Proiectarea unei terase pe acoperiș

Proiectarea Unei Terase A Acoperis

Toată lumea dorește să aibă o terasă pe acoperiș, fie să se bucure de aer proaspăt, fie pentru a spori înfrumusețarea casei. Dar dacă motivul tău constă în extinderea înfrumusețării, trebuie să faci o inovație cu modele atrăgătoare, astfel încât chiar și oaspetele să spună „uau! Ce casă”.

Ai timp să fii cu acest articol, deoarece vei primi câteva idei exclusive pentru terasa ta de pe acoperiș. Dar înainte de aceasta, este crucial să cunoaștem cele mai comune tipuri de terase pe acoperiș.

Tipuri de acoperiș pentru terasă

Există o serie de acoperișuri printre care le puteți selecta în funcție de structura și locația casei dvs. Mai mult, este de asemenea esențial să decideți un buget înainte de a cumpăra toate materialele pentru a construi o terasă pe acoperiș . Acest lucru se datorează faptului că sigur nu veți dori să păstrați construcția incompletă. Așadar, sunt cele mai comune 6 terase pe acoperiș pe care le vedem deseori.

1. Acoperiș din tigla metalică

Oamenilor din România le place să construiască terase pentru acoperiș din țiglă metalică. Deci, este foarte familiar acolo. Mai mult, motivul alegerii acestuia este că acest material are o rezistență mare, dar o greutate foarte mică.

2. Acoperiș din plăci ceramice

Tigla ceramică este, de asemenea, cea mai veche și una dintre materialele utilizate pe scară largă pentru construirea teraselor. Mai mult, materialul său este mai greu decât metalul. Deci, este crucial să se creeze o structură puternică pentru acest tip de terasă pe acoperiș. Cu toate acestea, are proprietăți izolante excelente, pentru a nu simți disconfort datorită temperaturii exterioare nefavorabile.

3. Acoperișul din gresie din beton

Un acoperiș din țiglă de beton este versiunea actualizată a acoperișului din țiglă ceramică și poate fi adoptat în orice tip de mediu. Se poate bucura de proprietăți termice excelente și rezistență la impact de la acest acoperiș.

4. Acoperiș de sticlă

Un acoperiș poate fi realizat și cu sticlă securizată. Mai mult, acest material poate atrage mai mulți oameni să-l observe. O sticlă puternică poate proteja mediul intern de intemperiile din mediul exterior. Deci, atât site-urile rezidențiale, cât și cele comerciale pot folosi acest lucru pentru a îmbunătăți lucrurile externe .

5. Acoperiș din aluminiu

Acesta este un material extrem de ușor, flexibil, modern și eficient utilizat în acoperiș. Se pot obține avantaje cum ar fi să permiteți lumina soarelui adecvată și suficientă calmă atunci când nu există lumină.

6. Acoperiș din tablă de policarbonat

Dacă doriți să vă minimizați bugetul și timpul de instalare, este mai bine să alegeți un acoperiș din tablă de policarbonat. Mai mult, veți avea nevoie de o sumă minimă de bani pentru a cumpăra toate materialele și a termina lucrarea cu costuri de muncă reduse.

Mai mult, deoarece este un material foarte ușor, lemnul poate fi folosit în structura acoperișului în timpul construcției. Are una din aceleași proprietăți ca și sticla, care este încălzită din policarbonat vara. Deci, ar fi mai bine să păstrați o opțiune de ventilație.

De Asemenea Puteți Citi: Idei si Caracteristici ale Tavanului Extensibil

Preț de un acoperiș pentru terasă

După ce ați trecut prin detaliile acoperișului terasei, trebuie să aveți o idee despre preț. Cu toate acestea, în funcție de material, prețul unui acoperiș pentru o terasă va diferi. Iată o listă a acestuia în funcție de pe metru pătrat.

Material

Preț pe metru pătrat

Placi metalice

25 Lei

Placă ceramică

De la 30 Lei

Placi de beton

De la 30 Lei

Lucrurile să ia în considerare la realizarea de un acoperiș terasă

Desigur, doriți să faceți durabilitatea terasei mai lungă. Și pentru aceasta, trebuie să cheltuiți o sumă adecvată de bani fără să puneți întrebări prostești.

Mai mult decât atât, aceasta este singura modalitate de a îmbunătăți calitatea terasei de pe acoperiș. În afară de aceasta, trebuie alocați cu atenție și alți factori . Acestea sunt:

1. Rezistență

Este esențial să selectați astfel de materiale care să asigure o garanție minimă de durabilitate, confort, rezistență și altele.

2. Asamblare

După selectarea materialelor adecvate, este crucial să le construiți corect, cum ar fi plasarea unghiilor în mod strategic pentru a evita deteriorarea. Dacă angajați un constructor neprofesionist, acesta ar putea să-și termine cumva munca și să ia banii. Dar vei fi victima pierderii banilor câștigați.

3. Elasticitate

Pământul se poate mișca în jurul soarelui, dar este ilogic dacă și casa ta se mișcă. Prin urmare, terasa dvs. de pe acoperiș ar trebui să aibă suficientă elasticitate pentru a sta drept în poziția sa chiar și în timpul diferitelor solicitări.

