Proiecte de case duplex – aliniate

Proiecte de case duplex: construiți-vă casa cu o nouă dimensiune

Toată lumea dorește ca casa lor să fie una de lux, cu multe camere de zi, toalete, balcoane, spațiu mare de luat masa și de desen și o scară în interior, care va conecta două etaje diferite. Un astfel de casă este cunoscută sub numele de casă duplex.

Această casă este perfectă pentru o familie comună sau numeroasă. O familie mică poate, de asemenea, să-și construiască una dacă dorește acest lucru, dar acest lucru nu va fi ideal pentru ei, ca să fiu sincer. Avem multe alte proiecte de case pentru ei.

Casa duplex va da o nouă dimensiune casei tale. Toți membrii familiei pot trăi pașnic fără nicio adunare. Va fi mai puțin haos, dar veți avea un spațiu mare în timpul petrecerilor.

Servicii de proiecte de case duplex pe care le oferim

Deoarece casa duplex este ușor diferită de o casă obișnuită, are nevoie de mai multe servicii de construcție. În Constructorii, oferim serviciile noastre pentru aproape toate casele duplex. Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, citiți descrierile de mai jos.

fundație

În primul rând, după selectarea terenului, este de a examina dacă solul este perfect pentru construirea unei case duplex sau nu. Dacă solul este ferm, atunci putem începe procedura.

Este foarte important să ai o bază puternică. O mică greșeală în timp ce faceți fundația poate fi foarte periculoasă. Și avem o grijă totală în acest sens.

Prin urmare, vom lua toate măsurătorile exact și vom folosi produse superioare înainte de a începe lucrările de construcție pentru a face baza robustă. Atunci va fi capabil să primească provocări precum cutremure sau calamități naturale. Odată ce va fi stabilit în mod corespunzător, casa dvs. nu va primi niciun punct slab.

Duplex House Foundation

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Design de interior

Wood House Service

După fond, acesta este al doilea lucru esențial pe care trebuie să-l priviți. Acesta este pasul real care va face casa ta unică față de ceilalți. O arhitectură expertă și experimentată face design interior.

Ne puteți oferi design sau, dacă doriți, puteți contacta arhitectul nostru. Recomandăm arhitectului nostru pe măsură ce observă în mod corespunzător suprafața totală și o proiectează în conformitate cu măsurarea perfectă. De asemenea, puteți face unele modificări după ce vi se trimite schița.

Designurile noastre sunt 100% noi și unice, care cu siguranță vă vor atrage privirile.

Construcția pereților laterali

Odată ce proiectul este finalizat, vom începe să construim clădirea. Puteți alege cărămida, lemnul sau CLT ca sursă cheie. Vom oferi produse și echipamente de cea mai bună calitate în funcție de necesități.

Pentru o casă din cărămidă, vom folosi cărămidă, ciment și beton, iar pe de altă parte, pentru o casă din lemn sau CLT, vom folosi lemn, știfturi și lipici pentru lemn. Nu compromitem calitatea produsului cu prețul.

Dacă limitele nu sunt stabile, nu va putea ține acoperișul împreună cu stâlpii. Și nu vrem să se întâmple asta. Vrem ca clienții noștri să fie în siguranță și sănătoși.

Wood-floor

Construcție pe acoperiș

Duplex rooftop

Trebuie acordată o atenție deosebită la momentul construirii acoperișului. Dacă acoperișul nu este construit corect, nu se poate susține în cutremure și calamități naturale. Prin urmare, inginerul nostru civil expert va fi prezent acolo pentru a observa amestecul adecvat al tuturor materialelor.

Este mai bine să aveți un acoperiș din cărămidă, deoarece are cea mai extinsă durabilitate. De asemenea, nu va deveni putrezit sau deteriorat rapid. Pentru a oferi un aspect unic, pot fi folosite și metale, șindrilă sau ardezie. Vom lucra doar în funcție de cererea clientului nostru.

Construcția scărilor interioare

Specialitatea casei duplex este scara interioară care va conecta două etaje diferite. Scările pot fi realizate fie din cărămidă, fie din lemn în scările rotunde și drepte.

Puteți folosi scări din lemn într-o casă duplex din lemn care nu va necesita nici o țiglă sau marmură. Dar dacă doriți să aveți o casă duplex din cărămidă, va trebui să folosiți cărămida pentru a construi scara. Pentru a da finisarea finală, trebuie folosite plăci sau marmură.

Mânerul scării poate fi, de asemenea, realizat fie din țeavă de oțel, fie din lemn. Dacă aveți mai mult buget, vă recomandăm să instalați un mâner din lemn, dar și țeava de oțel este alegerea potrivită.

Stairs construction

Construcția podelei

Modalități practice de pregătire a pardoselii pentru T ile

Podelele pot fi realizate din lemn, gresie sau mozaic. Este alegerea cuiva ce vrea să instaleze în casa lor. Toți vor arăta atrăgători.

Atunci când instalați plăci, trebuie să aveți grijă, deoarece va fi o pierdere de bani dacă se rupe. Din nou, există câteva sfaturi și trucuri care trebuie întreținute în momentul instalării. În acest caz, avem o întreagă îngrijorare, astfel încât să nu mai aveți dificultăți în viitor.

Dacă plăcile sau mozaicurile se crăpează după fixare, va fi o mizerie totală.

Construcții de ferestre și uși

O casă va fi completată în întregime cu ferestre și uși. Vă va oferi protecție împotriva lucrurilor ciudate și neobișnuite ale mediului. Mai mult, nimeni nu poate intra în casa ta fără permisiunea ta.

În toate tipurile de case, este mai bine să folosiți ferestre și uși din lemn. Oferă un aspect clasic casei fără nicio îndoială. Casa ta va rămâne fierbinte în anotimpurile de iarnă și rece în anotimpurile de vară.

Acest lucru este foarte important pentru a reduce factura la electricitate. În ferestre, ochelarii vor fi montați în interiorul cadrului din lemn pentru a vă bucura de frumusețea naturală de acasă.

Winodw-and-dor

De ce este necesar un serviciu de construcție a unui proiect de casă duplex?

Dacă vă gândiți să aveți o casă duplex, atunci aceasta este o necesitate pentru a avea un serviciu de construcție a proiectului de casă duplex. Serviciile sunt după cum urmează:

Duplex House Design

Cât costă un proiect de casă duplex?

Răspunsul la această întrebare nu este ușor de spus. Prețul depinde de unii factori, cum ar fi proiectarea, echipamentul folosit și lucrările de tâmplărie. Dacă ne oferiți toate detaliile casei dvs., inclusiv producția și tăierea GNC, putem actualiza prețul exact și obișnuit. De asemenea, puteți comunica cu noi dacă sunteți în căutarea unui arhitect expert care să vă proiecteze casa.

Obțineți conceptul gratuit despre serviciile de construcție a proiectelor case duplex

La serviciul Constructorii, încercăm întotdeauna să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Este promisiunea noastră clienților noștri de la bun început. Dar înainte de a lua servicii de la noi, puteți obține, de asemenea, un concept gratuit despre proiectele de case duplex. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru dvs. Ne puteți contacta și prin e-mail. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Vom rămâne treji pentru a vă face somnul liniștit. Satisfacția dvs. este motto-ul nostru.