fundatie gard

Materiale pentru construcția de garduri sau fundații și sfaturi de întreținere

Un gard este o parte esențială a casei tale. Este o barieră de protecție peste proprietate. De asemenea, limitează extinderea grădinii sau gazonului din fața casei.

Construirea unui gard este o sarcină extrem de complexă. Fundația gardului trebuie construită cu grijă și sprijin. Prin urmare, este întotdeauna recomandat să angajați un profesionist pentru acest post.

Cu toate acestea, dacă decideți să o faceți singur, trebuie să cunoașteți materialele de bază pe care le puteți folosi. De asemenea, este crucial să urmați sfaturile cruciale de întreținere pentru a construi un gard puternic.

Alegerea gardului potrivit Materiale de construcție

Gardul îți decorează casa cu perspective atât estetice, cât și funcționale. În plus, acesta oferă , de asemenea , proprietatea cu un element de confidențialitate sau de securitate din lumea exterioară. Puteți construi un gard înalt cu o securitate adecvată. Puteți construi chiar un gard rustic, dacă preferați.

Pentru a întreține un gard, primul sfat pe care ar trebui să vă concentrați este materialele care trebuie utilizate. Acesta este criteriul principal pentru construirea unui gard puternic.

Lemn Fence

Majoritatea gardurilor sunt construite de păduri. Cu toate acestea, este foarte utilizat din cauza unor beneficii semnificative. În primul rând, gardurile din lemn sunt ieftine la preț. Drept urmare, le puteți permite, precum și oferi o perspectivă elegantă a gardului.

Mai mult, gardurile din lemn sunt mai ușor de construit. Prin urmare, puteți construi un gard pe cont propriu fără experiență prealabilă. De asemenea, gardurile din lemn sunt mai ușor de reparat.

Dacă doriți ca gardul dvs. din lemn să dureze mai mult, trebuie să-l tratați cu grijă extremă. Este foarte recomandat să aplicați grund înainte de colorarea pădurilor. Acest lucru protejează gardul din lemn de mucegai. În plus, puteți aplica un strat de ignifug peste textura din lemn. Acest lucru va proteja lemnul de factorii naturali.

Și tipul de lemn pe care îl alegeți este extrem de crucial. Se recomandă utilizarea lemnului rășinos. Un exemplu de astfel de lemn ar fi lemnul de pin. De asemenea, puteți utiliza un alt tip de lemn numit Lemn bronzat. Dacă sunt îngrijiți, pot dura până la 30 de ani.

Piatra Fences

Un gard de piatră ar fi opțiunea ideală pentru mulți proprietari. Acest tip de material este mai rezistent. Cu toate acestea, acestea sunt complexe de construit.

Unul dintre cele mai proeminente beneficii ale gardului de piatră este că necesită mai puține bătăi de cap pentru a fi întreținut. În plus, puteți alege între piatră brută, piatră naturală sau piatră prelucrată.

Există mai multe materiale diferite pe care le puteți utiliza pentru a construi gardul de piatră. Acestea sunt după cum urmează:

Marmură

Marmura este unul dintre cele mai elegante, dar scumpe materiale pe care le puteți folosi pentru a construi un gard de piatră. Sunt foarte bune dacă locuiți într-o zonă cu schimbări continue de temperatură .

Travertin

Cea mai bună parte a travertinului este varietatea sa. Puteți găsi mai multe nuanțe și tipuri de travertin pentru a vă construi gardul de piatră

Tonul râului S.

Piatra de râu este extrem de accesibilă și mai ușor de utilizat. În plus, cântați râul înseamnă că nu va trebui să efectuați nicio lucrare de întreținere pentru o lungă perioadă de timp.

Ardezie

Ardezia este un alt material ușor de întreținut. Dacă utilizați ardezie, asigurați-vă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întreținere și reparații.