Proiectarea unei terase pe acoperiș

A proiecta orice sau orice locație cu perfecțiune a indicat cât de mult îi place o persoană. Prin urmare, același lucru și în cazul terasei pe acoperiș. Mai mult, deoarece este propria ta casă, te gândești adesea să pregătești petreceri la grătar sau să planifici orice ocazie, cum ar fi petreceri de ziua de naștere și nunți, pe cel mai frumos site din casa ta, care este terasa.

În afară de aceasta, prietenii tăi ar putea să-ți viziteze casa cel mai des și ar dori să meargă pe terasa de pe acoperiș pentru a face clic pe un portret frumos. Mai jos am menționat aproximativ 10 idei pe care le puteți implementa pe terasa de pe acoperiș pentru a-i spori frumusețea .

1. Grădină

Oamenii care sunt pasionați de plante și flori pot face terasa moștenitorului unică prin crearea unei grădini acolo. Mai mult, este de asemenea esențial să plantați mai mulți copaci pentru a echilibra cantitatea de oxigen și dioxid de carbon din aer . Prin urmare, puteți face pur și simplu grădina în mijloc sau la colțurile terasei.

2. Amenajarea locurilor

Mai des vizităm terasa seara pentru a ne bucura de natură. De asemenea, este evident că este timpul să beți niște gustări sau cel puțin ceai sau cafea. Deci, dacă există o amenajare a scaunelor, întreaga familie sau prietenii pot petrece timp de bună calitate.

3. Light ING

Citiți Si: Vata Bazaltica vs Polistiren

L reapta ING este foarte important pentru a spori frumusețea unui loc. Evident, vă simțiți la fel când vizitați diferite restaurante. Acest lucru se datorează faptului că un sistem de iluminare a sunetului poate schimba total mediul, iar fotografiile vor ieși atât de bine. Deci, puteți seta niște lumini colorate pe standuri și le puteți așeza la diferite rute.

4. Bucătărie în aer liber

Desigur, nu veți dori să urcați și să coborâți mai des pentru a aduce alimentele din bucătăria principală . În plus, acest lucru va strica toată starea de spirit pentru a continua petrecerea. Deci, dacă vă proiectați terasa de pe acoperiș cu o bucătărie mică, vă puteți bucura de mâncare în timp ce este fierbinte și puteți pregăti orice doriți ori de câte ori vă aflați pe acoperiș.

5. Scaun Balansoar

Una dintre cele mai utile piese de mobilier pentru a fi relaxat este un scaun balansoar. Mulți oameni doresc să-l cumpere, dar nu știu unde să-l plaseze corect. Deci, este o idee excelentă să selectați terasa ca locul ideal pentru a o pune și să vă bucurați de aerul calm al serii și al nopții .

6. Cinema

Puteți aranja un teatru pe acoperiș pentru a vă bucura de filme cu familia și prietenii. Mai mult, există un fel special de distracție pentru a viziona filme pe un ecran mare . Ai nevoie doar de un proiector și o cutie de sunet pentru a porni filmul. Cu toate acestea, pentru amenajarea șezutului, puneți un covor sau niște perne.

7. PlayGround

Copiii nu pot ieși seara să se joace, deoarece terenurile de joacă sunt demolate. Deci, deoarece există mult spațiu pe terasă, îl puteți transforma într-o joacă în aer liber pentru copii și adulți.

8. Cadă cu apă caldă

S-ar putea să doriți, de asemenea, cada cu formă de piscină în casa dvs. după ce ați vizitat un hotel de cinci stele. Nu vă supărați crezând că este o idee imposibilă. Puteți seta cu ușurință o cadă cu apă caldă pe terasa de pe acoperiș pentru a vă bucura de o baie fericită. Mai mult, va avea plăcere în zilele de iarnă.

Citește și: Cei șapte pași ai noștri proces pentru realizarea visului tău

9. Gropă de foc

În timpul nopții de iarnă, se simte importanța unei gropi de foc. Odată ce aprindeți focul și vă lăsați în el, veți obține acea energie pentru a continua munca incompletă . Puteți găsi un fel de mese de aspirare pe piață, care vine împreună cu opțiunea de foc de foc. Mai mult decât atât, cu ajutorul unui tâmplar, puteți să-l faceți pe cel pe care îl aveți.

10. Sala de sport

Este visul fiecărui atlet profesionist și culturist să aibă sala de sport. Unul dintre avantajele excelente ale unei săli de gimnastică este că proprietarul poate face exerciții și câștiga bani. Mai mult, deoarece necesită un spațiu mare pentru amenajarea unei săli de sport, puteți utiliza pur și simplu terasa de pe acoperiș în acest scop.

Linia de fund

Nu există casă fără terasă. Mai mult, mulți oameni se gândesc să proiecteze puntea înainte de interiorul casei. Dar problema este că au rămas fără idei când încep să se gândească la acoperiș.

Cu toate acestea, ați învățat deja sfaturile și trucurile pentru a spori frumusețea terasei de pe acoperiș . Cu toate acestea, dacă credeți că vi se pare esențial să proiectați, suntem aici pentru a vă ușura lucrurile. Pentru a face orice întrebare cu privire la materialul și costul acoperișului, nu ezitați să ne contactați.