Manopera construcții: prețuri și caracteristici

Manopera construcții: prețuri și caracteristici

În România, cererea de forță de muncă în construcții crescut recent. Economia României are cel mai mare potențial de a progresa de la dezvoltarea unuia la etapa următoare. Acest lucru necesită mult progres în dezvoltarea infrastructurii. Rațional, esențialitatea muncii în construcții este o prioritate ridicată pentru economia în plină expansiune a României.

Aici vom discuta următoarele puncte cheie pentru a înțelege importanța lucrătorilor din construcții pentru România:

⮚ Caracteristici ale forței de muncă în construcții

⮚ Prețurile forței de muncă în construcții

⮚ Importanța muncii în construcții

Munca în construcții caracteristici fizice de bază

Munca în construcții trebuie să fie calificată în domeniul său de activitate. În plus, el trebuie să aibă niște atribute fizice pentru a se califica pentru a lucra în industria construcțiilor.

Un membru calificat al forței de muncă în construcții va avea următoarele caracteristici:

Un fizic bun

Un fizic bun este un lucru crucial pentru munca în construcții . El / ea trebuie să lucreze într-un loc de muncă provocator. În plus, un lucrător în construcții trebuie să folosească forța fizică pentru a ridica echipamente cu greutate mare. În plus, el / ea trebuie să lucreze ore lungi, cu pauze mici.

Mai mult decât atât, o condiție fizică excelentă se referă și la starea generală de sănătate a unui lucrător în construcții. O persoană cu alergie la praf sau temperatură nu este potrivită pentru lucrul pe șantier.

Bună rezistență

Rezistența este unul dintre cele mai importante atribute fizice ale muncii în construcții . Fără o rezistență adecvată, un lucrător nu poate da rezultatele necesare pentru un șantier.

Vedere

Șantierele de construcții sunt o forță de muncă sensibilă în care trebuie să lucrați cu prudență. Un membru al unei forțe de muncă în construcții ar trebui să aibă o vedere rezonabilă. O persoană care suferă de o dizabilitate majoră a vederii sau de o boală nu este calificată să lucreze pe un șantier.

De exemplu, ar putea exista lichid alunecos la pământ sau la etaj iar un lucrător cu dizabilități de vedere îl poate călca accidental. Consecința acestui lucru poate fi mortală.

Boală cronică a inimii

Unul nu ar trebui să angajeze o persoană cu boli cronice de inima pentru a lucra ca construcții de muncă . Locul de muncă al unui șantier de construcții necesită o lucrare sub presiune puternică iar multe sarcini necesită muncă cardio solidă . O persoană cu o boală cardio nu este competentă să lucreze în atmosfera grea a șantierului.

Inaltimea corpului

Înălțimea corpului unui lucrător este o caracteristică semnificativă, dar nu există o cerință rigidă pentru aceasta. În unele sarcini de construcție înălțimea lucrătorilor trebuie să se încadreze într-un interval specific. Într-un șantier, forța de muncă trebuie uneori să opereze utilaje care au nevoie de avantaje în înălțime.

De obicei, persoanele cu Shal înălțime redusă nu sunt ideale candidat e de a lucra pe un șantier de construcții. La mulți a fi prea înalt (peste șapte picioare) este și o problemă.

Skillset de muncă în construcții

Se recomandă unui lucrător în construcții să aibă următoarele competențe pentru a fi relevant în 2021.

Implementarea corectă a instrucțiunilor

Un membru al nevoilor de forță de muncă de construcție a avea memorie bună și obiceiul din următoarele am nstruction în mod corespunzător. Șantierul este plin de sarcini cu proceduri complicate și fără a urma instrucțiuni pas cu pas , un lucrător va încurca totul.

A fi personal al forței de muncă de pe șantier înseamnă că o persoană trebuie să fie un jucător de echipă. Prima și cea mai importantă trăsătură a unui jucător în echipă este că el / ea urmează instrucțiunile cu atenție.

Familiarizat cu echipamente sensibile

Un muncitor în construcții în 2021 trebuie să fie bine familiarizat cu echipamente sensibile și fragile. De obicei, asemenea echipamente sunt costisitoare . În mod logic, fără să aibă o idee de bază un lucrător nu poate manipula și utiliza echipamente fragile moderne.

Cunoștințe fundamentale în matematică și limbă

Zilele de a fi analfabeți ca membru al forței de muncă în construcții au trecut de mult. Un personal din proiectele de construcții trebuie să aibă abilități matematice de bază. În plus, el trebuie să fie capabil să scrie și să citească (și să înțeleagă) limba locală.

Cunoștințele lingvistice sunt inseparabile ca și cunoștințele comerciale despre lucrările de construcții. Munca în construcții trebuie să citească etichetele și alte instrucțiuni scrise pe cutii și alte instrumente.

Igiena și organizarea mediului înconjurător

Un muncitor bun constructor nu trece niciodată cu vederea practica unei bune igiene la locul de muncă. Aceasta este o abilitate de top care asigură siguranța personală a lucrătorului și bunăstarea colegilor săi.

