Proiect de construcție bloc

Blochează serviciile de proiect de construcție – Construiește-ți casa cu serviciul de construcții

construction

Un proiect de bloc înseamnă un apartament care este construit după ce a cerut ajutor constructorului. Atât clădirile cu mai multe etaje, cât și clădirile unifamiliale trebuie să comunice cu un expert care se ocupă cu construcția clădirilor. Deoarece oamenii își fac o casă pentru o singură dată, ceea ce poate dura mulți ani, datoria principală a fiecărui proprietar este să facă fiecare procedură corect.

Prețul unei case depinde de multe lucruri, precum tipul de teren, calitatea materialului utilizat, numărul de etaje și multe altele. Deci, în realitate, cel mai bun nu vine întotdeauna la cel mai mic preț.

În zilele noastre, majoritatea proprietarilor de terenuri vor să aibă acest tip de casă de lux și mulți vor să o transforme într-o casă la cheie sau roșie.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Pașii principali pentru fabricarea unei clădiri de apartamente

Lucrăm cu consultanți locali, ingineri, arhitecți și subcontractanți pentru a determina provocările specifice fiecărui proiect de construcție. Decizia unui buget, realizarea unui program de construcție, înțelegerea procesului de acordare și lucrul asupra deciziilor de proiectare sunt doar câteva dintre principalele aspecte ale colaborării noastre cu clienții noștri.

Pasul 1

Alegerea terenului

Terenul trebuie selectat în funcție de numărul de etaje. Alegerea unui teren ideal este dificil, deoarece trebuie să fii sigur că acesta îți va oferi confortul dorit în viitor. Cel mai bine va fi să alegeți o locație lângă drumul principal, cu transport ușor, rețea, locul de muncă și multe altele. Durata cumpărării nu trebuie să se extindă mai mult de 30 de zile.

Pasul 2

Aprobarea Planului Urbanistic Teritorial

Această aprobare este de fapt un certificat, care este esențial pentru construirea unui bloc. Administrația locală comunică apoi regimul economic, juridic și tehnic al unei clădiri. Se va baza pe înregistrări existente, peisagistică și documente de planificare urbană; de exemplu, caracteristicile zonei în care se află amplasamentul, înălțimea posibilă a clădirii, procentul de teren acoperit de construcție și o listă de acorduri pentru executarea lucrării. Această procedură poate dura aproximativ 1 până la 4 luni, în funcție de autoritățile native.

Pasul 3

Geologie și Topografie

Înainte de a construi clădirea, terenul ar trebui examinat în mod corespunzător. Examinările se vor baza pe natura solului, pe calculul corect al structurii casei de către un proiectant. Acest proces este cunoscut sub numele de studiu geologic. În cele din urmă, cu sprijinul contactelor matematice, se alege cel mai potrivit tip de fundație. Acest proces va dura aproximativ o săptămână până la o lună.

Pasul 5

Obținerea aprobărilor

Administrația locală trebuie să aprobe proiectul pentru a se asigura că este în conformitate cu reglementările în vigoare. Sunt necesare aprobări la instituții specializate precum apă, electricitate, gaze, salubrizare, sănătate publică, protecție civilă, rețea telefonică, mediu, stingere și prevenire a incendiilor, inspectoratul de stat pentru construcții și apele românești. Această procedură va dura cel mult 1 până la 2 luni.

Pasul 4

Proiecta

Proiectarea clădirii este planul care ghidează constructorul. Dar informațiile greșite din proiect pot duce la construirea erorilor. Deci, trebuie făcut cu multă grijă pentru detalii, deoarece nimeni nu vrea să regrete acest lucru pe termen lung. Prin urmare, aveți cel puțin 6 până la 8 întâlniri cu arhitectura pentru a finaliza proiectul. Apoi, luați 10 zile în plus pentru a primi proiectul final. Este vital să obțineți autorizația de construire și executarea efectivă a lucrărilor. Dar dacă vă grăbiți, obțineți un certificat de urbanism. Designul are două părți: una este scrisă, iar cealaltă este desenată. În cererea scrisă vor exista rapoarte tehnice, documente financiare, documente tehnice, calculul elementelor structurale, documente de lucru programate și multe altele. În porțiunea desenată vor fi planuri arhitecturale, diagrame de instalare, planuri de rezistență și detalii ale lucrărilor de construcție. Nu veți obține autorizația de construire până nu trimiteți forma finală a proiectului de proiectare. Durata acestui proces va dura aproximativ o lună.

Pasul 6

Obținerea aprobărilor

După toate aprobările necesare, putem solicita autorizația de construcție pentru a începe executarea lucrării. Autorizația de construire este un document esențial de obținut. Fără aceasta, proiectul și demararea site-ului nu vor fi aprobate. Documentele necesare pentru obținerea autorizației de construire sunt:

 • Cerere de eliberare a autorizației de construire
 • Certificat de urbanism
  Certificat de urbanism cu aprobări și acorduri de amplasare
 • Chitanță de plată pentru eliberarea autorizației de construire

Data eliberării autorizației de construire este de la 1 lună la 50 de zile de la data înregistrării cererii. Dacă lipsesc informații în fișier, acestea vor fi returnate. Prin urmare, este mai bine să verificați înainte de a trimite toate documentele. De asemenea, este esențial să știți că valabilitatea permisului va dura până la 1 an de la data emiterii.

Dar dacă vă confruntați cu orice dificultate, timpul se poate extinde la încă un an, la cerere. Înainte de a începe construcția, va fi mai bine să informați Inspectoratul de Stat și Primăria. Acest proces va dura până la o lună.

Pasul 7

Construcție roșie

„Construcția roșie” este starea clădirii fără finisajele și exteriorul acoperișului. Termenul de finisare, ceea ce înseamnă că partea instalațiilor sanitare, electrice și termice nu este realizată.

Executarea unui bloc în roșu cu ștampila pe solduri aprox. 300 mp și suprafața dezvoltată de 1500 mp pe 4 niveluri pot fi cuprinse între 15 săptămâni, în funcție de condițiile meteorologice și de starea tehnică a locației.

Pasul 8

Finisaje interioare

Finisajele interioare includ:
 • Pereții interiori sunt tencuieli lavabile
 • Etaje pentru finalul final Tamplarie din PVC de la 5 la 7 camere
 • Sticlă trypan
 • Uși metalice cu sisteme de securitate
 • Instalări de comutatoare și prize
 • Gheizer pentru apă fierbinte Circuite de încălzire îngropate PPR
 • Placi antiderapante la balcoane
 • Articole sanitare Izolație interioară peste placă de polistiren

Pasul 9

Exterior Finishes

Finisajele exterioare includ:
 • Pereți groși de 30 cm Izolație exterioară din
 • polistiren de 10 cm
 • Placaj ceramic în scări
 • Plăci antiderapante pe terase
 • Balustrade metalice
 
 • Feronerie de înaltă calitate cu tâmplărie exterioară din PVC
 • Gresie cu trafic intens în hol
 • Fulger în scări, în mediu și în exterior
 • Sistemul de monitorizare din parcare
 • Un lift cu capacitate de 6 persoane

Obțineți o idee gratuită despre serviciile de construcție a proiectelor de blocuri

La serviciul Constructorii, încercăm din răsputeri să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț convenabil. A fost întotdeauna promisiunea noastră clienților noștri. Dar înainte de a lua serviciul nostru, puteți primi și sfaturi gratuite dacă aveți dubii cu privire la proiectul de bloc. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru dvs. Ne puteți contacta prin telefon sau prin poștă. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro . Vom rămâne treji pentru a vă face somnul liniștit, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.