Manopera tencuiala decorativa

Manopera tencuiala decorativa

Tencuiala adaugă o regalitate, în special cea a caselor victoriane și a picturilor renascentiste, oricărei case în care este lucrat. Cu toată frumusețea pe care o aduc în această lume zguduită de conflicte, oamenii nu discută tencuieli în timp ce se estompează în evidenta arhitecturii clasice.

Inadecvarea discuțiilor și, prin urmare, a informațiilor referitoare la tencuială a adus mai multă confuzie în mintea entuziaștilor. Așadar, am furnizat tot ceea ce trebuie să știți despre lucrarea tencuielii decorative în acest articol.

Citește dacă ești dornic de cunoaștere!

Tipuri de tencuieli pe care le găsiți de obicei

Cei mai excelenți artizani din tencuială fină de astăzi pot crea o gamă largă de stiluri, forme și declarații de modă pentru a se potrivi unei varietăți de gusturi și cerințe de design interior sau exterior.

Ei vă vor ghida în luarea deciziilor estetice potrivite pentru casa dvs., cum ar fi ce forme și stiluri creative funcționează cel mai bine.

Următoarele obiecte la comandă magnifice și dorite sunt printre cele mai des solicitate creații rafinate de tencuieli astăzi:

Coloane romane:

După cum sugerează și numele, Coloanele Romane provin din Italia, inima Renașterii. Cu toate acestea, Coloanele sunt adesea mai toscane sau corintice decât romane.

Coloanele Romane sunt exact tencuielile ornamentale care îți vor oferi echilibrul între eleganță și statornicie valoroasă la intrare. În timp ce sunt primitori, ele oferă, de asemenea, căminului un impuls respectabil.

Cornișe grecești:

Cornișele grecești au acest model minimalist, dar complicat, pe care majoritatea arhitecturii clasice îl evită. Liniile drepte care se îmbină într-o linie perpendiculară care le marchează sfârșitul, încrucișându-le căile, este ceea ce ne imaginăm când ne gândim la Cornișele grecești.

Le puteți adăuga în camerele dvs. de relaxare pentru a completa atmosfera de rafinament și pentru a se potrivi cu ambianța generală și tonul discuțiilor și dezbaterilor pe care le purtați în pereții decorativi din ipsos.

Balustradă victoriană:

Nimic nu se aseamănă cu o balustradă elegantă pentru scări care adaugă o notă de grandoare și frumusețe scării tale. Nu există nicio limită pentru ceea ce artizanii tăi calificați pot face în tencuieli, fie pentru scara de la intrarea din față a casei tale, fie pentru scările de la nivelul superior.

Pot construi tencuieli cu un stil și un fler excepțional. Frumusețea detaliilor și procedura minutioasă care trece peste fiecare pas este ceva pe care îl puteți adăuga în fiecare casă, indiferent de tema sau de timp.

Citeste si: Casa duplex proiect

Ghidul de prelucrare a tencuielii decorative

S-ar putea să vă treziți din ce în ce mai mult tencuiala decorativă pe măsură ce creșteți. Și mulți dintre voi cedați dorinței de a fi printre cei care pot crea tencuielile la perfecțiune. Dar nu poți judeca tencuiala decorativă decât atunci când ai cunoștințele, altfel va fi o afacere prost.

Doar artizanii cu istorie și adecvare vă pot oferi aspectul și măiestria căutate. Odată cu cunoașterea vine și teama despre ceea ce face o tencuială și ce o face mai bună. Este și destul de simplu.

Doar pentru că este clasic și complicat nu înseamnă că acele linii rigide nu sunt preliminare. E doar un tipar, spun cei înțelepți.

Deci, iată cum știți:

Pereții

Pereții trebuie să fie curați și fără defecte. Deci, dacă ați selectat un anumit perete pe care să vă realizați decorațiunile, verificați mai întâi defectele acestuia.

Informați proprietarul despre defectele înainte ca meșterii dvs. să le urmărească. Lucruri precum fisurile și tăieturile vor trebui să treacă printr-un proces de reparare a tencuielii decorative.

Curățenia

Suprafața va trebui să fie îndepărtată de praf după reparație. Orice resturi rămase vor împiedica procedura de proiectare.

