Modern Bathroom

Amenajarea Băii: Modele De Băi (Peste 25 De Sugestii), Idei Și Sfaturi Utile

Nu este ușor să faci un spațiu mic să privești ceresc și să te faci să te simți relaxat în același timp. Cei mai mulți dintre noi o dorim mai strălucitoare, dar nu prea mult decât o strălucire care se estompează.

Unii preferă să fie natural, în timp ce alții doresc mai mult spațiu. Așadar, este o provocare să creați un mediu care să vă însoțească împrospătarea cu designul care vă place.

Vorbeam despre un colț evident și esențial al casei tale — ghici ce! Este baia ta. Așa că atunci când este vorba de decor, mai precis de modelarea băii, majoritatea oamenilor o trec cu vederea.

Dar dacă ești un iubitor de lux, nu ai cum să te oprești din citit aici. În continuare, am aranjat 25 de sugestii de design pentru baia ta.

Așadar, haideți să vă prezentăm câteva idei de design ale modelelor moderne de baie.

25 de sfaturi de design pentru modele moderne de baie

Mai jos sunt discutate 25 de idei de model. Puteți alege dintre ele și, de asemenea, puteți combina mai multe idei împreună!

Culoare deschisă și strălucitoare

Podeaua și peretele reflectă lumina din exterior. Pardoseala din lemn si nuanta deschisa a peretelui pastreaza lumina naturala care intra. Face mediul nelimitat și împrospătat.

Concentrați-vă pe gresie și vopselele de pe perete. Elementul exact și alegerea corectă a culorii vor mări caracterul întregului aspect.

Ușă de duș din sticlă

Această opțiune va oferi băii dumneavoastră un nou aspect. Un avantaj major al acestei structuri este că puteți avea două zone separate. Cu asta, două stări diferite într-o baie.

Folosind această idee, puteți aplica și o variație pe podelele celor 2 secțiuni separate.

Iluminat în spatele oglinzii

Lumina care vine din spatele oglinzii va crea o atmosferă artistică. Chiar și din exteriorul băii tale, vei simți o atmosferă creată de iluminare.

Nu uitați să asortați culoarea reflectorului și combinația cu chiuveta și alte structuri.

Nișă de duș

Este doar puțin spațiu, dar cu dublă utilizare. Faceți o modificare standard în baia dumneavoastră mică și obțineți un spațiu suplimentar. Este greu să evitați ideea după ce o cunoașteți.

Asigurați-vă că selectați partea potrivită și convenabilă a peretelui pentru această secțiune mică.

Scufunda la colt

Luați în considerare amplasarea sau mutarea chiuvetei în colțul cel mai potrivit. Nu există nicio regulă sau formulă. Doar găsiți mai mult spațiu. În plus, va fi mai ușor să-l păstrezi curat.

Gestionați-vă spațiul de stocare în mod inteligent

Ideea nu necesită atât de mult să te gândești. Pur și simplu faceți un depozit și păstrați-vă uneltele și articolele de toaletă acolo. Afișați doar lucrurile pe care le utilizați frecvent. Veți avea atât de multe opțiuni pentru a vă aplica creativitatea.

Încercați sticle de toaletă personalizate

Ai uitat vreodată ceva de luat cu tine sau ai luat ceva greșit în timp ce faci duș? Dacă faceți în mod regulat aceeași greșeală, aduceți-vă sticle personalizate de diferite dimensiuni și stiluri.

Nu numai că este util, dar va extinde și aspectul general.

Pereti de piatra

Dacă doriți să obțineți gustul tonurilor străvechi, mergeți la el. Joacă-te cu culorile. Diferite pietre și combinația lor vor fi atât de dramatice cu utilizarea corectă a plăcilor și a lemnului. De asemenea, vă puteți reforma alimentarea cu apă. Va fi mai natural.

Lucarnul

Se presupune că este una dintre cele mai frumoase și mai aspirante caracteristici pe care toată lumea se poate aștepta pentru casa lor, fără îndoială și pentru baie. Lasă-ți arhitectura să creeze pentru asta și bucură-te de soarele în lumina zilei.

Aranjament botanic în apropiere

Dacă puteți folosi un mic loc lângă baie în afara casei principale, acesta va fi nu mai puțin decât un luminator. Cadrul general te va face să te simți mai relaxat și mai realist.

Un perete de sticlă este singurul lucru între tine și ierburi și plante. Totuși, asigură-te că intimitatea ta nu este compromisă sau perturbată de curajul tău în ceea ce privește împrejurimile.

Dacă grădinița este vizibilă doar din interior, dar totul este invizibil din exterior? Cat de tare e asta?

Baie ascunsă

Ideea este un rezultat al fanteziei și al tendinței de a-i surprinde pe alții și uneori și pe tine însuți. Este atât de simplu. Găsește acel colț al camerei tale care nu este o țintă evidentă pentru un străin care este oaspetele tău pentru prima dată.

Setați structura așa cum pare un depozit sau doar o ascunzătoare. Sau, poate fi asemănător unui coridor.

Pardoseală mixtă

Ideea vine din conceptul a 2 secțiuni diferite ale băii. Puteți alege dintre plăci, pietre, chiar și lemn.

