Cum se repară acoperișul unei case mobile

Cum se repară acoperișul unei case mobile

Acoperișul este singura apărare dintre noi și cerul deschis al casei noastre. Un acoperiș cu scurgeri poate provoca diverse avarii, cum ar fi deteriorarea podelei și umezirea pereților. Scurgerile de pe acoperiș sunt, de asemenea, o problemă obișnuită în casele mobile. Adesea acoperișurile caselor mobile sunt din cauciuc. Acoperișul din cauciuc cu plăci M sau acoperișul remorcii din cauciuc poate îmbătrâni și poate cauza scurgerea acestuia.

Dacă intenționați să reparați un acoperiș de casă mobilă, citiți articolul potrivit, deoarece în acest articol vom furniza pe scurt informațiile necesare despre cum să reparați un acoperiș de casă mobilă. Există factori esențiali de care trebuie să aveți grijă cu câteva instrumente și metode cruciale pentru a găsi problema acoperișului casei dvs. mobile.

Cum să reparați acoperișul unei case mobile în cinci pași simpli

Aici vă vom oferi cinci pași simpli prin care puteți repara acoperișul casei dvs. mobile foarte ușor.

Pasul 1

Pentru a urca pe acoperiș, utilizați o scară și evitați urcarea pe acoperiș prin alte mijloace de siguranță. Asigurați-vă că puteți merge pe căpriori și examinați semnalizatorul, sistemul de jgheab, cusăturile, șindrila și garniturile de scurgere.

Pasul 2

Curățați și îndepărtați toate murdăria și alte obiecte inutile din zona care necesită etanșare sau reparații. Folosiți un cuțit de chit pentru a curăța zona prin răzuirea spațiului. Utilizați benzi de bandă de butil într-un pătrat în jurul marginii zonei pe care trebuie să o reparați.

Pasul 3

Aplicați bucăți de tablă pentru a tăia o bucată de metal protejat care va acoperi zona cu scurgeri de trei centimetri pe fiecare parte. Așezați piesa de metal peste banda de butil.

Pasul 4

Asigurați-vă că ați făcut găuri în plasturele metalic protejat, precum și pe acoperiș. Folosiți șuruburi metalice pentru a strânge banda de butil, plasturele și metalul acoperișului. Așezați șuruburile la fiecare doi centimetri pe marginea plasturelui.

Pasul 5

Aplicați masa ca material de etanșare pentru casa mobilă de pe acoperiș. Stern etanșează șuruburile și ȘI marginile plasturilor. Când scabia se usucă, acoperiți acoperișul cu acoperiș pentru case mobile.

Citește Și: Procesul de Îzolare Exterioară

Repararea materialelor pentru acoperișuri pentru case mobile

Există mai multe materiale de care veți avea nevoie pentru a curăța și sigila reparația acoperișului casei mobile. Păstrarea acestor materiale vă va ajuta să economisiți timp și să fiți pregătiți pentru reparația de urgență a acoperișului plat sau pentru orice alt tip de acoperiș.

Acoperișul mobil peste acoperișuri

 • Scară: aveți nevoie de o scară pentru a evita alte modalități de urcare.
 • Cleste și cheie: Cleste și cheie sunt esențiale pentru strângerea șuruburilor și piulițelor
 • Șurubelniță: Șurubelnița este esențială pentru a pune șuruburi în piese metalice zincate pre-găurite.

Etanșare mobilă acasă

 • Gudron: gudronul este o alternativă la segmente sau caulk pentru etanșare. Gudronul este mai ieftin, dar pe întuneric acolo, care poate atrage o mulțime de solare-termice.
 • Acoperire cu argint: Acoperirile cu argint sunt mai bune decât gudronul, dar sunt cam scumpe și nu sunt prea rezistente la intemperii.
 • Plasturi metalici galvanizați: Plasturii metalici sunt utili pentru a sigila orice scurgeri de pe acoperișul casei mobile.
 • Caulk: Caulks este un material excelent de etanșare pentru casele mobile

Cauze frecvente ale scurgerilor de pe acoperișul casei mobile

Există multe motive pentru care acoperișurile casei dvs. mobile se pot scurge. Vremea, murdăria și murdăria pot provoca daune semnificative acoperișului și șindrilelor.

Zăpadă și ploaie

Zăpada și ploaia provoacă scurgeri pe acoperișul casei mobile în majoritatea cazurilor. Acoperișurile din cauciuc slăbesc și iarna zăpada se poate așeza pe acoperiș și se poate topi încet, ceea ce scade durabilitatea acoperișului. Pentru metal sau aluminiu, zăpada poate fi dăunătoare, deoarece face metalul fragil și mai puțin durabil.

Resturi

Ramurile de copaci sau resturile aruncate de la vecini pot cauza scurgerea acoperișului casei dvs. mobile. Nu puteți face nimic pentru a vă proteja acoperișul de resturile zburătoare, dar puteți preveni crengile copacului din jurul vostru să vă protejeze acoperișul de scurgeri.

Sistem de ventilare și condens slab

Umiditatea poate pătrunde în casa dvs. mobilă prin scurgeri sau condens, iar aceasta este o cauză comună a scurgerilor de pe acoperișul casei mobile.

Instalare necorespunzătoare

Instalarea necorespunzătoare a acoperișului unei case mobile este un alt factor de scurgere. Defectele de fabricație pot cauza instalarea necorespunzătoare sau, în timpul înlocuirii, pot apărea. Acolo, nu puteți face multe lucruri despre o instalare necorespunzătoare, altele decât să aflați problema specifică și să o remediați.

Defalcare materială

Este dificil să găsești un material care să reziste la orice climat. Acoperișul casei mobile este predispus la fisuri și întinderi prin care apa poate pătrunde în casa ta de pe acoperiș.

Citește Și: Proiect de construcție bloc

FAQ

 1. Cât costă fixarea unui acoperiș de casă mobilă?

Acoperișul unei case mobile poate fi reparat cheltuind în jur de 1.000 până la 3.000 USD pentru înlocuire. Această estimare este adecvată pentru repararea sau înlocuirea acoperișului unei case mobile simple.

 1. Este sigur că mergi pe acoperișul unei case mobile?

Este mai bine să folosească o scară. Mersul pe acoperișul unei case mobile poate provoca daune acoperișului și s-ar putea să ajungă să vă răniți.

 1. Care este cel mai bun acoperiș pentru o casă mobilă?

Acoperișul din metal / aluminiu este cel mai popular material pentru acoperișul casei mobile și durează și el mult

 1. Care este cel mai bun material de etanșare pentru acoperișul unei case mobile?

Etanșantul intermitent din neopren sau poliuretan este utilizat și recomandat de cei mai profesioniști

 1. Acoperirea acoperișului oprește scurgerile?

Da, acoperirea cu siliciu poate opri orice scurgeri de pe acoperiș.

Cuvântul final s

A avea un acoperiș cu scurgeri nu numai că deteriorează casa, dar poate fi și periculos. Având în vedere siguranța dvs., am scris acest articol, astfel încât să puteți acoperi singur scurgerile de acoperiș. Dacă observați probleme semnificative, puteți găsi întotdeauna experți care să vă ajute.

Pentru acoperișul de urgență, reparațiile minore ale acoperișului și problemele pot fi rezolvate prin metodele de mai sus. Dacă ceva te poate rezolva, atunci de ce să cheltuiți bani și să vă așteptați, vedeți întotdeauna ceea ce aveți aproape și vă mulțumiți cu voi înșivă.