De asemenea, șantierele de construcții sunt mai mult sau mai puțin haotice la vedere. Dar un muncitor bun păstrează totul la locul său.

Adaptabilitate cu instrumente și echipamente noi

Un bun muncitor pe șantier este dispus să se adapteze la noile dispozitive și tehnologie. Industria construcțiilor se schimbă și evoluează rapid. Aparate și instrumente noi sunt inventate în fiecare lună. Astfel, un lucrător în construcții ar trebui să aibă o mentalitate flexibilă pentru a utiliza instrumente și utilaje noi și sofisticate.

Putere mentală

O forță mentală echilibrată este crucială pentru angajații din construcții. Nu se poate susține zilele lungi de lucru și sarcinile fizice intense zilnic numai pe baza forței fizice. Mentalitatea puternică este un indicator cheie pentru a oferi un randament maxim în industria construcțiilor.

Prețurile forței de muncă în construcții

Potrivit puținelor surse prețurile forței de muncă din România înregistrează o creștere după blocare. Cu toate acestea, industria construcțiilor se confruntă cu o criză a forței de muncă . Imaginea de mai jos ilustrează rezumatul general al structurii salariale a României în prezent:

constraction labour

 

Din cauza deficitului de forță de muncă , salariile devin mari. Ținând pasul cu acest lucru numărul lucrătorilor constructori crește treptat după relaxarea restricțiilor covid-19.

comparație rapidă a creșterii prețului muncii

Tabelul de mai jos prezintă o comparație între salariile forței de muncă din două momente diferite:

Data

Rată

Data

Rată

31-03-2021

115.10

31-12-2014

92,40

31-12-2021

164.30

30-09-2014

88,40

30-09-2020

192,90

30-06-2014

86,10

30-06-2020

151.40

31-03-2014

81,40

31-03-2020

148,00

31-12-2013

87,50

 

Acest lucru arată clar creșterea prețurilor forței de muncă în construcții .

Importanța muncii în construcții

Lucrările de construcție sunt costisitoare și consumatoare de timp. Trebuie să vă asigurați că angajați numai de la contractanți care furnizează angajați instruiți și calificați profesional.

Următoarele puncte evidențiază importanța angajării forței de muncă profesionale în construcții :

Muncă de calitate

Angajarea unui lucrător în construcții vă asigură că obțineți lucrări de calitate la proiectul dvs. de construcție. Uneori, s-ar putea să credeți că utilizarea propriei expertize poate fi potrivită pentru portofel pentru sarcini de construcții minore și modificări. Cu toate acestea, pentru a realiza o muncă durabilă angajați întotdeauna forță de muncă expertă în constructori .

Cost-eficient

Un muncitor calificat și cu experiență în construcții știe cum să reducă deșeurile și să optimizeze resursele disponibile. Dacă luați în considerare acest punct în calculul dvs., economisiți mult mai mult decât trebuie să plătiți pentru angajarea forței de muncă în construcții .

Amintiți-vă, angajarea unui forță de muncă expertă și calificată este întotdeauna o decizie rentabilă.

Durata muncii

Dacă angajați persoana potrivită pentru sarcina potrivită, vă puteți face treaba într-un timp optimizat. În mod similar, angajarea unui muncitor constructor cu experiență și bine instruit va reduce semnificativ timpul pentru finalizarea proiectului.

Deci, dacă sunteți într-un program strâns, angajați o echipă de construcții proeminentă pentru a vă finaliza proiectul la timp.

Reduceți riscul de accident

Angajarea unui membru calificat și instruit în mod corespunzător al lucrătorilor în construcții poate lucra pe șantier, fără apariția unei catastrofe neașteptate. Zero accident înseamnă că, de asemenea, trebuie să vă confruntați cu probleme legale legate de accidente.

Cei care au experiență în tratarea afirmațiilor privind accidentele de pe șantier știu câtă energie mentală consumă. Așadar, pentru a vă salva de problemele psihice obositoare legate de procedurile amare ale formalităților legale angajați pur și simplu o echipă mai bună de muncitori în construcții .

Finalizarea megaproiectului

Megaproiectele sunt de obicei finanțate din buzunarele oamenilor (impozitare). Doar câteva mega proiecte sunt finanțate în totalitate de finanțare privată.

Finalizarea lină a megaproiectelor necesită o echipă de lucrători în construcții bine sincronizată. O singură greșeală într-un astfel de proiect poate costa un preț inimaginabil mai mare. În mod logic, cea mai bună alegere ar fi să investești în muncitori de construcții de calitate.

Concluzie

Construcții de muncă este încă reasonab disponibil LY într – un interval rezonabil de preț în România. Este o oportunitate excelentă pentru proprietar și muncitori de a lucra în industria construcțiilor din România.

Noua zi a călătoriei prospere a României va fi condusă de setul potrivit de muncitori în construcții.