În cazul în care utilizați plăci pe ambele părți, aplicați diferite modele sau elemente ale ambelor. Mozaicul este, de asemenea, o opțiune bună în acest sens.

Lambriu rezistent la apa

Folosirea acestui element va funcționa ca un scut avansat pentru peretele dvs. de degradare și va îmbunătăți afișarea întregului interior. Umiditatea nu va fi o problemă de care să vă faceți griji dacă vă aflați în acest aparat. Luați în considerare și pentru podea.

Înlocuiți ușa batantă

Este cel mai folosit sistem de uși pentru uși la nivel universal, darămite pentru baie. Nu există nicio plângere în acest sens.

Totuși, înlocuirea acesteia cu o ușă glisantă nu numai că o va face mai ușoară, ci și va atrage atenția. Veți avea aici șansa de a proiecta. Deci, de ce să nu o colorați?

Utilizați material monocrom

Adu o notă monocromatică băii tale. Suprafața gri cu piele de piatră va oferi ochilor confort. Piesele de lucrări evident nefamiliare răspândite pe vasta sferă albă vor manifesta unicitate și eleganță.

Chiuvetă extinsă

Așezați chiuveta la locul potrivit în timp ce îi extindeți marginea este o altă idee pe care am dori să o împărtășim. Vă va ajuta să vă plasați lucrurile esențiale și să le luați oricând aveți nevoie de ele.

Materiale mixte

Împodobește-ți baia cu diversitate. În timp ce aveți un perete acoperit cu gresie mozek și podea de marmură, alegeți un articol de mobilier, fie el din lemn sau din oțel. Locul va câștiga combinația de integritate și o notă istorică sau modernă dacă poți alege cu înțelepciune.

Faceți-o ca pe o suprafață

Păstrați-vă pereții ca artă exterioară, astfel încât să nu existe semne de exces sau materiale nedorite sau atrăgătoare care apar. De asemenea, puteți implica o sursă de lumină discretă și o alegere de culoare care o va mări.

Perdele agățate strategic

Pe langa alegerea culorii, a lungimii perdelei, gandeste-te la agatarea perdelelor la locul potrivit.

În ceea ce privește configurarea, puteți folosi chiar și perdele normale după unele modificări. Suprafața băii este cel mai mare motiv pentru culoarea și lungimea perdelei.

Folosește Ledges

Dintre opțiunile pe care le-am discutat, acesta este cel mai simplu plan pentru a vă face baia mai elastică. Puteți oricând să schimbați culoarea aspectului acestuia sau să o reconstruiți sau să mutați elementele esențiale.

Dacă mai aveți spațiu minim în baie, gândiți-vă să găsiți un înlocuitor pentru mai multe lucruri și să le adunați pe toate într-un singur loc.

Colțuri curbe

Curbarea colțului va salva în același timp o mulțime de locuri, inducând să apară tot mai multe idei. Eliminarea vârfurilor va răsuci întreaga vedere în interior și va introduce o nouă atmosferă. De ce nu? Te vei gândi să adaugi mai multe atingeri suplimentare.

Lucrați la suprafață

De ce nu te gândești din cutie? Te poți juca și cu suprafața peretelui. De exemplu, așezați oglinda puțin mai adânc sau faceți un dulap în interiorul peretelui.

Îmbinat în dormitorul tău

Extrageți bariera dintre dormitorul dvs. și baie. Această idee provine dintr-unul dintre modelele moderne de dormitor. Poate dura timp să te obișnuiești cu aspectul general.

Dar, în cele din urmă, veți găsi că este destul de convenabil. Imaginează-ți doar că ești obosit și tocmai ai ajuns acasă. Distanța dintre un duș revigorant și căldura moale din bumbac este la doar câțiva pași.

Tavan mai înalt

Sună nebunesc? Este. Dar, este posibil. Ți-ai imaginat vreodată dacă tavanul băii tale se ridică puțin mai sus și are un luminator sau un număr de ferestre aflate la îndemâna ta?

Iluminarea va transforma intregul mediu mai misterios cu eco-ul cascadei. Te va duce mai aproape de natură. Dar, o mică problemă. Planul ar fi trebuit să apară înainte de construcția casei tale.

Umbra albului

Încercați să atingeți fiecare colț al locului cu alb pur – cu peretele și tavanul, draperiile, prosoapele și articolele de toaletă. Albul va patenta un zgomot de liniște vizual în baia ta.

Dacă intenționați să vă reconstruiți casa sau baia, este timpul să testați ideea. Va fi un experiment fantastic și va aduce un rezultat extraordinar.

Ultimele Cuvinte

Pentru a-ți proiecta baia nu va fi nevoie de mulți bani. Ceea ce trebuie să faci este să-ți petreci o parte din timp. Cu asta, fă o mică încercare de a-ți brandi măiestria.

În cele din urmă, vrei să te culci cu trupul și mintea împrospătată. Te aștepți ca ziua următoare să înceapă și cu o dispoziție plină de aer.

Totul se termină și începe cu împrospătarea. Astfel, vă puteți gestiona orele valoroase pentru a vă pregăti pentru zona de confort.

Astfel, aceste 25 de modele moderne de baie sunt aici pentru brainstorming-ul tău. Și, noroc cu casa ta pe care plănuiești să o transformi în împărăția ta a cerurilor.