Reparatii Acoperisuri Bucuresti Servicii

Execuție terase din lemn

Pentru ca terasa sa aibă un aspect estetic frumos, e nevoie de lemn de calitate. De asemenea, nu trebuie să uitați că lemnul netratat trebuie dat cu ulei special. În plus față de scândurile de lemn care formează terasa dvs., veți avea nevoie și de scânduri din lemn pentru a ține totul împreună și a oferi stabilitate dedesubt.

Dacă vrei să îți construiești singur terasa, ai nevoie de autorizație printr-o cerere care îți va asigura emiterea unui certificat de urbanism. Abia apoi poți începe construirea propriu-zisă.

Reparații acoperișuri

Sunt numeroase firme care oferă reparații pentru acoperișul tău. Dacă el prezintă scurgeri, sunt ușor de depistat. Primul lucru pe care trebuie să îl căutați este orice penetrare a acoperișului. Articolele care pătrund pe acoperiș sunt de departe cea mai comună sursă de scurgeri. Penetrațiile pot include instalații sanitare și guri de acoperiș, coșuri de fum, lucernă sau orice altceva care se proiectează prin acoperiș. Pot fi la câțiva metri deasupra scurgerii sau la dreapta sau la stânga acesteia. Dacă aveți acces la mansardă, cel mai simplu mod de a depista o scurgere este să urcați acolo cu o lanternă și să căutați dovezile. Vor exista pete de apă, urme negre sau mucegai.

Printre serviciile oferite de aceste firme se află și renovările, care sunt necesare după oanumită perioadă, consultațiile cu clientul în privința materialelor folosite, repararea oricărui tip de acoperiș și repararea burlanelor sparte sau deteriorate.

Firma Constructii Case Bucuresti

Obțineți ofertă pentru servicii

Asset 1

Reparații pazie laterală

Pazia laterală este cea care apără casa de scurgeri și infiltrări ale apei. Aceasta se poate strica din cauză căldurii excesive și a soarelui care bate constant pe ea și o îndoaie. Cea mai eficientă soluție este înlocuirea sa cu una nouă, de o calitate superioară, care va asigura longevitatea sa.

Montaj parazăpezi

Asset 1

Pe timpul iernii apar condiții nefavorabile. Zăpada și vânturile puternice pot afecta negativ acoperișurile, de aceea este neapărată nevoie de instalarea unor parazăpezi. Ele sunt un fel de apărătoare, care opresc zăpada și vântul și previn formarea unor bulgări care cad simultan și pot fi periculoși pentru cei din jur, sau chiar pentru copiii care se joacă în zăpadă pe lângă casă.

Acest lucru se poate face și dacă acoperișul are mulți ani de când a fost montat, cele trei posibilități fiind parazăpezile tubulare, care sunt pentru acoperișuri puțin inclinate, cele grilaj și cele tablă.

Foundation
Asset 1

Montaj ferestre Velux pentru mansardă

Velux windows are a kind of novelty, which has actually existed for many years but has not been fully discovered. They are windows specially designed to be mounted or placed in the attic. Building an attic leads residents to think that they will not have enough light to cope, but this type of window solves the problem.

Many specialists offer to install them, because they are easy to work with and do not present too much risk for the worker. They offer a very fine and beautiful aesthetic look and make you think of the Mediterranean style, through their simplicity that seems fascinating once they are installed.

Reparații jgheaburi și burlane

Sistemului pluvial nu îi pot lipsi jgheaburile și burlanele care conduc apa de pe acoperiș pe pământ. Ele ajută la menținerea rezistenței învelitoarei și trebuie să fie făcute din materiale de calitate și tari, pentru a rezista condițiilor meteorologice. Pot fi sensibile la vânt dacă nu sunt montate corect și prinse cu cârlige speciale. Firmele specializate pot ajuta la repararea lor sau la instalarea unor jgheaburi și burlane noi, din orice tip de material.

roof construction

Dolie acoperiș

Dolia unește acoperișul în locurile în care este necesar și colectează apa. Doliile sunt făcute din tabla sau pvc și, asemenea burlanelor, ajută la prevenirea inundațiilor. Ele cară apa pentru ca aceasta să nu ajungă într-un singur loc și să deterioreze arhitectura casei. Sunt probabil cele mai eficiente în combaterea mucegaiului și a infiltrațiilor nedorite în casă sau mansardă.

Reparații dulgherie acoperiș

Structura acoperișului se mai numește și dulgherie, și este la fel de important ca ea să fie executată corect, cum este ca acoperișul în sine, tabla sau țigla, să fie rezistent. Daca dulgheria nu este montată corect, acest lucru va fi clar atunci când acoperișul începe să aibă probleme.

Firmele specializate pot oferi servicii de mansardare sau reparație a dulgheriei, proces lung și greu care ar fi bine să fie executat corect din prima, pentru a preveni situațiile nedorite.

Care sunt cele mai frecvente probleme la acoperișuri?

Acoperișurile din țiglă ceramică sunt întotdeauna periculoase pentru că se crapă și se sparg ușor prin aplicare presiunii. Astfel, dacă este furtună și o creangă aterizează pe acoperiș, acesta va fi crăpat. Ploaia cu piatră reprezintă alt risc pentru că poate cauza adevărate găuri în țigla ta ceramică. O altă problemă frecventă este montarea greșită a parților acoperișului, lucru care poate duce la infiltrații sau defecțiuni mai grave.

Obțineți o idee gratuită despre serviciile de construcție de case din lemn

La serviciul Constructorii, promitem să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț rezonabil. Puteți obține, de asemenea, o idee gratuită de la noi despre aceasta, dacă aveți încă dubii. Asistența noastră pentru clienți este deschisă 24/7 pentru a răspunde la întrebările dvs. prin telefon sau prin poștă. Adresa noastră de e-mail este contact@constructorii.ro. Suntem întotdeauna pregătiți să vă ajutăm, întrucât satisfacția dvs. este motto-ul nostru.