Modalități practice de pregătire a pardoselii pentru T ile

Modalități practice de pregătire a pardoselii pentru Ţiglă

Te gândești să-ți placi pardoseala ? Aveți nevoie de un ghid?

În zilele noastre, mulți oameni se gândesc să le placă pardoseala. Dar, deoarece această lucrare nu este prea familiară, majoritatea nu știu cum să o facă. Adaptarea corectă a podelei nu este o lucrare de cinci minute. Trebuie să cunoașteți munca, să o observați și abia atunci puteți să o aplicați la baza voastră . Din nou, este mai practic decât teoria.

Așadar, aici ghidul vă va arăta băuturi eficiente pentru pregătirea podelei pentru dale. Să trecem.

Pregătirea podelei pentru gresie

Am împărțit acest proiect i n la câteva părți. În primul rând, vom decide tipul de faianță pentru podeaua ta. După aceea, scoateți-vă plăcile vechi din subsol. Apoi, trebuie să pregătiți pardoseala pentru amenajarea camerei.

Ai nevoie pentru a lucra din greu pentru acest proiect b ecause durata de viață a podelei Tigla depinde de ea. Dacă o puteți face corect, gresia va deveni mai ușoară. Și ultimul pas este punerea plăcilor pe podea. Hai ” de start s.

Citește Și: Servicii de construcții de podele CLT

Alegeți Tile

M aterial de gresie

Trebuie să alegeți tipul potrivit de țiglă pentru o durată lungă și un aspect mai bun. Aici sunt unele tipuri de plăci.

 1. Placi de portelan
 2. Placi ceramice
 3. Placi de sticlă
 4. Placi de piatră

Trebuie să ia în considerare proprietățile lor în timp ce alegerea țiglă pentru casa ta . De exemplu, plăcile din porțelan și ceramică rezistă la apă. Sunt confecționate din materiale dense. Deci sunt recomandate pentru baie și bucătărie.

Mărimea

De asemenea, ar trebui să decideți dimensiunea plăcilor dvs. Cu cât va fi faianța , cu atât va dura mai puțin pentru a instala. Mozaicul mai mic va dura mai mult pentru a se stabili. Dacă utilizați plăci mici, verificați dacă există un suport de plasă pre-montat. Acesta va ușura procesul de gresie.

Colour

Alege culoarea care se potrivește cel mai bine casei tale. Puteți alege și plăci de culoare din lemn. Luați în considerare culoarea mobilierului și a perdelei.

Cantitate

Înmulțiți lungimea cu lățimea camerei pe care doriți să o goliți. Apoi adăugați mai mult de 10% din suprafață. Acest 10% este de rezervă și pentru marginile în care poate fi necesar să spargeți plăcile. Așadar, în sfârșit, veți avea nevoie de această cantitate de plăci, conform calculului.

Comanda

Încercați să luați pachetul care are la aceleași gresie vopsite în mare parte. Dacă nu puteți găsi una ca aceasta , atunci amestecați plăcile a două cutii atunci când le instalați. Așadar, plăcile cu coloranți diferiți se vor amesteca , iar variația va deveni frumusețea podelei. Pregătiți – vă înainte de a ajunge stiva b ecause această lucrare este de lungă durată și fizică .

Citește Și: Cum se instalează plăci de ceramică pe lemn

Îndepărtați țiglă veche și pregătiți podeaua

Puteți așeza plăci noi peste cele existente . Dar trebuie să vă asigurați că acoperirea și pardoseala sunt în stare bună. Înlăturați eventualele defecte din pardoseală vă pot strica mai târziu podeaua din gresie. În plus, prin ruperea plăcilor vechi, nu veți ridica înălțimea solului.

Aici procesul de eliminare a plăcilor vechi este descris în pași pentru confortul dvs.

 1. În primul rând scoateți accesoriile și alte mobilier din cameră și așezați-le în afara dvs. De exemplu, dacă sunt re-Tigla dvs. baie, scoateți toaletă și vanitatea. Conectați scurgerea cu o cârpă. Așa că gazele de canalizare nu se vor scurge în interior. Pentru salonul dvs., scoateți televizorul și alte mobilier și puneți- le în alte camere.
 2. Închideți ușa, astfel încât praful să nu intre în alte încăperi. În schimb, deschideți fereastra. Puteți folosi un pic de ventilator pentru a arunca praful afară.
 3. Purtați ochelarii de siguranță și puneți-o pe mască. De asemenea purtați mănuși de mână.
 4. Cu ajutorul unui ciocan și al unei dalta , dezasamblați o porțiune mică dintr-o țiglă . După ruperea unor plăci , procesul va deveni mai ușor. Apoi, trebuie doar să vă ridicați dalta sub alte plăci și să folosiți un ciocan pentru a le împinge. Puteți începe să- l faci din mijlocul unei țiglă sau linii de rosturi. Dacă porniți de la liniile de chituire, la început va dura timp. Dar atunci procesul va deveni mai rapid și mai ușor.
 5. Acum verificați materialul subsolului dvs.
 6. Verificați existența oricărei defecte – Plăcuiți fisuri minore de podele de beton și mortar folosind beton . Dacă aveți un substrat de lemn, s-ar putea nevoie pentru a înlocui unele dintre cele woodpiles. În cazul în care podeaua dvs. nu este nivelată, pregătiți-vă nivelul auto și turnați-l pe bază. Puteți , de asemenea , u se tâmplar ‘ s nivelator pentru a verifica. Într-un cuvânt, asigurați-vă că pardoseala este uscată, nivelată și uniformă.
 7. Rotiți acum o membrană de țiglă peste bază dintr-un colț. Tăiați stratul de perete. Marcați marginea unde începe și se termină membrana. Numerați fiecare membrană și locul ei pe podea. Folosiți un cuțit pentru a tăia colțul rotund .
 8. P ut dala pe partea superioară a membranei. Verificați dacă se va potrivi sub cele patru. Dacă nu se potrivește, zgârieți ușa la 1/8 inch deasupra gresiei. Acum tăiați ușa folosind un ferăstrău. Puteți scoate ușa și o puteți tăia folosind un ferăstrău circular.
 9. Acum amestecați mortarul conform instrucțiunilor date pe ambalaj. Păstrați densitatea potrivită. Nu-l faceți prea pierdut sau prea greu. Pune cimentul, apa și nisipul într-un galon sau găleată și folosește un mixer spiral pentru a- l amesteca. Folosiți un set subțire modificat pentru pardoseala din beton și un set subțire modificat pentru pardoseli din placaj.
 10. Aplicați mama pe sol , folosind partea neteda a spatulei. Apoi, folosiți partea zimțată pentru a face caneluri pe podea. Combina-l într- o singură direcție.
 11. Puneți partea de jos a membranei în jos în mortarul cu caneluri.
 12. În cele din urmă , citiți mortarul peste cusături și sigilați-l pentru a face rezistența la apă .

Felicitări! Podeaua dvs. este gata de gresie.

Ultimele câteva cuvinte

Lucrul pe care trebuie să-l faceți acum este să vă faceți un plan pentru că gresia este o lucrare care necesită mult timp . În primul rând, alegeți țiglă pentru camera dvs. și g ather echipamentul. Vei avea nevoie de ochelari, mănuși de mână și măști pentru protecția ta. Veți avea nevoie , de asemenea , un ciocan , daltă, racleta, mistrie, galon, mixer spirală, mortar, cârpe, etc. Astfel, ai pregăti d podea pentru țiglă.