Suporturile, cum ar fi modelele decorative de tavan, pereții și stâlpii, au nevoie de acest tratament sută la sută. Echipa dumneavoastră nu va sări peste acest pas dacă doriți ca tencuiala să se aseze stabil în perete.

Primerul

Trebuie să existe o limită de timp pentru fiecare etapă a aplicării tencuielii ornamentale. Primul trebuie folosit cu 24 de ore înainte de tencuire, în acest caz.

Producătorul de grund va folosi adesea acest cuvânt pentru a descrie procesul de a permite un proces de uscare mai uniform. Nu permiteți artizanilor să se grăbească și să aplice tencuiala imediat după amorsare.

Mediul

Echipa de artizani ar trebui să se asigure că toate circumstanțele ideale pentru o astfel de muncă sunt îndeplinite odată ce au finalizat etapele de pre-tencuire. Ca rezultat, lucrările excelente de aplicare a tencuielii decorative necesită urmarea proceselor adecvate înainte, în timpul și după finalizarea lucrării.

Factorii necesari sunt:

  • O temperatură care variază de la 5 la 30 de grade Celsius
  • O umiditate maximă de 65% în mediu
  • Fațada tencuită nu poate trece peste 50 de grade Celsius și sub 5 grade Celsius , cu saturația lipindu-se peste 3 grade Celsius.

Citeste si: Proiecte case lux

De ce calitatea este superioară cantității atunci când vine vorba de prelucrarea tencuielii decorative:

Calitate vs preț este o discuție fără sfârșit. În general, un preț scăzut implică o calitate îndoielnică, dar un preț extrem de ridicat nu oferă neapărat un profit pentru investitor.

În plus, persoanele pregătite să cheltuiască mai mult nu sunt neapărat asigurate că vor obține cel mai bun produs.

Este important să rețineți că prima estimare pe care o obțineți de la o companie de construcții poate să nu reprezinte cu exactitate costul final, deoarece nu este adaptată cerințelor dumneavoastră specifice. Vă vom sfătui astfel că ați explicat rezultatul real înainte de a căuta stimulentele de mai sus.

Poate deveni nedumerit dacă nu te raportezi la factori înainte de a lua o decizie, așa că iată-i:

Sondaj în industrie:

Va trebui să parcurgeți toate serviciile locale și opțiunile companiilor și să întrebați despre oferta pe care o percep pentru tencuielile decorative pe care le fac.

În acest pas, un lucru de reținut este că cel mai bine se abține de la cele mai mici rate. În acest caz, veți observa adesea că nu precizează serviciile pe care le oferă la minimum.

Calitatea:

Este vital să te uiți la recenziile companiilor pe care le-ai ales pentru tencuielile tale de la clienții mai vechi care au lucrat cu ei. Există o mulțime de recenzii pe care le veți găsi pe internet.

Căutați recenzii aprofundate, deoarece multe recenzii obscure și exagerate ajung să fie boți auto-promoționali pe care îi lansează companiile. Aveți o posibilitate rezonabilă de a nu fi înșelat dacă maximul clienți ar fi mulțumit.

Intelegerea:

Pentru a rezuma, alegeți una dintre firme și semnați un acord de servicii cu acestea dacă vă place ceea ce vedeți. Numai în acest fel puteți fi sigur că variabilele precum taxele, timpul de finalizare și alți factori nu se vor modifica pe parcursul proiectului.

Concluzie

Prelucrarea tencuielii decorative este printre cele mai înalte niveluri de lux care nu și-a pierdut și sperăm că nu își va pierde niciodată focul. Această operă de artă a trecut prin testul timpului, iar acum mai mulți artizani doresc să pună mâna să sculpteze mai mult din această artă într-o creație gravată.

Dacă sunteți interesat de acestea pentru casele dvs., vă sugerăm să analizați problema cu artizani pricepuți în tencuială. Este esențial să o faceți corect atât pentru client, cât și pentru viitorul tencuielii. Sperăm că atât clienții care speră să-și lumineze casele cu tencuială, cât și artizanii care speră să ajungă în industrie au găsit acest articol în beneficiul lor. O zi buna!