Caramida Fences

Cărămizile sunt folosite de mult timp pentru a construi garduri. Unul dintre avantajele cheie ale utilizării cărămizii este costul redus de întreținere. De asemenea, sunt moderne și pot fi utilizate pentru construirea de garduri de pantă.

Consiliul de Fences

Un alt material ieftin și găsit pe scară largă este gardurile de scândură. Este mult mai ușor de construit. Cu toate acestea, va trebui să luați protecția necesară pentru a menține rezistența gardului.

Beton Fences

Acest tip de gard este un gard foarte rezistent pe care îl puteți construi. Acestea oferă o intimitate mai bună și o gamă largă de modele. În plus, poate dura până la 50 de ani fără prea multă întreținere. Cu toate acestea, construirea unui gard de beton ar fi costisitoare.

Metal Fences

Fierul forjat este folosit pentru a construi garduri metalice. Dacă căutați simultan forță și eleganță , acesta este tipul de gard pe care ar trebui să-l construiți. Nu au nevoie de multă întreținere și reparare.

Vinil Fences

Gardul din vinil este, de asemenea, cunoscut sub numele de gard din PVC. Este un gard foarte durabil. Prin urmare, nu necesită multă durere de cap atunci când vine vorba de întreținere și reparații. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să nu colorați niciodată un gard din PVC, deoarece poate strica efectul de lungă durată al materialului alb natural.

Lista de verificare a clădirii gardurilor

Înainte de a construi un gard și a începe să lucrați la întreținerea acestuia, trebuie să bifați lista de verificare. Dacă construiți un gard propriu, aveți nevoie de câteva abilități și sfaturi cruciale. Iată o listă completă de verificare pe care ar trebui să o asigurați înainte de a începe procesul de construire.

Ia Building PIonescu în Ynostru Hși

Este necesar să obțineți un permis de construire înainte de a începe construirea gardului. Ar trebui să mergeți la Primărie și să obțineți permisul. În plus, va trebui să depuneți câteva documente. Acestea sunt proprietatea asupra terenurilor, acordurile legale, certificatul de planificare urbană și dovada plății impozitelor.

Alegeți Fence Type

Printre numeroasele tipuri de garduri menționate mai sus, ar trebui să vă asigurați care dintre ele doriți să le construiți pentru proprietatea dvs. Puteți consulta câteva cataloage profesionale pentru a înțelege care dintre ele arată mai bine. Decizia va depinde de mai multe lucruri. Aceasta include tipul casei dvs., bugetul, împrejurimile proprietății și disponibilitatea materialelor.

Stabiliți Entrance G ate Accessibility și Size

Gardul va acoperi de obicei suprafața totală a proprietății. Prin urmare, veți avea nevoie de o intrare prin gard. Înainte de a începe construcția , este important să vă asigurați dimensiunea și poziția intrării. Evident, îl puteți schimba mai târziu. Cu toate acestea, acest lucru va fi mai costisitor și poate dăuna fundației generale a gardului.

Sfaturi de întreținere a gardului pentru a le face să dureze mult

Construirea unui gard nou este o investiție masivă de la capăt. Trebuie să depui bani, efort și timp pentru a construi ceva puternic și a-l menține mult timp.

Un gard este construit pentru a rezista mult. Nu doriți ca fundația să fie distrusă după câțiva ani și să o reconstruiți din nou și din nou. Multe depind de tipul de materiale pe care le alegeți pentru realizarea gardului. Iată câteva sugestii despre cum să întrețineți diferite tipuri de garduri pentru a le rezista mult timp.

Din lemn Fences

Cel mai popular tip de gard pe care l-ar construi cineva este gardul din lemn. Acest tip de gard este mai ieftin decât altele și mai ușor de construit. În plus, este un material natural. Prin urmare, trebuie să lucrați în mod regulat la menținerea calității lemnului.

Rulați o mașină de spălat cu presiune peste lemn la fiecare 3 ani. Acest lucru va ajuta lemnul să fie liber de murdărie, resturi, mucegai și mucegai. Pentru a-l curăța corect, un îndepărtator de mucegai poate fi pulverizat și ținut la distanță.

