Proiecte de case la un nivel

Proiecte de casă la un singur nivel: selectați un design atractiv

Propria casă este foarte esențială pentru a trăi confortabil și liniștit, fără nici o plângere. Mulți doresc să trăiască într-o familie nucleară mai degrabă decât într-o familie comună sau extinsă. Pentru ei, suntem aici cu proiecte de case la un nivel.

În zilele noastre, astfel de case sunt în creștere peste tot, inclusiv în România. Este imposibil ca cineva să reconstruiască o casă din nou și din nou. De aceea, avem o arhitectură expertă care vă va proiecta casa gândindu-vă la confortul dvs. pe termen lung.

Designul casei dvs. nu se va potrivi cu celelalte, deoarece avem unicitate. Vă vom livra proiectul pe hârtie și va fi finalizat după satisfacția dvs. De asemenea, oferim servicii complete de la cumpărarea terenului până la construirea casei.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Servicii de proiect pentru un singur nivel pe care le oferim

Servicii de proiect pentru un singur nivel pe care le oferim

fundație

În cazul construirii unei case, la început, trebuie să creați o bază solidă. Este vital să evitați oricând defectarea casei. Și, dacă se întâmplă așa ceva, toți membrii familiei vor fi răniți grav.

Prin urmare, înainte de a începe lucrările de construcție, vom lua toate măsurătorile cu precizie și vom folosi produse de înaltă calitate pentru a face baza robustă. Atunci va putea accepta provocări precum calamități naturale sau cutremure. Casa ta nu va avea niciun defect dacă va ajunge să se așeze corect.

Construcție pe acoperiș

Următorul pas după darea pereților laterali este construirea acoperișului. Acoperișul nu trebuie să fie nici greu, nici ușor. Este important să folosiți ciment, tijă și beton într-o casă de cărămidă. Pe de altă parte, este esențial să folosiți știfturi și lipici pentru lemn într-o casă din lemn sau CLT.

Dacă acoperișul se deteriorează, va fi complicat de reparat și va fi foarte costisitor. Avem o îngrijorare specială în legătură cu aceasta.

Construcția pereților laterali

Pereții laterali sunt esențiali pentru a crea limite. Fără granițe, nu suntem în siguranță atât ziua, cât și noaptea. Acești ziduri ne vor proteja și pe toate bunurile scumpe de acasă, fără nici o îndoială.

Cealaltă funcție a pereților laterali este că va ține acoperișul împreună cu stâlpii. Dacă există neatenție în timpul construcției zidurilor, rezultatul va fi periculos. De aceea, vom folosi cărămida, lemnul sau CLT în funcție de dorința dvs. de a o face să dureze mai mult.

Ciment de calitate avansată, știfturi, lipici pentru lemn și multe altele vor fi utilizate împreună cu acest lucru. Subelementele vor fi selectate în funcție de elementul principal.

Construcția podelei

Dacă podeaua dvs. nu este construită cu îngrijirea adecvată, s-ar putea să cadă într-un timp limitat. Nu este de conceput să îl reparați din nou și din nou. Unele linii directoare și proceduri trebuie urmate atunci când se montează plăci, lemn, CLT sau mozaic pe podea. Este alegerea cuiva pe care vrea să o instaleze în casa lor și vom lucra în conformitate cu aceasta.

Avem specialiști în pardoseli care sunt experți în toate tipurile de materiale pentru pardoseală. Aceștia vor instrui lucrătorul și îi vor monitoriza corespunzător. Apoi vi se va spune despre îngrijirea totală a pardoselii care trebuie întreținută pentru ao face durabilă.

Construcții de ferestre și uși

În zilele noastre, aproape toată lumea păstrează bani acasă pentru a-i folosi în momente dificile. Și nu este sigur în niciun fel. Dar poate fi sigur dacă aveți ferestre și uși dure. Vor fi mai puține sau deloc oportunități pentru ca cineva neidentificat să intre în casa ta fără grija ta.

Vom folosi fie lemn, fie CLT în funcție de alegerea dvs. cu sticlă de înaltă calitate. De asemenea, va exista un sistem avansat de blocare, care este greu de rupt și deteriorat. Mai mult, materialul utilizat va fi impermeabil și ignifug pentru a evita descompunerea, decolorarea și rugina. Utilizatorul va trebui doar să îl întrețină corect ștergându-i pe cei cu o bucată de pânză de bumbac.

De ce aveți nevoie de servicii de construcții la un nivel?

Fiecare casă are nevoie de servicii de construcție. Fără acest serviciu, casa dvs. nu va arăta ca una atrăgătoare. Furnizorul de servicii vă va ajuta să vă oferiți ideea corectă despre fiecare lucrare.

Prin urmare, este timpul să vă concentrați asupra ei înainte de a vă construi casa de vis. Nu intrați în panică dacă ați pierdut deja această procedură, deoarece le puteți contacta și la reparare.

Nu este ușor să construiești o casă cu un singur nivel. Are nevoie de mulți bani, efort și planificare pentru a obține o casă de lux. Deci, cel mai bine este să luați ajutorul unui furnizor de servicii.

De ce ar trebui să ne alegeți ca furnizor de servicii?

Credem în muncă, nu în a face cuvinte. Din punctele de mai sus, ați știut deja despre serviciile pe care le oferim caselor cu un singur nivel. Acum puteți întreba de ce veți avea încredere în noi cu pământul vostru.

Răspunsul este foarte satisfăcător și convenabil. Avem suficientă experiență și toate tipurile de experți în casă. Citiți punctele date pentru a afla mai multe despre noi și despre serviciile noastre.

Avantajele construcției casei la un nivel

Există multe avantaje de care te poți bucura o casă cu un singur nivel. Dacă vă gândiți să aveți o astfel de casă, atunci trebuie să citiți punctele de mai jos.

One Level House

Obțineți gratuit idei despre proiectele de case la un singur nivel

La serviciul Constructorii, încercăm din răsputeri să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț accesibil. Întotdeauna a fost asigurarea noastră pentru clienții noștri. Dar înainte de a lua serviciul nostru, puteți primi și sfaturi gratuite dacă sunteți confuz cu privire la proiectul casei la un singur nivel. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru dvs. Ne puteți contacta prin e-mail. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Vom rămâne treji pentru a vă face somnul liniștit, deoarece mulțumirea dvs. este motto-ul nostru.