au cunoștințe mai bune despre ce metodă se aplică în funcție de materialul de suprafață .
 5. Un acoperiș curat poate EXTEN d longevitatea sus : Un acoperis curat are mai puțin posibilitatea de a avea probleme , cum ar fi în descompunere. Odată ce acoperișul începe să putrezească , are nevoie de reparații costisitoare sau chiar de înlocuire a întregului acoperiș.

Citește Și: Proiecte de case duplex

DIY ‘ s pentru curățare acoperiș

Este întotdeauna mai bine să nu aplicați niciun DIY în curățarea acoperișului. Dar dacă doriți să curățați acoperișul fără daune pe cont propriu , atunci puteți utiliza 50 la suta apa si 50 la suta înălbitor.

În primul rând, va trebui să le amestecați bine și să le turnați într-o sticlă de pulverizare. Se pulverizeaza apa se amestecă pe acoperiș pentru a evita grow lea algelor și a ciupercilor. În cele din urmă, va trebui să spălați totul cu apă curată.

Citește Și:

Costul curățării acoperișului casei

Capacitatea de curățare a casei depinde de dimensiunea acoperișului. Dacă partea de sus este mare, atunci va costa mai mult decât un acoperiș mic. Unele produse de curățare se încarcă, de asemenea, în funcție de fiecare metru pătrat. În funcție de fiecare metru pătrat, fiecare pătrat costă în jur de 15 USD până la 30 USD în funcție de companiile pe care le alegeți.

Este nevoie de aproape două până la șase ore , în funcție de abilitatea curățătorului profesional și de mărime . A costat aproximativ 250 până la 1000 USD pentru o casă standard . Multe produse de curățat oferă, de asemenea, reduceri clienților lor . În general, prețul va varia și în funcție de dificultățile cu care se va confrunta agentul de curățenie.

Concluzie

Acum sunteți conștienți de „5 lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului casei”. Pentru că atât interiorul cât și exteriorul casei ar trebui să fie îngrijite. Dacă doar ștergi partea interioară, dar eviți partea exterioară , atunci ho m e-ul tău nu va dura mult. Casa ta va deveni o pagubă într-o zi pe care nimeni nu o dorește.

Deci, este esențial să se asigure întreținerea corectă a întregii case. Dacă se concentreze doar pe frumusetea interioara, atunci nimeni nu va ști dvs. ABSOLUT e frumusete , deoarece mulți oameni judeca o carte după copertă.