Este posibil să observați câteva piese rupte sau putrede peste lemn. Cel mai bine ar fi dacă le înlocuiți în curând cu pensiuni complete.

Vopsirea sau revopsirea gardului din lemn cu etanșant sau conservant hidrofug poate ajuta gardul să fie lipsit de umiditate și murdărie. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi dacă ați utiliza etanșanți cu inhibitori UV pentru rezultate mai bune.

Pentru a asigura rezultate pe termen lung, păstrați orice tufișuri sau viță de vie departe de gard. De asemenea, încearcă să îndepărtezi murdăria care se coagulează de gard din când în când.

În cele din urmă, încuietorile și balamalele gardului pot deveni ruginite. Cel mai bine ar fi dacă le lubrifiați pentru a evita un astfel de ten.

Fenzi metalice

Puteți alege să construiți un gard metalic, deoarece acestea sunt cele mai convenabile de întreținut. În plus, ei sunt cel mai durabil gard pe care îl poate construi oricine. Prin urmare, nu va trebui să intrați într-o mulțime de probleme pentru a le întreține.

Cel mai simplu proces de întreținere este curățarea gardului în fiecare an, cel puțin o dată. Indiferent de tipul de material pe care îl utilizați, curățarea acestuia ar trebui să fie suficientă pentru a asigura longevitatea.

Rugina și coroziunea sunt două lucruri pe care trebuie să le aveți grijă la gard. Dacă observați o pată cu rugină, folosiți șmirghel pentru a curăța zona. După aceea, aplicați pentru o lucrare de repictare pe loc.

Fenzi de vinil

Acest tip de gard va necesita unele practici unice de întreținut. Cu toate acestea, gardurile v inyl sunt foarte liniștitoare și estetice pentru ochii noștri. T stfel, T hei necesită , de asemenea , probleme de întreținere mai mică.

Cu toate acestea, un gard de vinil se poate murdări cu ușurință din când în când. Cea mai bună modalitate de a menține gardul de vinil în formă este de a evita pictarea acestuia. O nouă culoare ar părea plăcută ochilor tăi. Dar încercați să nu-l pictați niciodată pentru a păstra intactă perspectiva inițială pentru o lungă perioadă de timp.

Mai mult, este posibil să găsiți orice stâlp liber peste gard. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să îmbunătățiți stabilitatea gardului, umplând din nou murdăria. După aceea, un nivel poate fi folosit pentru a întări gardul.

Concluzie

Construirea unui gard poate fi o treabă de vis pentru un proprietar. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cel mai bine să faceți treaba printr-un profesionist. Dacă doriți să o faceți singur , asigurați-vă că urmați câteva precauții pentru a construi mai întâi o bază solidă. După aceea, ar trebui să fie ușor să construiți gardul cu materialele dorite. Odată ce ați terminat procesul de construcție, urmați sfaturile de întreținere pentru a asigura longevitatea gardului .

Frequently AContactate Questions

Care este Best Material I S hould Use la Build F riența?

Pinul sau roșu este considerat a fi cel mai faimos material pentru construirea gardului. Gardurile din lemn sunt mai ușor de construit și extrem de accesibile. Nici nu veți trece prin multe probleme în întreținerea lor.

Care este Most Durable Material la Use pentru Building o Fence?

Împrejmuirea pereților este cel mai durabil material pe care îl puteți folosi pentru a construi un gard. Aceasta include utilizarea cărămizii, pietrelor sau betonului pentru construirea gardului. Cu toate acestea, construirea unui gard de perete poate fi costisitoare.

Will M y Property Valoare fi I ncreased A upă Building o Fence?

Numai gardul nu va crește valoarea proprietății. Singurul mod în care poate crește valoarea este atunci când oferă un scop de securitate adecvat graniței casei .