Proiecte Case cu parter și etaj

Doua povesti

Proiecte de casă

Two-story House Projects

Când vine vorba de construirea casei tale de vis, nimeni nu vrea să facă compromisuri. De ce să faceți compromis pentru o singură casă cu pardoseală, atunci când doar cu puțină investiție mai mare, puteți obține o casă dublă. Cu echipa noastră de profesioniști, suntem dedicați realizării visului tău. Oferim servicii pentru construirea unei case atât la parter, cât și la primul etaj la un preț rezonabil.

În casele cu povești, scopul este să vă maximizați spațiul de părăsire printr-o casă funcțională și confortabilă. Nu vă veți simți aglomerați chiar și atunci când terenul este mic. Camerele sunt suficient de spațioase pentru nevoile dumneavoastră. Poate că va trebui să vă gândiți să vă extindeți în câțiva ani de construire într-o casă cu un etaj. Pentru casele cu două etaje, nu trebuie să vă faceți griji prea multe. Vă oferă suficient spațiu pentru familia dvs. în expansiune pentru o lungă perioadă de timp.

A merge pentru o casă cu două etaje este o alegere inteligentă dacă aveți un teren mai mic. Veți putea folosi zona mică pe verticală. Prin urmare, veți putea să vă îndepliniți cerințele pentru o casă într-un teren mic. Planurile de teren mici sunt optimizate pentru a vă oferi cel mai înalt confort și funcționalitate, chiar și într-un teren mic.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

De ce ar trebui să alegi

O casă cu două etaje

Suppose you are worried about whether choosing a two-story house will be a good idea or not. Here are some reasoning that will help you make the choice. There are several advantages of two-story houses.

Center Table

Mai mult spațiu în cameră

Mai mult etaj înseamnă mai mult spațiu. În majoritatea caselor cu două etaje, zona de living și de luat masa se află la parter. Zonele de dormit și de odihnă se află la etajul superior. Acest tip de design permite mai mult spațiu în cameră. Chiar și într-un ținut mai mic, puteți obține camere de dimensiuni moderate. Mai mult spațiu în cameră oferă confort și accesibilitate.

Chiar dacă aveți nevoie de mai multe camere, puteți obține asta. Două etaje vă oferă suficientă suprafață pentru a personaliza designul în funcție de nevoile dvs. Avem un număr mare de planuri pentru case cu două etaje. Veți găsi într-adevăr unul care să vă satisfacă nevoile.

Spațiu pentru curte sau curte

Pe măsură ce obțineți mai mult spațiu vertical, puteți păstra puțin spațiu pentru curtea din spate sau curtea din față. Curțile sunt excelente pentru familiile cu copii. Copiii au un spațiu pentru a se juca sau pentru a merge cu bicicleta. Puteți folosi spațiul pentru grădinărit, relaxare. Puteți avea și o piscină acolo dacă aveți un teren suficient de mare. Zona sa este deosebit de utilă pentru a invita oameni, pentru a avea petreceri la grătar sau adunări sociale.

Vă putem oferi planuri de etaj, inclusiv o curte din față sau o curte din spate. Puteți adăuga o punte sau o piscină în spațiu. Arhitecții noștri profesioniști au proiectat deja câteva planuri cu curți frumoase, de unde puteți alege cel care vi se potrivește cel mai bine. De asemenea, puteți personaliza un plan în funcție de nevoile dvs.

Garage Space

Spațiu de garaj

Dacă sunteți dispus să investiți în case cu două etaje, nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți suficiente dormitoare. Întregul etaj 2 este destinat dormitoarelor și altor camere, ceea ce vă permite parterului să utilizați după cum doriți. Mulți oameni aleg să facă un garaj la parter. Este o necesitate în zilele noastre, deoarece majoritatea dintre noi avem nevoie de un garaj pentru mașina noastră. Chiar dacă nu aveți o mașină, o puteți face pentru viitor, dacă intenționați să locuiți mult timp în casă. Puteți utiliza spațiul de garaj și pentru depozitare dacă nu dețineți o mașină acum.

În funcție de dimensiunea terenului, puteți alege cât de mare doriți garajul dvs. Îl doriți pentru o mașină sau mai multe? Aveți tot dreptul să alegeți ceea ce doriți și vom face tot posibilul pentru a vă satisface nevoia.

Structura

Casa cu doua etaje

O structură de casă cu două etaje trebuie să fie diferită de o casă cu un etaj. Are nevoie de suport suplimentar pentru etajul suplimentar. Pentru structuri sigure și sigure, parterul trebuie construit cu tehnici care pot suporta sarcina etajului superior.

Grinzile din beton, podelele metalice structurate sunt esențiale pentru o construcție cu două etaje. Grinzile, stâlpii, podeaua susțin greutatea casei. Asigurăm o structură puternică și rigidă a casei cu materiale de cea mai bună calitate.

Folosim cele mai bune materiale exportate. Importăm mărfuri precum CLT (cherestea laminată)

Inginerii și arhitecții noștri profesioniști civili lucrează zi și noapte pentru a construi cele mai sigure și mai durabile case, astfel încât să existe loc pentru obiecții. De asemenea, vă puteți consulta cu experții noștri pentru a obține informații detaliate despre structura unei case.

De ce să alegi

Serviciul nostru

We have over 15 years of experience in building different types of houses throughout the country. Our team of over 150 experts is committed to providing the best possible service. We have a team of professional engineers, architects, carpenters, plumbers and workers. He always works hard to make sure every inch is perfect in a house and to ensure customer satisfaction.

Vei obține exact ceea ce ți-ai imaginat, dacă nu chiar mai bine. Nu lăsăm loc nemulțumirii. După discuția inițială și asigurându-vă că toate planurile și ideile, puteți semna contractul. După aceea, așteptați și urmăriți visul cum se acumulează în fața ochilor. Asistența noastră pentru clienți este activă 24/7 pentru a vă ghida.

Puteți obține un cost și un timp estimat după o consultare cu experții noștri. Ne puteți contacta oricând. ne puteți trimite și prin e-mail la contact@constructorii.ro